*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, si noua ne-a facut Priorix-ul tot gratuit. Poti sa-i spui cu siguranta prietenei ca e gratuit, asa mi-a spus si mie pediatra Rebeccai.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, Miky, voi intrebati de tricicleta, eu cred ca o sa iau Pilsan. Nu sunt foarte hotarata, dar imi place ca-i mai solida : http://www.magazine-online.ro/magazine/poza.php?produs=89424_1

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, da si tu obrajorii:
Cuscra, Priorixul e gratis, m-am lamurit si eu. Pana acum cica au existat in paralel niste loturi, unele gratis si altele nu, dar acum Priorixul, vaccinul facut de Glaxo, e gratuit, as al-am facut si noi...
Da' de ce trebuie tricicleta urgent?
Eu de la trici inca ma abtin. E drept ca si Iulia incepe, vad, sa dea semne de nerabdare in carucior insa pana nu invata sa mearga si sa se tina bine pe picioare nu-i iau trici! Mie niciuna, sincer, nu-mi pare suficient de solida. In plus, nu stiu, inca e frig, astea-s mai de vara, asa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Multumesc, multumesc pt urari!
Vad ca se poarta sa petreceti mai pe seara asa ca dau acum de baut vinisor,
cinzano, suculete pe alese si praji bun: cataif, negresa, cornulete, toate de post.

Dau send ca scriu de juma de ora si nu mai termin. Fimea e toata un ras si umbla peste tot. De vreo doua saptamani merge bine, fara ajutor.

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

231!

Mergi la inceput