Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna ziua!
...
Eu am nascut prin cezariana pe 16 martie un baietel de 3300 si 51 de cm apgar 9 pe nume Lucian.Scuze ca nu mai pot scrie dar imi plange puiutul meu.
Va pup pe toate!

Felicitari, Simona, si bine ai venit bb Lucian!

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare burtici, pot sa va spun si parerea mea ati avut o idee super cu pagina de ghiocei si fiecare mamica sa se poata loga si sa adauge poze cu ghiocelul ei.
Monica sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de familia ta, ai un sot de nota 10 si o familie de vis!!!
Nici eu nu am editat semnatura cu numele si culoarea caruciorului, dar un motiv anume nu va pot da poate doar ca nu am notat cand una din mamici a excplicat care este procedura.
Am fost ieri la control, avem 38 de saptamani si am efectuat ultima ecografie 2715 gr cu o marja de eroare de +/- 18 zile aproximativ 500 gr. Nu sunt f. multumita dar sunt impacata cu gandul ca bebe este sanatos. Se poate naste oricand , m-a pus pe ganduri urmatoarea afirmatie a doctoritei sa fiu atenta si sa ma prezint la spital daca am contractii regulate la un interval de 5-10 minute iar eu am completat-o spunand ca vor fi dureroase si ea mi-a zis ca nu neaparat pot fi dureroase. Asa ca de ieri sunt atenta sa vad cand mi se intareste burta..este un pic ciudat...desi in toate cartile pe care le-am citit acolo se afirma ca devin dureroase contractiile din timpul travaliului.
S-a mai confruntat cineva pana acum, ma refer la mamicile care au nascut cu contractii nedureroase la inceput? Iar tot de ieri sanii mei parca au inceput sa o ia razna rau de tot imi curg f tare....dimineata observam cum se formeaza picatura de colostru...specific ca nu i-am masat deloc am lasat natura sa isi urmeze cursul...

Mergi la inceput

curea, pisigri a avut contractii nedureroase, dar la ea era colul sters deja si cred ca asta inseamn mult pt ca uterul doar ce se "tragea" pe laterale, nu mai tragea si-n sus.

J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pupici fetelor!

Scuze ca nu am mai intrat, dar bebelina a fost tare caraita, ba cu colici, ba s-a constipat si nu face decat stimulata si nu as vrea sa o invat asa, nici nu stiu ce sa ii mai fac, mi se ripe sufletul de ea cum se screme si se chinuie

Intre timp, am facut o luna, ne-am aniversat cu nasii si bunicii - poze aici http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/20031Luna#
si am si luat in greutate, putintetl, adica primele 2 sapt am stagnat, si de 2 sapt am luat aprox 400 gr, din care peste 200 in ultima saptamana. Asa ca de acuma o sa vedem cum luam, avem aproape 3 kg

Ayla, am vazut ca esti ingrijorata ca bebita nu plange. Nu iti dori sa planga, nici a mea nu a plans primele 2 saptamani, nici mar nu zicea si era ametita si molatica (bine, a avut si icter prelungit), iar acuma are un ticnal, mai ales cand ii e foame sau are colici, de ma innebuneste, ma pierd tare cand tipa asa si nu stiu ce sa ii mai fac sa taca. Am observat ca e mai vioaie de cand a ajuns la termenul la care trebuia ea sa se nasca, cam de la 39 de saptamni asa, poate si Luana cand atinge data asta o sa fie mai activa.
As vrea sa pun si eu poze cu bebita pe pagina ghioceilor, dar nu am prins cand ai dat tu explicatii, ma poti ajuta, te rog?
A, si vroiam sa te felicit pentru revenirea lui Alex acasa, va doresc numai bine pentru ca meritati, din inima iti spun ca te admir foarte tare, poate ma repet, dar eu nu stiu daca as fi avut taria ta, mai ales ca ai si o varsta foarte frageda, la cer recunosc ca eu "vanam fluturi"

Va pupam si incerc sa mai intru. . A, am uitat sa va intreb, noi nu ne facem subiect la Clubul scutecelor pt ghioceii nostri? Sau cand se termina odiseea, ca eu nu ma pricep deloc

Mami de Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vai, tu fetelor, mi-a venit deja primul ciclu azi, acum, dar alaptez. E normal sa vina deja? Credeam ca scap mai mult timp.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Salutare burtici, pot sa va spun si parerea mea ati avut o idee super cu pagina de ghiocei si fiecare mamica sa se poata loga si sa adauge poze cu ghiocelul ei.
Monica sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de familia ta, ai un sot de nota 10 si o familie de vis!!!
Nici eu nu am editat semnatura cu numele si culoarea caruciorului, dar un motiv anume nu va pot da poate doar ca nu am notat cand una din mamici a excplicat care este procedura.
Am fost ieri la control, avem 38 de saptamani si am efectuat ultima ecografie 2715 gr cu o marja de eroare de +/- 18 zile aproximativ 500 gr. Nu sunt f. multumita dar sunt impacata cu gandul ca bebe este sanatos.

Am vrut sa fie ca un cont comun cum e cel de pe Picasa, dar piczo are multe alte optiuni dragute. Stiti voi doar ce am facut noi la paginile copiilor nostri.
Daca imi dai numele bebelusului creez pagina, daca nu te-ai decis pun nick-name-ul tau, si pot modifica dupa.
Multumim mult de apreciere.
Nu cred ca bebe e mic, dar daca e sanatos, asta e tot ce conteaza. Si la prematuri chiar, se pune accent pe dezvoltatea si maturizarea organelor, mai mult decat pe greutate.
Ma bucur ca mai dai cate un semn sa stim de tine. Sa nu cumva sa pleci la nascut sa nu ne spui. Iti dau PM cu nr meu?

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Curea, data trecuta cand am nascut primele contractii le-am resimtit ca pe niste vibratii ciudate si nedureroase. Abia in ultimele 3 ore ale travaliului au devenit dureroase

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Monica multuim frumos pt. pagina si ajutor...tinete bine de acu incolo ca nu mai scapi d noi.
Nu te mai plange ca Luana e cumnite ca iti mai dau cateva saptamani pana o sa faca printesa legea si sa te vad atunci..
Pisik sunteti niste frumosi, la cat mai multe luni inainte..
Chatonel cum e cu raceala?

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Chatonel cum e cu raceala?

40+

e rau, joanna, multumesc de intrebare transpir, beau ceai/lapte, iar transpir... tot e bine ca am net in pat... sa nu ma plictisesc mai rau!!
si nu pot sa doooorrrmmm!!!

J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

AYLA mie mi-a venit ciclul la 3 luni dupa ce am nascut si tot asa alaptam. Doctorita mi-a spus ca e ok. Ce am observat insa e ca de fiecare data cand eram la ciclu productia de lapte scadea putin, apoi isi revenea.

Mergi la inceput