parfum

parfum | Autor: pbmice

Link direct la acest mesaj

Buna danamiha,
Sunt Mihaela. Am vazut pe forum o dicutie despre parfumuri si la un moment dat ai spus:
"In concluzie, sunt multumita de parfumurile de la esentedelux, bigdiscount, beatycounter, strawberrynet si voi comanda in continuare."
Amvazut ca bigdiscount nu livreaza in RO.
Ma intereseaza si pe mine sa fac comanda de pe unul din siturile astea. Cum procedezi? Unde iti vne coletul? Mai platesti ceva in plus in afara de pretul parfumului si al transportului? Am vazut un parfum 24$ si transport 16$ in total 40$. Pot sa iau un simgur parfum? Sau trebuie sa existe o comanda minima. Am auzit ca la o comanda sub 50 euro nu se platesc taxe vamale.
Mersi pentru raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Nu sunt danamiha si nu cred ca se va supara daca raspund si eu .
O sa-ti zic de bigdiscount, tocmai fiindca nu livreaza in Ro, comanda se face prin intermediar care isi adauga si el un comision.Cnd vine parf la el din SUA, el ti-l trimite tie prin posta romana sau curier.
Amanunte aici (de exp) : www.comada-parfum.com. Este un intermediar verificat si de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

si eu am luat de pe big tot prin intermediar baiatul e de incredere in plus eu am mai luat de pe mirosbine.ro si astia sunt buni au o gama mai larga de parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Nu sunt danamiha si nu cred ca se va supara daca raspund si eu .
O sa-ti zic de bigdiscount, tocmai fiindca nu livreaza in Ro, comanda se face prin intermediar care isi adauga si el un comision.Cnd vine parf la el din SUA, el ti-l trimite tie prin posta romana sau curier.
Amanunte aici (de exp) : www.comada-parfum.com. Este un intermediar verificat si de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog sa continuati discutia la subiectul dedicat parfumurilor: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134250

Roxana

Mergi la inceput