Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 15
amira2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Pai care dintre ele ca sunt mai multe? Eu am acasa Lolita Lempicka cel mov si am mirosit acum Fleur de Corail care mi-a placut enorm. Sper sa il iau cat de curand. Am intrebat in Unirii aseara de 50 ml si mi-a zis tipa aia 260 lei. :( |
pai eu astept un Fleur Defendue si Lolita Lempicka(1997), da ,sticluta e mov sidefata. nu stiu de ce nu mai vin.......mor de curiozitate.
sali spune:
Ieri am ajuns in Ina Center si am mai incercat cate ceva dar nu s-a lipit nimic de mine..........am devenit tare pretentioasa...........![]()
Dar pot sa zic ce NU mi-a placut absolut deloc: Agent Provocateur. Socant .Dezgustator. It stinks. Si cand ma gandesc ca dupa descriere , acum vreo 2 saptamani mai ca eram tentata sa-l comand.Citisem ca intra in categoria strong dar imi imaginasem un fel de Alien asa.........nu un insecticid oribil.In viatza mea nu am fost asa de ingrozita de un parfum...........nu am luat nici hartia aceea pe care pulverizase vanzatoarea "solutia", am lasat-o acolo, sa nu mai am nici un contact cu chestia.
In schimb, Agent Provocateur Maitresse... .hmmm, e altceva, mi-a placut, nu stiu de ce dar m-a dus cu gandul la Casmir .
Am mai incercat :
- Desir - Rochas, nu mi-a mai placut deloc mi s-a parut a fi un parfum lesinat si atat
-Gucci by Gucci Perfume ( EDT) - in 3 minut era dus........
- Azzaro Visit -pe hartie super, pe piele oribil
-Diorissimo - exact ca in descriere, lacramioare.......floral, spring time.........nu m-a atins nici asta
- Amarige Mariage - cald, aromat, vanilat,placut........
Am vrut sa incerc Hanae Mori dar nu aveau tester la Privilege in Unirii.
Tot caut pt primavara ceva, dati-mi va rog o parere despre Paco Rabanne _ Pour Elle , ca ma trage ata rau spre el, nu stiu de ce...si pana ma hotarasc, o sa vina vara........
Ah, sa zic ca mi-a mai placut putin Flora Bella de la Gucci.....
didi spune:
| citat din mesajul lui sali Ieri am ajuns in Ina Center si am mai incercat cate ceva dar nu s-a lipit nimic de mine..........am devenit tare pretentioasa........... Dar pot sa zic ce NU mi-a placut absolut deloc: Agent Provocateur. Socant .Dezgustator. It stinks. Si cand ma gandesc ca dupa descriere , acum vreo 2 saptamani mai ca eram tentata sa-l comand.Citisem ca intra in categoria strong dar imi imaginasem un fel de Alien asa.........nu un insecticid oribil.In viatza mea nu am fost asa de ingrozita de un parfum...........nu am luat nici hartia aceea pe care pulverizase vanzatoarea "solutia", am lasat-o acolo, sa nu mai am nici un contact cu chestia. |
Mama, ce ai nimerit-o cu Agent Provocateur!! L-am testat si eu acum vreo saptamana si nu gaseam cuvantul potrivit
iuliya spune:
| citat din mesajul lui amira2 am mirosit aseara 3 parfumuri ingrozitoare:Wish -chopard, Sun Moon Stars-: Karl Lagerfeld si cred, nu sunt f sigura ca un Lancome. nu mi-au placut . mult prea dulci-gretoase ,fara o nota bine definita. nu va recomand. |
Amira, eu am Wish - Chopard, imi place foarte mult. Nu este un parfum gretos de dulce. Cum a spus si Carrye, este un parfum cu personalitate puternica.
Orice parfum, in contact cu pielea capata o nota personala. Sunt persoane care le place cum miroase un anumit parfum pe pielea altei persoane decat pe pielea sa.
nepotica mea
iuliya spune:
Acum sa va spun ce parfumuri am testat. ![]()
Shalimar - Guerlain : un parfum intens si persistent, voluptuos, senzual, fermecator si captivant.
Jungle L`Elephant - Kenzo : oriental si generos condimentat. Pentru o femeie senzuala si independenta.
Escape - Calvin Klein : te trimite la "evadarea" din stress-ul cotidian, "evadare" in natura. Este proaspat, dar nu exagerat de verde, cu o nota de ozon, dar nu cu iz marin. Este floral-fructat, in care se simt "umbre" de ceai si iasomie.
Allure - Chanel : Elegant ca o pereche de manusi de seara, usor si exuberant, seducator si sofisticat. Alegere fericita pentru o femeie foarte ingrijita si pretentioasa.
Allure imi place fff mult, e deosebit, il ador; apoi Jungle L`Elephant, Shalimar si Escape ultimul.
nepotica mea
iuliya spune:
| citat din mesajul lui Carrye Amira, pentru mine Wish este divin! Chiar acum o sa il folosesc, merge de minune pe vremea asta ploioasa! Este un parfum cu personalitate puternica. Pana una alta, ati mirosit noul Lolita Lempicka? Fleur de Corail? Este primul in lista mea de cumparaturi. M-a impresionat foarte mult, persista bine. Este ceva aparte... Pup! |
Carrye, m-ai facut curioasa cu Fleur de Corail - Lolita Lempicka. Am citit aici despre el: http://www.bbcollection.ro/Cosmetice-Lolita_Lempicka_Fleur_de_Corail-191-425-1.html . Desi nu l-am testat, dar din cele citite, cu siguranta o sa-mi placa parfumul.

nepotica mea
amira2 spune:
fetelor, ma duc maine iar la prietena mea sa miros parfumurile; poate am gresit eu numele lor, sau nasul meu are o problema.
cine stie! poate este si o problema de gust;sau de exprimare.
in tot cazul ce avea ea nu mi-a placut deloc; ce mi s-a parut socant este ca pe ea nu am mirosit niciodata acele mirosuri. ea ca persoana este foarte OK si asta m-a mirat.
amira2 spune:
ma tenteaza 2 parfumuri. de cateva zile culeg informatii despre ele, dar daca exista cineva care a avut un astfel de parfum nu ar fi rau sa-si dea cu parerea.
1) Privet Bloom-Hampton Sun
descrierea oficiala:note de varf: lacramioare, flori de lamaie, iasomie, trandafir, mosk, pruna. note : apa de mare si verdeata.
suna prea bine, sper sa nu fie un fas!
pe forumurile din strainatate este laudat ,se spune ca este un parfum de vara, defapt asa l-am descoperit in cautarea unui parfum de vara.
2)Vanilla Grapefruit-Lavanila Laboratories : foarte laudat si asta.m-a facut curioasa ,mai ales ca in ac iarna prin strainataturi ,foarte multa lume mirosea a vanilie si chiar mi-a placut, desi nu eram mare fan vanilie.
totusi combinatia pare interesanta, nu poate sa fie gretoasa sau exagerat de dulce, asa cum te duce gandul cand spui vanilie, fiind si grapefruit, automat "acreste" putin nota.
poate un mini -parfum de incercare............nu strica!
didi spune:
Salutare! Am noutati, adica: printre alte prostioare pe care le-am comandat (si care nu au aparut) am cumparat si Samsara Shine (miniatura, normal) ca sa vad cum e. Nu-mi place. E un fel de Samsara putin mai slabut... M-asteptam la altceva..
ciuf spune:
Parfumurile mele preferate sunt astea: www.michaelkors.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod4540001&parentId=cat2101&masterId=cat152&cmCat=cat000000cat101cat152cat2101&index=2&tid=P9 br / " target="_blank">Michael Kors, www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P191858" target="_blank">Daisy de Marc Jacobs si www.sephora.com/browse/brand_hierarchy.jhtml?brandId=Cartier&cm_mmc=us_search-_-GG-_-br%20cart-_-S1239043391_ADOGOE_AGI1091936_CRE2451332627_TID104598489_RFDd3d3Lmdvb2dsZS5jb20%3d" target="_blank">Delices de Cartier
Pentru cele care adora mirosul de gardenie, chiparoase, margaritar ... recomand primele doua parfumuri.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea