Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor, bine v-am regasit! Chiar daca mai rar, dar sunt tot aici, alaturi de voi. Noi aproape am facut 3 saptamani de viata... am avut si prima raceala pentru ca mami a fost racita, am racit si noi... Am inceput sa ne facem singurel program de masa si slava Domnului, la 22.30-23.00 ne culcam si dormim pana la 4-5 dimineata. Asta e bine pentru mami pentru ca nu e zombie.
PISIK06 incearca cu ceai de musetel 10-15 ml pe zi. La noi asa a mers. Am inteles ca mai toti bebeii se constipa in primele saptamani de viata. Vezi sa nu exagerezi cu ceaiul de musetel ca eu i-am dat mai mult si a cazut in extrema cealalta. I-am dat cam 3 zile ceai se musetel si apoi 10-15 ml de baby calm (care are si musetel) si vad ca face o data pe zi macar.

Gina mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Doar eu si Inna suntem programate pe 25? Parca mai era cineva.

Exista sanse sa ma vad cu una dintre voi la Giulesti...atunci?

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Monica iti multumesc tare mult pentrua voi reveni maine dimineata suportul tau. Mamicilor va multumesc si voua pentru sfaturile pe care mi le-ati dat. Voi fi atenta la contractii mai ales noaptea. Va voi anunta daca este sa se intample. Acum ma confrunt cu alta problema, dupa ce am iesit de la dus am observat ca au inceput sa apara hemoroizi, ma rog s-a inflamat in exterior partea de intenstin.... MAine dimineata ma voi prezenta la farmacie pentru a lua un unguent...
Acum ma duc la culcare Monica voi reveni maine dimineata cu un PM.
Toate cele bune. Adee tinem pumnii un travaliu cat mai scurt si nastere usoara...
Citesc si constata ca am ramas cateva care postam zilnic ...
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu va citesc zilnic, chiar daca de postat o fac ceva mai rar...Ilinca, esti trecuta cu bebelina pe prima pagina!Ma tot uit la listuta si vad ca suntem putine cele care nastem in aprilie spre sfarsit si care inca activam la subiect...O sa raman singura cu burta pe aici? Eu, Ilinca si Denisamada...Gaza e pe la jumatatea lunii cu DNP. Olishka, tu pe unde umbli? Pe Anca-nicolae o iertam, ca ea parca zicea ca intra luni la raport.Pe mine deja m-au apucat niste emotii teribile si ma tot intreb cum o sa fac fata nasterii, mai ales ca am citit pe net ca din saptamana 37 bb se poate naste oricand, iar eu nu-s departe.Ana-Maria 35+AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Maine avem 2 berbecutze de sarbatorit:

Mihaelacg si Simonapro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Pe mine deja m-au apucat niste emotii teribile si ma tot intreb cum o sa fac fata nasterii, mai ales ca am citit pe net ca din saptamana 37 bb se poate naste oricand, iar eu nu-s departe.

Ana-Maria

35+
AMR 5 saptamani

vise, taica, vise!!! mai ai de asteptat o luna ca popa (zise acreala din mine )

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Tocmai am ascultat ganguritul Luanei.

Cred ca bebelusilor le este foarte greu sa nu poata vorbi ...sa se faca intelesi macar de mami si tati.

Sunt sigura ca ne inteleg si uneori se resemneaza ca noi o luam pe ghicite cu nevoile lor.

Mona, nu cred ca s-a inventat inca muzica mai frumoasa decat ganguritul unui bebelush...iar eu nu ma mai satur sa o ascult pe Luanei .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Citat:
citat din mesajul lui anamariamePe mine deja m-au apucat niste emotii teribile si ma tot intreb cum o sa fac fata nasterii, mai ales ca am citit pe net ca din saptamana 37 bb se poate naste oricand, iar eu nu-s departe.Ana-Maria 35+AMR 5 saptamani
vise, taica, vise!!! mai ai de asteptat o luna ca popa (zise acreala din mine )Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 4Toulouse, la ville rose
Merci de incurajari!!!Ana-Maria 35+AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Chatonel, ce ganduri are Dragonasha ta? Vrea sa bata recordul la stat in burtica? Nu da chiar nici un semn?

Vreau sa scot pentru tine...dar se pare ca o sa le scoti tu pentru pitonul meu...

Mergi la inceput

Denisa, eu sunt in ceata totala Ma tot uit pe site-ul recomandat de tine si ce vreau sa te intreb este daca panourile protectoare (in numar de 3, inteleg) au in total 180 cm sau fiecare. Ce fel de patut ai tu? de 60x120 sau 70x140? Si cum vin panourile astea? Inconjura tot patutul au ba?Ana-Maria 35+AMR 5 saptamani

Mergi la inceput