Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu folosesc Lolita Lempicka - Lolita Lempicka, DKNY - Be Delicious, Tommy Hilfiger - Tommy Girl, Gres - Gres Grain De Folie, Chopard - Infinment, Burbery - The Beat, Burberry - Brit, D&G - Light Blue. Niciodata nu renunt la Chanel - Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye
Niciodata nu renunt la Chanel - Mademoiselle.

nici vara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

multumesc amira2 am inteles, desi e un parfum pntru persoane mature asa am inteles eu ...ma tenteaza in continuare

eu am luat un mini-parfum, ca sa ma lamuresc, daca merita sau nu; parerea mea este ca, cel mai bine este sa te convingi tu personal pt ca gusturile difera mult si nu vreau sa ma injuri.
da se poate spune ca este pentru persoane mature, nu stiu............e ceva cu el: imi place/nu-mi place; cred ca iau sticluta si o pun la nasul unui barbat. sa vad ce spune. ceea ce este foarte clar este ca.........se simte mirosul de flori, il poti defini . eu sunt fan lacramioare, irisi iasomie, in niciun caz trandafiri, dar la asta nu ma deranjeaza mirosul de trandafir, ma gandesc la flori ofilite de soarele prea fierbinte.

Mergi la inceput

fetelor inca nu mi-au ajuns nici Lolita Lempicka( 2) nici aparatul!
oare ce sa cred?!?
lolitele trebuiau sa vina din SUA, dar aparatul din Anglia. chiar nu-mi dau seama, oare am luat teapa?

Mergi la inceput

Teo, nici vara!
Bineinteles, ca nu il folosesc ziua, cand sunt 40 grade. Il folosesc seara, mai ales daca am un eveniment. Imi place ca nu trebuie sa plec cu sticla in poseta mai ales cand incape doar telefonul in ea, sunt sigura ca parfumul persista.

Mergi la inceput

Carrye,spune-mi si mie ceva despre Lolita Lempicka. sunt asa de curioasa! si mie nu-mi mai vin.

Mergi la inceput

Pai care dintre ele ca sunt mai multe? Eu am acasa Lolita Lempicka cel mov si am mirosit acum Fleur de Corail care mi-a placut enorm. Sper sa il iau cat de curand. Am intrebat in Unirii aseara de 50 ml si mi-a zis tipa aia 260 lei. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu tocmai m-am indragostit de "Un jardin sur le Nil" de la Hermes. E apa de toaleta, dar persista.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Subscriu pt Hermes! Toate Jardine-urile lor sunt perfecte. Parfum de vara, fresh, ierbos, subtil, il simti fara sa dea dureri de cap pe caldura ...Eu am "Un Jardin en Mediterrane" si sotul meu e fan, dintre toate din colectia mea se pare ca acesta e favoritul lui.
Acum am sticla de 100 ml, data viitoare incerc Un Jardin apres le Mousson

Mergi la inceput

fetelor, stiu ca va place Kenzo Amour. a aparut si Kenzo Amour Florale. bantui netul sa vad de unde se poate cumpara!

Mergi la inceput