Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Andreea-vreau si eu sa iau legatura cu prietena ta, vreau un tort de ziua mea, o tinem cu prietenii la o cabana, pt 20 de persoane.cum as putea sa iau legatura cu ea?ce bine, chiar ma gandeam ca nu stiu unde sa ma duc

tel:0740176235, Ioana...

da, sunt f gustoase..i-a afcut tortul lui Eric de ziua lui...toata lumea l-a apreciat...atat ca estetica cat si ca gust...

are cu diverse umpluturi...cand vorbesti cu ea va puteti intelege...ii zici cam ce ti-ar placea (cioco, fructe, acrisor, etc.) si iti spune ea ce va face...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost si eu pe afara dupa-masa in ciuda vantului, da am intors carutul sa nu-i bata din fata si in decurs de-o ora am prins vant, ploaie, soare si grindina
Sarea pe jos ca mingiutele...
Inca asa vreme ciudata.... noroc c-am avut la mine caciula, patura pt diana si husa de ploaie, asa ca ea a fost la adapost.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ada si Meli, si care ati mai fost prin Austria: ar fi ceva statiuni pt vara, cu apa termala si topogane cu apa?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

a mai trecut o zi urata pot sa spun al ce timp e afara, nu mai suport vremea urata , vreau soarem mult si multa buna dispozitie

sunt bine uc degetelu, rana mi s0a inchis mi-am dat cu spray first de la aloe, super bun, tare multumita usnt de el mai ales ac il folosesti la o sumedenie de chestii

ada superbe pozele, intr-adevar austria e o tara de vis, mie una ii place enorm

alex bine caai agsit aparatul mult cautat si nici nu a fost f scump,poate ne faci o poza sa il vedem

magda ce scump e Victoras, ce sa distreaza el cum merge
trebuie sa te gandesti ca e pe maini bune cu bunici iar tu sa iti faci ordine in ganduri , sa inveti si in primul rand sa te linistesti, ai mare grija de tine ca apoi va fi numai al tau Victoras cel drgalas

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

de papat mai greu, insa la amiaza si-a papat portia de laptic iar apoi l-am lasat pana la 5 jumate cand a venit la mine in brate si s-a lipit de mine , atat mi-a fost de drag cu toate ca toata ziua ne pupa si ne dragosteste, iar apoi l-am intrebat daca papa si a zis ca da
a papat 2 sarmalute si putin cremes facut de buni

iar acum ii la uclcare cu lapticu astept sa vad ce face daca vrea sa doarma acolo deoarece de 3 zile si el numai in pat cu mine vrea sa adoarma apoi il muta tati la el in pat si nu mai are treaba
a insistat sa doarma in dormitor insa eu am zis ca merg sa dorm in patutul lui , am stins becurile si atunci a fugit la el in camera , acuma sper sa reusim sa nu mai fie problema cu somnicul de seara.

la amiaza doarme numai in dormitor de cand era micut micut si ma gandesc ca ar putea dormi si noaptea intr-un pat normal daca la maiaza doarme si nu s-a intamplat nici un accident, insa noaptea face ture prin pat si parca am o retinere

Mergi la inceput

andreea super torturile am sunat-o odata pe tipa insa am ramas cu atata , mie una mi s-au parut scumpe, mai ales ca in perioada de criza ne descurcam mai greu, poate pe viitor cine stie, oricum multumim ca te gandesti la noi
apropo ce face burticuta????? ai pofte?? cum se manifesta bebica?????
bine ca nu ti rau, iar peste restul treci mai usor,
ici multi pt bebe mic, eric si mami

mai fetelor tot ma gandesc cum creste bebele meu , deoarece pana acuma putina mancarica a fost care am tolerato si nu am dat-o afara.
singurele mancaruri care imi priesc sunt painea cu unt, cascaval si cu ardei facut sandwich si papat, kiwi si apa minerala, in rest orice bag in gurita dau afara

adriana pt cretolina care e mai bine , sanatate multa

Mergi la inceput

gata , a adormit in patut...yuhuuuu

cum zicea si alex, noaptea e facuta sa dormim cu tati nu cu copilasii, cu toate ca eu nu ma satur de el, iar la amiaza dormim amandoi imbratisati imi vine sa il pap, e minunat cand il simt la mine in brate, mirosul si cum se gheia o pauzaste langa mine .

e cel mai furmoas cadou primit in viata mea, iar acum urmeaza al doilea cadoas, abia astept sa vad minunea care imi va aduce mai multa dragoste, iubire si mult zambet mai luminos.
tot ma gandesc cum imi voi imparti dragostea pt toti , dar cand ma gansesc la ce am si mai ales ce simt pt minunile mele , cred ca voi radia de fericire , implinire .....

oricum cel mai minunat lucru pe lumea asta e sa-ti strangi copilul la piept si sa iti spuna cuvantul magic MAMA

va pupik si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

da tu fetelor tare ma bucur ca mi am cump aparatul asta ,am scapat de o grija

s ar putea sa vina mami poimaine ,avem f mult de lucru la firma si nu ne prea descurcam cu piticutza :(

http://picasaweb.google.com/sanda252003/BLAJBUNITIADRIS#

ELENA activeaza ti pm ul

fetelor in aprilie cica vor fi 30 de grade ziua si -5 noaptea :)

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

in poze am pus sticluta de lapte langa aparat ca sa vedeti ce mic este

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

da tu fetelor tare ma bucur ca mi am cump aparatul asta ,am scapat de o grija

s ar putea sa vina mami poimaine ,avem f mult de lucru la firma si nu ne prea descurcam cu piticutza :(

http://picasaweb.google.com/sanda252003/BLAJBUNITIADRIS#

ELENA activeaza ti pm ul

fetelor in aprilie cica vor fi 30 de grade ziua si -5 noaptea :)

mi activat pm , tomai am primit un mesaj

super drgaalas e aparatul si chiar ff micut, iar Tiadris e o scumpa cu noul ei look
nb

Mergi la inceput