Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

CHATONEL ,imi pare rau... mai dau o data ca sa plece.stai cumintica la pat cu ceai in continuare si lasa ca Dragoana e puternica u o sa fie afectata.

40+

multu pentru bice, poate se sperie pin' la urma!!! dragoana cica se plicti doar in pat

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mababei, bine ai venit acasa!
Hai Adee!

Poate asa mai scadem din capu de la listuta si ne vine rindul la livrat BB!!!

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ayla multumim mult inca o data si tie si lui tati Alex pt paginutele de ghiocei. Nu-ti mai fa griji cu Luana cu siguranta o sa fie bine si astept cu nerabdare ziua in care va alerga prin casa, sau va merge de-a buselea si va trebui sa stai dupa ea si nu o sa mai ai asa mult timp de noi.
Si te rog, daca poti si nu te incurca prea mult, sa ne faci si noua o paginuta(un inceput), pt gaza mea. La nume inca ne mai gandim, vreau sa-i vad mutrita. Pot sa treci in loc de nume, Gaza mica. Abia astept sa vad pagina buburuzei. Multumesc mult anticipat. Sper sa gasesi un piculet de timp si sa nu te deranjez prea mult.

36 + cu

"Bebe de Gaza22", te gasesti jos in lista.
Alexandru

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, tufete.
Io am avut in seara asta o aventura cu incaltzatu', da' v-o povestesc maine, acum sunt numa intr-o vajaiala rapida, pana e Manole la plimbare. Si am zis ca daca tot am intrat sa-mi fac datoria de Omida (Omidée- cele din categoria 28+ cred ca-si amintesc de MariaMirabela)
Gigelica, deci asa, scorpion si sagetator. Si io am avut niste gagici sagetatori si chiar daca n-am ramas impreuna suntem amici si acum, totdeauna m-am inteles bine cu barbatii din zodia asta deci presupun ca e ceva comun scorpiilor. Poate ca nu sunt prea potriviti conform zodiilor (scorpioanca e mai profunda, sagetatorul mai superficial) dar au in comun spiritul de aventura si cert este ca nu se plictisesc impreuna. A, si tata a fost Sagetator, norocoasa de maica-mea, nu i-a iesit veci din cuvant
Simina, in primul rand felicitari pentru bebe-scorpion, o sa vezi, va fi o dulceatza. Cat despre fecioara-berbec, cica nu e cea mai potrivita combinatzie, dar parca nu stim noi cum e cu exceptiile care intaresc regula, plus ca mai depinde si de ascendent. In situatii de presiune se mobilizeaza amandoi pentru a o scoate la capat, ceea ce e bine.
Gaza22. Si io va iubesc pe voi, parca va cunosc de-un secol, abia astept sa intru dimineatza sa vad care ce mai faceti
Ayla, te rog s-o treci si pe Sopheephee a mea in lista

35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ayla, te rog s-o treci si pe Sopheephee a mea in lista

Daca te referi la lista paginilor pe Piczo, am creat, gasesti jos in lista. Voi rearanja dupa data nasterii cand se vor naste.
La lista de pe prima pagina de la odisee doar Monica stie.
Alexandru

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Gigelica, deci asa, scorpion si sagetator. Si io am avut niste gagici sagetatori si chiar daca n-am ramas impreuna suntem amici si acum, totdeauna m-am inteles bine cu barbatii din zodia asta deci presupun ca e ceva comun scorpiilor. Poate ca nu sunt prea potriviti conform zodiilor (scorpioanca e mai profunda, sagetatorul mai superficial) dar au in comun spiritul de aventura si cert este ca nu se plictisesc impreuna. A, si tata a fost Sagetator, norocoasa de maica-mea, nu i-a iesit veci din cuvant

35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca esti o scumpa...si ai mare dreptate. Doar ca eu voi mai iesi din cuvantul Sagetatorului, caci deocamdata io sunt sefu.
Dar ai dreptate in tot ce spui!

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Curea,
Eu am avut contractii nedureroase pina am ajuns la dilatatie 6 - apoi a inceput cezariana... Ca sa fiu mai exacta, pina la dilatatie 3 m-a durut spatele, apoi durerea de spate s-a atenuat, cred ca si-a schimbat putin pozitia bebelina. Dupa dilatatie 5 am inceput sa simt contractiile, dar e mult spus ca ar fi durut. E adevarat, am avut colul sters de prin saptamina 30.

Mababei,
Bine ai venit acasa !! Abia astept sa povestesti cum a fost si ce faceti ! Laptele o sa vina, stai linistita, eu acum patez tot... Iar cu somnul...de recuperat nu mai recuperezi, asa ca povesteste-ne cit mai poti

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara
imi cer scuze ca v-am cam neglijat week-end-ul asta, dar sambata si duminica suntem buni de gazde, mai ales ca azi a fost o zi perfecta pt gratar
dupa cum vedeti sunt doi in unu....cat mai rezist nu stiu, telefoanele suna ca la nebuni, tota lumea intra in panica daca nu aud telefonul ma gandeam ca intr-un fel sunt geloasa pe fetele care fac cezariana programata, scapa la 37-38+. eu de cateva zile ma spal zilnic pe cap, imi fac dush atat de des incat o sa raman fara piele, ma epilez absolut incontinuu. nu am stare in casa asa ca de cate ori ajung acasa dupa cate o plimbare pe la mall sau kidex(de exmpl) nu ma gandesc decat: hai ca am scapat fara sa mi se rupa apa pe aici.cumnata-miu a zis ca la cat de mult conduc eu, mai bine ash asvea in mashina un prosop mare si un sac de plastic...ca ce pacat de tapitzerie
azi m-am distrat f tare, al meu sotz a vrut neparat sa vada cum e burta...asa ca i-am bagat intr-o punga sticle pana am ajuns la greutatea bb+lichid+placentanu a rezistat nici 10 minute

HAI ADEE!!!!

si inca un rand de majorete pt colul tausa se dilate mai repede

va si mine recuperez cu scrisul si cu cititul

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ILINCA multumesc mult.Se pare ca noi 2 suntem exceptia de la regula Suntem intradevar 2 pietre tari , dar el stie sa mai lase de la el , sa ma calmeze. Eu sunt cea cu perfectiunea , planurile, nervii si gura mare

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna seara
dupa cum vedeti sunt doi in unu....cat mai rezist nu stiu, telefoanele suna ca la nebuni, tota lumea intra in panica daca nu aud telefonul ma gandeam ca intr-un fel sunt geloasa pe fetele care fac cezariana programata, scapa la 37-38+. eu de cateva zile ma spal zilnic pe cap, imi fac dush atat de des incat o sa raman fara piele, ma epilez absolut incontinuu.

azi m-am distrat f tare, al meu sotz a vrut neparat sa vada cum e burta...asa ca i-am bagat intr-o punga sticle pana am ajuns la greutatea bb+lichid+placentanu a rezistat nici 10 minute

39+
poze

AMR 4 de zile

I-am citit si sotului ce ai povestit si e de acord ca nici el nu ar rezista...din pacate ei nu inteleg ce efort este pentru noi si isi imagineaza ca e ...un colacel simpatic de slaninutza.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput