TOP GRADINITE CRAIOVA

TOP GRADINITE CRAIOVA | Autor: iahim

Link direct la acest mesaj

Tot citesc despre top-uri ale gradinitelor,dar numai Bucurestene...Haideti sa va spuneti parerea si de gradinitele din Craiova!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Haideti fetelor,chiar nu aveti nimic de spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Eu il am pe cel mic la gradinita nr. 8,str. Vasile Alexandri si sunt f. multumita,aici a terminat si fetita iar acum este scolarita fruntasa datorita efortului,daruirii si gingasiei educatoarei Andra Urziceanu...e o dulcica!
Toate educatoarele sunt f. tinere si dragute,fiu-meu e indragostit de d-ra lui educatoare,Anda Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Eu l-am inscris pe fii-miu la grad.nr.32.Este aproape de casa si cunoaste deja 1-2 copii in grupa lui.Sper sa se adapteze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana02 spune:

EU VREAU SA NU RECOMAND GRADINITA 45 CRAIOVITA ACOLO TOTUL MI SE PARE DEZASTRUOS.COPII SUNT LASATI MAI MULT CU INGRIJITOARELE CARE AU IMPRESIA CA POT TIPA POT LOVI COPII DOAMNELE NU LE PREA GASESTI PRIN CLASA CU COPII VESNIC AU O EXPLICATIE DAR...DEZASTRU ASA CA MAI BINE MERGETI...MANCAREA ESTE BUNICICA DAR CRED CA PUTINA COPII CARE IES DE LA GRADI SE PLANG DE FOAME DE PLICTISEALA IMI PARE RAU CA AM ALES ACEASTA GRADINITA DAR ERA CEA MAI APROPIATA IAR ACUM ASTEPTAM SA SE TERMINE ANUL SA NU PLECAM IN TIMPUL ANULUI

Mergi la inceput