*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 15
numeioana spune:
Cata, s-a intamplat ceva???
Am vazut-o pe Andra, ce haioasa e cu costumatia alb cu roz si cu ochelari!! Si pe Alexia in colanti si rochita
. In rest nu pot sa vad nimic, filmulete nema!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Ioana, nu nimic grav, doar nervi cu copiii si randunoiul, in incercarea mea de a mai face si altceva!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Cata, bine ca trec toate, cu timpul, altfel nu stiu cum le-am putea face fata
.
Din pacate nu pot sa vad filmulete. Dar il astept pe fratele meu sa-mi faca calculatorul
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Am uitat sa zic ca am vazut-o si pe Iulia macanila!
Si eu ii zic lui Seb ca e ratoiul Donald!![]()
Naty, si noi avem oarecum probleme cu somnul....in unele zile daca doarme dimineata mult nu se mai culca la pranz, de aceea am incercat sa nu il mai culc dimineata!
Uneori rezista pana la ora 13, alteori nu, depinde de ora la care se trezeste si de ce ocupatii are.
De exemplu acum doarme....era foarte suparat si l-am pus in pat si a adormit!
Ieri n-a dormit decat o ora in masina!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Tuchi, aia e, ca Iulia la somnul de dimineata n-ar renunta nici sa o tai, pe cand la ala de pranz care e mai important, da...
Si Olgutza ce mai zicea?
Va spusesem mai demult ca i-am dat Iuliei ananas si nu numai ca nu i-a placut, dar a balonat-o rau. Acum am incercat mango. Concluzia: in viata mea nu am vazut copil mai indignat, mai plin de oroare si scarba 
...asa ca i-am pregatit repede, pt prima data, niste cereale Nestle Junior cu cacao (sa traiesti, Bubule
). Concluzia: in viata mea nu am vazut copil -sau pe cineva- care sa manance atat de repede 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
Olgutza era bine, n-am povestit prea mult ca ne-a certat randunoiul ei ca am blocat culoarul....se aglomerase deja foarte tare! am stabilit ca ne vedem mai incolo la locul de joaca, insa deja era omor si acolo asa ca n-am mai stat, am luat-o pe Ili si-am fugit!![]()
Seb s-a ranjit la Sofia insa ea i-a raspuns cu o incruntatura...pretioasa tare!
Fac lasagna cu spanac....sa vedem ce-o iesi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
La multi ani Pidana! La multi ani Mihai! Sa fiti sanatosi si fericiti va doresc! 

N-am vazut nimic ca n-am avut timp
, va pup si plec afara la plimbare 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
Fac lasagna cu spanac....sa vedem ce-o iesi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
[/quote],
Si eu, dar cu carne...prima data...vorbim mai incolo...spor la treaba....
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Vali, am bagat-o deja la cuptor!
Ne pregatim de plecat in parc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Toata lumea pleaca in parc, normal...Iulia doarme!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...