Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna fetele, sper ca toata lumea e bine si bun venit noilor burtici,in legatura cu votul eu am optat pt '''minuni'' deoarece sunt adevarate minuni ptr noi si cele care trebuie sa nastem in noiembrie nu ne prea incadram la bulagarasi sau craciunite,dar chiar nu conteaza important e ca BBii sa fie sanatosi si sa creasca mari.
De cateva zile ma simt oribilMI-E O GREATA de nedescris si parca mi-e si o foame continua dar nu pot manca de la greata ceva sfaturi???L-am adus la disperare pe Iubi al meu ,nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Si cineva intreba daca ne-am ingrasat de cand suntem ,eu una m-am ingrasat aproape 2 kg pana acum adica pana la 8 saptamani jumate,sa vedem de acum inainte,la toate burticile fericite!!!
Vicky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mulumesc pentru raspuns bianka1 myrella_21
si eu sunt rupta, assi pe birou...
sa raportez :schimbari in simptome: de azi noapte merg des la toillet, sper sa nu fie vre-o raceala, nu? si alte neplaceri, de nu prea pot sta pe scaun prea mult, of of,

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

fetelor va rog sa ma ajutati cu un sfat. De vreo 2-3 zile am renuntat la cafea, dar am niste dureri de cap care nu imi dau pace deloc. Credeti ca o cafea pe zi i-ar face rau lui bebe?

Bianca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

fetele... voi ati cautat deja hainute de gravidutza ca eu nu am pofte de nimic ce e mancare doar de niste hainutze si cercelusi. tot m/am uitat pe net dupa hainute ca abia astept sa am burtica.voi stiti de ceva site/uri de hainute? numai ca fara salopete sau sarafane ca tare sunt urate.
simtome de sarcina nu prea am in afara de sani umflati si pofta de somn si cam atat.
DPN. 23.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

e frumos si "clopotei de nov -dec " eu am votat deja
sunt tare curioasa sa vad cati vor fi clopotele...observ ca ne dorim fetite...
6+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

In cazul asta eu as avea doi clopotei, unul de ian-feb 2008 si inca unul de nov-dec 2009.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vicroria28

Buna fetele, sper ca toata lumea e bine si bun venit noilor burtici,in legatura cu votul eu am optat pt '''minuni'' deoarece sunt adevarate minuni ptr noi si cele care trebuie sa nastem in noiembrie nu ne prea incadram la bulagarasi sau craciunite,dar chiar nu conteaza important e ca BBii sa fie sanatosi si sa creasca mari.
De cateva zile ma simt oribilMI-E O GREATA de nedescris si parca mi-e si o foame continua dar nu pot manca de la greata ceva sfaturi???L-am adus la disperare pe Iubi al meu ,nu stiu ce sa mai fac.

La fel ma simt si eu. Trebuie sa incerci sa mananci fortat apoi sa te intinzi in pat ca sa se aseze mancarea si poate trece. la mine functioneaza desi mancatul e o adevarata tortura.
Alt remediu la care apelez e ghimbirul care ajuta la stari de greata. Se gaseste la plafar sub forma de capsule. Ceai sa nu iei ca e oribil de iute si rau la gust si nici tinctura ca e pe baza de alcool. Poti sa mai bei si ceai de menta.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

referitor la cum ne vom dezmierda puiutii dupa ce ii vom naste si ne vom muta la clubul scutecelor eu zic sa mai asteptam si sa ne incordam neuronii ca mai este cevatimp pana atunci, poate gasim ceva ce nu s-a mai folosit ca sa fim o gashca mai originala. La mine deja miroase a creier ars.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

http://bd.lilypie.com/GaYKp2.png
vreau sa vad daca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, si eu m-am ingrasat bine de cand am ramas gravida, sper sa incetinesc ritmul dupa ce trec greturile, pana atunci mananc non-stop pentru ca singurul mod in care imi mai trece din rau.
Menics, si eu faceam aerobic de 2-3 ori pe saptamana inainte de a ramane gravida si acum nu ma mai duc deloc pentru ca mi-e teama. Iti dai seama ca in acest caz sunt mai dispusa la ingrasare decat altele, dar nu imi fac prea mari probleme pentru ca o sa dau jos tot dupa ce nasc - o sa ma duc tot la aerobic. Pana atunci insa, o sa incerc inot, dar dupa primul trimestru, cand imi trece greata. Deocamdata mi-e somn, greata si n-am chef de nimic.

Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput