Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel meyyy, ce de fecioare avem pe-aici!!! se vde ca-s familiste Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 5 Toulouse, la ville rose |
Asta ma gandeam si io, ma simt in sfarsit integrata. Ca pana acum nu aveam tupeu sa ma plang.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui simonapro Buna ziua! Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp, dar v-am citit in continuare! Vroiam sa felicit toate mamicile care au nascut si sa le urez nastere usoara si bebei sanatosi celor care asteapta sa nasca! Eu am nascut prin cezariana pe 16 martie un baietel de 3300 si 51 de cm apgar 9 pe nume Lucian.Scuze ca nu mai pot scrie dar imi plange puiutul meu. Va pup pe toate! |
Felicitari, Simona!
Bun venit bebe Lucian!
_
You grew in my heart
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 salutare tuturor, am intrat rapid sa va salut si sa felicit proaspetele mamici,precum si sa urez bun venit noilor BB. Strumful nostru creste ca Fat-Frumos, si pe masura ce creste ma solicita din ce in ce mai mult.Am sa incerc sa mai pun poze cand voi mai avea timp. Ayla ma bucur ca in final sunteti cu totii fericiti si m-as bucura enorm sa auzim numai vesti bune de la tine. Pup toate mamicile.burticile si ghioceii Nikoleta 20 mamica deMario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!! http://b1.lilypie.com/mY71p2.png Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
Tu Niko, ai un bebe nota 10+ si ador zambetul lui. Ca Mario cu zambetul m-a bagat in boala ca fi-mea nu zambeste.
Suntem super bine, dupa tot ce a fost in ultimele 2 luni, pot spune ca traiesc in Rai acum.
Si chiar, gluma sau nu, cea mai buna "mama" ii Alex, ca de cand s-a intors el, toate au capatat alta fatza. Stiam eu ce stiam, de ma simteam pierduta fara el ca un copil mic uitat pe trecerea de pietoni.
O sa-I multumesc Lui Dumnezeu ca mi l-a redat mai mult decat Ii multumeam inainte ca mi l-a dat in viata mea.
_
You grew in my heart
joanna27 spune:
Ziua buna!
Semnam condicuta, 2in 1!!!
Tati Alex ultumim pt paginile cu ghiocei.Cred ca nu stii la ce te inhami eu una sunt bata in ceea ce priveste paginile web, asa ca o sa am nevoie de HELP.
Monica ma bucur ca Luana isi intra in drepturi...las ca mai creste si sa vezi atunci.
Ilinca esti mortala..
Simona felicitari, sa creasca bb mare si sanatos. Asteptam ceva poze.
Simina ma bucur ca esti mai bine soro.Ai grija sa nu te intoarca..sa creasca mazarica mare
Adee, Aris semnati condicuta
Ce liniste pe aici...sunteti afara la soare???
40+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Salutare burticile!!!! Azi ne simtim mai bine, ne-a mai trecut raceala!! Am schimbat si semnatura O zi buna tuturor 6+ Mariana |
Surioara, pe tine trebuia sa te anunte Malta daca nastea? Ca eu am sunat si azi la ea si nu-mi raspunde nimeni. Si mi-e si jena sa insist ca tot de sotul ei am dat si mi-e rusine sa il tot bat la cap.
Felicitari pt promovare! Doamne ajuta!
_
You grew in my heart
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Ziua buna! Semnam condicuta, 2in 1!!! Tati Alex ultumim pt paginile cu ghiocei.Cred ca nu stii la ce te inhami eu una sunt bata in ceea ce priveste paginile web, asa ca o sa am nevoie de HELP. Monica ma bucur ca Luana isi intra in drepturi...las ca mai creste si sa vezi atunci. |
Dar tu nu ai pus nume? Nu te-ai hotarat? Iti fac pe nick-name-ul tau? Hai ca tot esti plictisita, macar o decoram ca lumea pana vine puturosul tau. 40+? Pana unde vrei sa ajungi, fata?
Da nume sa-ti fac io pagina si daca ai chef hai pe mess sa-ti dai cu parerea.
_
You grew in my heart
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Dar tu nu ai pus nume? Nu te-ai hotarat? Iti fac pe nick-name-ul tau? Hai ca tot esti plictisita, macar o decoram ca lumea pana vine puturosul tau. 40+? Pana unde vrei sa ajungi, fata? Da nume sa-ti fac io pagina si daca ai chef hai pe mess sa-ti dai cu parerea. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Sunt pe mess, da pe invisibile, da nici pe tine nu te vad online...
multumim de ajutor.Ce sa fac daca e puturos, pana acum mi-a dat emotii ca vine mai repede si acuma ma tine pe ghimpi ca nu mai vine..
Ne-am gandit la DARIUS ANDREI dar din superstitie nu i-am scris numele..
40+
Ayla21 spune:
Joanna, sper sa-si intre in drepturi, ca deja de 2 nopti disper. Nici nu dorm, ca nu stiu, plange sau nu, cum nu tipa sa o pot auzi, nici nu am mai trezit-o la program. Asa ca o tin cu parere de rau, pana i se face foame si solicita ea. Bineinteles ca imediat ce vad eu ca se agita putin, sunt prompta, ca mi-e foarte frica sa nu scada in greutate. Dar mai mult de 4 ore tot nu o las. Cred ca era super si treaba cu programul, cu alaptatul la ora fixa ca ne stiam, si eu si ea, de o treaba si-mi faceam si treburile mele, si somnul in functie de orele alea. Dar daca eram disperata ca fi-mea nu plange si nu solicita? Nici cand face caca nu caraie, numai ca ea strange piciorusele la burtica si se invineteste cat se screme, mai trage si cate un partzoc mic, si atunci stiu ce urmeaza. Nu am lasat-o niciodata sa planga ca a facut caca si nu am schimbat-o la timp. Si face imediat dupa masa, nu dupa fiecare, dar am fost tot timpul pe faza. Dar sughitaaaam, la greu. Dar nici asta n-o deranjeaza deloc. In schimb acuma ii pasionata de tac-su, Alex mai are putin pana la recuperarea completa sa o tina in brate in siguranta prin casa, dar in pat o tine la el pe piept, si e terminata de placere. Nici pas nu zice, numai acolo ar sta. Sa vedeti acuma ce rasfatata se face ea. Eu cred ca astia mei, s-au salvat unii pe altii. Ca doar asta-i iubirea, nu?
_
You grew in my heart
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui joanna27
Sunt pe mess, da pe invisibile, da nici pe tine nu te vad online... multumim de ajutor.Ce sa fac daca e puturos, pana acum mi-a dat emotii ca vine mai repede si acuma ma tine pe ghimpi ca nu mai vine.. Ne-am gandit la DARIUS ANDREI dar din superstitie nu i-am scris numele.. 40+ |
Stai camuflata? Eu eram pe mobil, tre sa fi aparut semnul ala de teelfon, dar cand intru de pe laptop nu stau pe invizibil. Am trecut pagina si nick-name-ul tau, sa o gasesti, jos in lista. Cand nasti, in functie de data nasteri o sa le ordonez eu sau Alex.
Chiar vroiam sa adaug, la logare, daca spune ca nu-i corecta parola, si intrati pe mozilla, sa stiti ca mie la oricare pagina piczo, daca intru pe mozilla imi spune, si abia daca bag parola a doua oara zice ca-i ok. Deci sa nu credeti ca sunt datele gresite.
Alex a personalizat paginile fetitelor noastre, macar sa vedeti ca model, probabil o sa pun si acolo ceva pozici cu evolutia Luanei.
_
You grew in my heart
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ayla21 acuma ii pasionata de tac-su, Alex mai are putin pana la recuperarea completa sa o tina in brate in siguranta prin casa, dar in pat o tine la el pe piept, si e terminata de placere. Nici pas nu zice, numai acolo ar sta. Sa vedeti acuma ce rasfatata se face ea. Eu cred ca astia mei, s-au salvat unii pe altii. Ca doar asta-i iubirea, nu?[8**] _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
m-ai dat gata cu asta ... cita dreptate ai!!!
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose