Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
hai ca deja ma specializez la scris pe forum de pe mobil. Tre sa blochez pagina ca de nu mi-o incarca si dispare ce ams scrsis. Si la noi e soare, dar ce sa facem afara, ca distractia e aici, in casa. Luana e topita dupa tac-su de-a dreptul, se si zice ca fetele sunt mai mult dupa tati. Nu pot sa ma gandesc ca si bebelusii sufera, si nu as vrea sa fie asa, pt ca ea saracuta a trecut prin atatea. Dar de 3 zile de cand e tot cu Alex, Luana e de-a dreptul schimbata.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ilinca_M. spune:
Saby, la tine nu mai trebuie sa-ti fac nicio "astrograma", ca numa cand m-am uitat la pozele voastre am vazut ce potriviti sunteti din toate punctele de vedere, chiar se reflecta asta in poze si nu numai cu privire la aspectul fizic.
Balantzele se afla printre preferintele mele personale, fiindca mereu m-am inteles cu ele: calme, spirituale, firi artistice, umor. E buna combinatia cu capricornul fiindca acesta are simt practic si e realist, in timp ce balantzele tind a fi aeriene si nu prea au ele tangentza cu realitatea daca nu e cineva langa ele sa le tina cu picioarele pe pamant.
Cu copiii berbeci vom vedea cum a fi, precis si ei vor fi diferiti intre ei in functie de tot felul
35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
pisigri spune:
Ilinca, multumiiim
Si la noi e clad si frumos si soare azi, dar...inca stam in casa nu stiu pina cind. O sa intrebam pediatrul saptamina viitoare, ii mai lasam putin timp sa respire ca saptamina asta l-am cam stresat ca nu facea maimutzica kk.
Azi au venit o pereche de bunici de-ai mei (strabunici de-acuma...) si socrii s-o vada pe Ilinca. Mi-a fost cumva mila de ei, dar nu i-am lasat pe nici unul sa puna mina pe ea. Las' sa mai creasca, sa-i vad daca ii mai tenteaza si cind n-o sta locului o clipa . Mai avem un hop, diseara vin nasii de cununie sa vada fata (au zis ca vor sa o boteze) si trebuie sa le spun ca mai am un rind de catindati la nasit...pe care nu prea pot sa ii refuz nici pe ei... sa vad cum pun problema diplomat (nu, nu tortu'...)
Mare sursa de stress sint vizitele astea (sint si primele, e adevarat). Si azi-noapte am avut si vreo 2 ceasuri de bididiit prin casa, nu intelegeam - nauca de somn - de ce Ilinca nu se satura cu cit a mincat la un sin si mai cerea, asa ca i-am dat si ea tot umbla cu gurita sa caute, a stat un ceas la supt, mi-a facut iar varza sinii (ma rog, nu varza, dar iar ma dor...)...ca pina laurma sa se descalte si ma-sa (io adica) si sa se prinda ca fata avea ceva colici si de-aia nu se dadea dez-mufata.... asa ca am si bocit un pic, ne-am plimbat prin casa, am fcaut juma de ora de nani, apoi am trezit tati care a gasit solutia problemei: a luat ceva revista de computere, a pus Ilinca pe umar si s-a pus pe citit cit am dormit si eu un ceas jumate. A naibii treaba, maimutza tzinuta in brate nu are colici, dar patul parca e plin de ghimpi . Si stim noi a cui e vina ca am ajuns la "in brate, in brate"...
A, si am mai avut parte de o faza super tare azi... Am aflat de ce ceilalti bunici ai mei nu au venit sa vada stranepoata. Tineti minte poate ca v-am povestit ca am o bunica mai "speciala" - ei, mie mi-a spus ca nu vine ca nu e bine pt copil, maica-mii i-a spus cind a sunat si ea sa insiste, ca la ce sa vina?? sa vada "chestia aia" care i-a chinuit si ii chinuie nepoata, si nu o lasa sa doarma??? mi-am facut cruce si...mergem mai departe.
ma duc sa hranesc mica tortzionara
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
:))
Pisigri, ce neamuri "tari" ai si tu. Io n-o sa am treaba, nu mai am nicio tangentza cu neamurile din partea lui taica-meu de cand a murit (nici inainte nu aveam, sa zic drept, decat sporadic; taica-meu si inca un frate au fost singurii de treaba dintr-o ciurda de 7 frati iar bunicii dinspre el au murit amandoi). Din partea maica-mii am un unchi si o verisoara, cu ei nu ma formalizez, le pot zice cand am chef sa-i primesc si cand nu. Din partea sotzului...cam multzime vida.
M-am plictisit si io si am pozat neste chestii de-am facut un album cu camera bebeloaiei; bine, ma enerveaza ca patul va fi montat numai luni, comoda imi va veni probabil pe marti-miercuri...perdeaua inca n-o pot pune (e tot cu Tom si Jerry, am facut o tematica). Bine, nu-i graba, ca doar nu nasc sapt. viitoare si oricum pana atunci mai iese mirosul lacuit. Cand e montat patul, pac, pot pune saltelutza, caruselul muzical, lenjeria, masutza de infashat...
Am pozat si 2 rochitze ce nu m-am putut abtine sa nu le iau, desi scrie pe ele ca-s pt. 3-6 luni, sper sa-i fie bune macar prin septembrie, altfel le-am luat numa sa-mi clatesc eu ochii cu ele Celelalte lucruri nu le-am pozat, ca nu-s spectaculoase, body-uri si caciulitze etc, dar rochitele m-au induioshat
35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simonapro spune:
Buna ziua!
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp, dar v-am citit in continuare!
Vroiam sa felicit toate mamicile care au nascut si sa le urez nastere usoara si bebei sanatosi celor care asteapta sa nasca!
Eu am nascut prin cezariana pe 16 martie un baietel de 3300 si 51 de cm apgar 9 pe nume Lucian.Scuze ca nu mai pot scrie dar imi plange puiutul meu.
Va pup pe toate!
Nikoleta20 spune:
salutare tuturor,
am intrat rapid sa va salut si sa felicit proaspetele mamici,precum si sa urez bun venit noilor BB.
Strumful nostru creste ca Fat-Frumos, si pe masura ce creste ma solicita din ce in ce mai mult.Am sa incerc sa mai pun poze cand voi mai avea timp.
Ayla ma bucur ca in final sunteti cu totii fericiti si m-as bucura enorm sa auzim numai vesti bune de la tine.
Pup toate mamicile.burticile si ghioceii
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
simina_kin spune:
Salutare burticile!!!!
Azi ne simtim mai bine, ne-a mai trecut raceala!!
Am schimbat si semnatura
O zi buna tuturor
6+
Mariana
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Buna ziua! Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp, dar v-am citit in continuare! Vroiam sa felicit toate mamicile care au nascut si sa le urez nastere usoara si bebei sanatosi celor care asteapta sa nasca! Eu am nascut prin cezariana pe 16 martie un baietel de 3300 si 51 de cm apgar 9 pe nume Lucian.Scuze ca nu mai pot scrie dar imi plange puiutul meu. Va pup pe toate! |
Felicitari Simona, bine ai venit bb Lucian!!!
Poate mai intrii sa ne dai detalii despre nastere si pozici cu bb.
Si La multi ani pentru maine!!!
36+ cu Natalia Maria
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui simina_kin Salutare burticile!!!! Azi ne simtim mai bine, ne-a mai trecut raceala!! Am schimbat si semnatura |
Bine ca ti-ai mai revenit,ai grija de tine si de bb
36+ cu Natalia Maria
Vine barza!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui denisamada Multumim, tati de Luana! Super-ideea cu paginutzele pentru ghiocei! De fapt, aveam de gand sa fac o paginutza pt Adela, dar tot nu ma apucam... Barza kioara sunt! Dar sa avem toti ghioceii la un loc e si mai dragutz. |
Ai deja paginuta, intra in mailul comun si ia datele si ti-o pot personaliza daca ai timp acum.
Cele care aveti deja numele bebelusului in lista, a creat Alex pagina, chiar daca nu ati nascut. Doar ca pagina e alba, trebuie sa treceti voi ce setari vreti.
Am inregistrat-o pe Luana cum maraie putin, o sa incerc sa vad cum sa incarc sa pun daca aveti rabdare sa o ascultati. Mai ales cele care aveti bebelusi caraitori. Asa fac si ai vostri? Alex spune sa stau linistita ca e normal, nici bebelusii nascuti la termen nu fac toti galagie, dar ea de numai 2,4 kg, cata putere poate avea sa faca gura mare?
Nu-s eu femeie nebuna si mama paranoica? Ma plang de puiul meu ca-i prea cuminte.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon