Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu mam indragostit de chanel , No 5 Premiere, e demential, la Allure ( m-am pierdut) nu cred ca as putea alege, cred ca Sensuelle , edt, sau etp ...dar Chance-ul trebuie sa-l am

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Gabita, taci chitic? Nu zici nimic de ceaiul verde?? Ai vazut ca e pe site la esente?

Si eu va citesc cu multa, multa placere

Inca nu zic nimicCred ca il primesc luni.Mi-a iesit 80 lei,cu transport inclus,sticla de 100ml
Am luat si Alfred Sung-Sung perfume.Dar asta vine cam peste 10 zile.
Revin cu impresii.
Mi s-a pus pata sa imi iau ceva de Dior,o sa merg la mirosit sapt.viitoare si vad la ce ma opresc.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

vezi ca alfred sung e de iarna e mai dulce ...daca il dai acum sa nu fi dezamagita ... miroase bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

vezi ca alfred sung e de iarna e mai dulce ...daca il dai acum sa nu fi dezamagita ... (dar nu un dulce zaharos! ci floral), totusi parfumul miroase bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin si eu cu o mare rugaminte la voi

Va rog foarte, foarte frumos sa-mi spuneti daca ati vazut prin magazine pe la voi prin oras parfum+spray CALDION - albastru, miroase demntial, are un pret miiic de tot si nu se mai gaseste in Oradea nicaieri.
Va rog tare mult ajutati-ma !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

vezi ca alfred sung e de iarna e mai dulce ...daca il dai acum sa nu fi dezamagita ... miroase bine.

Nu-i nimic ,il depozitez pana io veni vremea
Mai dati-mi ceva idei.Vreau ceva floral dar sa fie si fresh,usor si pesistent
Gabi

Mergi la inceput

are cineva enjoy de la jean patou ? poate ne mai desfata cu cevaa informatii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vin si eu cu o mare rugaminte la voi

Va rog foarte, foarte frumos sa-mi spuneti daca ati vazut prin magazine pe la voi prin oras parfum+spray CALDION - albastru, miroase demntial, are un pret miiic de tot si nu se mai gaseste in Oradea nicaieri.
Va rog tare mult ajutati-ma !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

CALDION albastru, nu este de barbati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dragele mele, va urmaresc atent din dragoste pentru parfumuri si as veni si eu cu un input pentru ca vad ca nimeni nu povesteste nimic despre niste parfumuri superbe! Si anume:
-Eau du Soir, Sisley, e un parfum foarte elegant,erotic, numai pt tinute de seara, la inceput se deschide cu nuante de iris, ambra si patchouli, dupa un timp apar mandarina si lacramioarele ca apoi sa se indulceasca in cel mai subtil si dulce miros de iasomie.Nu stiu cu ce alt parfum l-as putea asemana, cu nici unul cred. E foarte persistent,clasic, de nota 10!Am cutia set cu crema de corp,si parumul cremei persista si el mai mult decat reuseste un parfum obisnuit:)
-Chloe,apa de parfum, e atat de irezistibil, e tineresc, de vara, vesel!
Eu l-as asemana cu Cerutti 1881, dar Chloe il intrece, miroase a frezii, trandafiri, litchi si magnolie. Si persista. De la 8 jumate dimineata inca il simt f clar pe piele. Mai revin....

la care dintre Chloe, te referi? cel rosu, cel din 2005, Chloe Eau de Toilette ,Chloe Eau de Parfum,Chloe Innocence ,Chloe Lisy,Fleur de Narcisse ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

amira, m-am referit la Chloe Eau de Parfum, asa se numeste ultimul de la casa Chloe. a aparut in 2008.E o sticla patratoasa cu o panglica bej-aurie. Trei actrite au facut parte din campania publiciara, printre ele Chloe Sevigny.Am vazut ca intre timp a aparut si apa de toaleta.

Mergi la inceput