Ce gatim azi (57)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Koko , nu te-am mai vazut demult!
Azi am facut:
- muschiulet de vitel la cuptor cu ardei gras colorat
- cartofi copti cu boia dulce
...maine descarc pozele sa vedeti
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Koko76 spune:
Buna Bubu!
Asa este, n-am mai intrat de ceva vreme si chiar v-am simtit lipsa. Astazi vreau sa gatesc pt 2-3 zile ca in weekend mergem la iarba verde la bunici. Asa ca voi face ciorbita de perisoare din piept de pui, lasagna cu pui si spanac, cateva chiftelute si eclere cu crema de vanilie.
O zi buna tuturor si un weekend minunat!
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai2007)
Koko76 spune:
P.S Fetelor, stiti vreuna reteta de nuci umplute ca mi-am cumparat forme de nuci si tare as vrea sa la fac fetelor din "deserturile" copilariei mele. Mersi
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
antosit spune:
Supa cu galuste.
Pulpe la cuptor.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
osna spune:
-mancare de spanac cu carnati
- strudel cu budinca si afine
(inainte de cuptor ca sa vedeti ce simplu se face reteta)
mamica fluturasului Matei
flo1980 spune:
koko76 eu am reteta asta:
2 oua, 2 cesti (de cafea) cu zahar, 2 cesti ulei, 14 linguri cu faina, un praf sare, vanilie (zahar vanilat sau esenta) sau ce arome preferati.
Se amesteca pe rand toate ingredientele si se fac bilutze care se pun in forma, se preseaza si se tine pe foc cateva minute, forma sa fie incinsa inainte de a pune coca.
Se pot umple cu diferite creme...de la banala crema de unt cu cacao, nuci si esenta de rom la budinca de vanilie sau de ce vrei, am vazut chiar si umplute cu dulceata si gris....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Koko76 spune:
Multumesc frumos Flo! O sa incerc duminica sa fac daca m-or lasa copiii. Un weekend minunat tuturor!!!
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
galliciana spune:
dovlecei cu usturoi si leurda,
o salata verde combinata cu ridichi,ceapa,spanac.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
raluk_psk spune:
pai....sa vedem....o salata cu de toate dimineata(rosii, castraveti, salata, ulei de masline, ceapa verde), si paste carbonara pe seara..nu prea indicat si am cam inversat ordinea meselor dar pofta este pofta...nu ai ce face...oricum ma dau in vant dupa ciorba de sfecla..am facut ieri si azi nu mai este.. nu-i nimic se face repede...
http://tanaramamica.wordpress.com/