ajutati-ma !!!

ajutati-ma !!! | Autor: oana008

Link direct la acest mesaj

Buna, ma numesc Oana, am 21 de ani, si am o problema. Am inceput sa iau anticonceptionalele marvelon 28 de 3 luni. Pe 11 martie mi-a venit ciclul si ma tinut 3 zile( asa ma tine mereu). am luat a 2-a zi dimineata pastila, si seara am facut sex cu prietenul, iar el si-a dat drumul in mine. Dupa cateva zile incepusem sa am dureri de sani, iar gurguii incepuse sa ma doara si sa aibe o culoare inchisa( visinie), iar dimineata la primul pipi era tot de culoare inchisa, iar dupa amiaza era de culoare galbena, de ce oare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ce inseamna gurguii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

ce inseamna gurguii?

Sfarcuri

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana008

... dimineata la primul pipi era tot de culoare inchisa...

In principiu e normal sa fie putin mai inchis decat celelalte fiindca e mai "concentrat".
Depinde insa cat e de inchis. Poate debuteaza o infectie urinara. Mai bine mergi la medic si fa un sumar de urina.

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Printre efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt mastodinia (dureri de sani) si cresterea sanilor. Urina inchisa la culoare poate fi din cauza ca bei prea putina apa. Asta e varianta cea mai simpla.

Se poate, la fel de bine, ca toate semnele (ce se vede, inclusiv urina inchisa la culoare) si simptomele (ce simti, inclusiv durerile de sani) sa fie de hepatita data de anticonceptionale. Eu am facut hepatita de la anticonceptionale. S-a remediat tot, dupa ce am oprit pilulele. Pentru ca vazusem ca nu mi-e bine, am oprit anticonceptionalele si am mers si mi-am facut investigatii medicale (transaminaze, bilirubina, examen sumar de urina, markeri pentru hepatite virale, ecografie abdominala).

Se poate sa fie sarcina (nu e imposibil, chiar daca iei pilule, mai ales daca nu le-ai luat f exact), dar oricum urina aia inchisa la culoare (daca bei suficienta apa) nu e ok. Cred ca si scrie in prospectul anticonceptionalelor ca, daca apar urini inchise la culoare, sa te prezinti la medic.

Se poate sa fie o hepatita virala, veche sau noua, care se manifesta in timpul asta.

Oricare din variante ar fi, eu as incepe cu un test de sarcina, as bea apa suficienta (ideal 2 l/zi, in zilele calde mai mult),apoi as merge la doctor.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ti s-a raspuns la intrebare, dar in plus, as vreas te intreb cine ti-a recomandat Marvelonul, ca este deja depasit generand reactii secundare destul de neplacute in timp?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput