Frumusete pe muchie de cutit...
Raspunsuri - Pagina 4
ileana spune:
Are cineva idee cum se face selectia?
Trebuie sa te inscri undeva? Trebuie sa fie cineva speriat de uratenia ta ca sa te accepte, sau cum este?
rory76 spune:
Si eu as vrea sa aflu cum te inscrii...ca pe site-ul Pro nu am vazut nimic de genul asta...daca afla cineva ceva, sa ne dea de stire!!!
"sky is the limit!"
asiza spune:
Informatia exista pe site-ul PRO la Sectiunea EMISIUNI: "Daca ai o poveste interesanta, cu siguranta tu vei fi ALESUL! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail la adresa extreme@protv.ro in care sa-ti scrii numele, prenumele, adresa, varsta, ocupatia si sa atasezi si o fotografie".
Criss3 spune:
Vai , voi chiar vreti sa va duceti sa va macelareasca aia acolo?:(( mi-e frica numai cand ma gandesc:(
martie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Oaaa, multam!!!Ma duc sa ma inscriu si io!!! "sky is the limit!" |
Tu vorbesti serios?? Astept raspuns sa stii.
asiza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui martie
Tu vorbesti serios?? Astept raspuns sa stii. Martie & Bebica & maimuta Sara |
Da, da, si eu astept raspuns ...
rory76 spune:
Pai da, m-am inscris azi dimineata...sper sa-mi raspunda aia!!!Sa ma vedeti voi dupa cum o sa arat!
"sky is the limit!"
martie spune:
Mamaaa rory, felicitari, ce dusa esti. Oaau, iti tin pumnii, daca iti doresti asa de tare.
Ai vazut ce scrie? Ca iti trebuie o poveste interesanta, cred ca Interesanta vrea sa insemne lacrimogena la maxim, dupa cum au astia la Pro emisiunile.
Si le spui tu ce vrei sa-ti faca sau ii lasi pe ei? Adica ai si optiunea asta, sa-ti spui punctul de vedere? Sau te ia si faci cum zic ei, ma gandesc in primul rand din ratiuni de buget.
Bravo tie, ca ai curaj. Cati ani ai?
Io i-as pune sa-mi taie vreo 5 ani si, atunci as arata bine si fara operatie
Ana_Perianu spune:
Si eu imi doresc din suflet sa-mi trag niste dinti ca-n filme
da nu stiu cine-mi face asa ceva aici ...