real love - in viziunea voastra?
Raspunsuri - Pagina 2
mina spune:
Conchita, Oana, Ionica, poate taman atunci e real love, daca rezista la astea!!!!
Cu exceptia intratului la baie fara sa bata, ASTA nu accept no matter cata real love manifesta!!!!..... da se pare ca io mi-am nimerit jumatate pe potriva mea, ca si el ar face crize daca as intra peste el fara sa bat...o fi real love in cazu meu, mai stii
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mina Cu exceptia intratului la baie fara sa bata, ASTA nu accept no matter cata real love manifesta!!!!..... da se pare ca io mi-am nimerit jumatate pe potriva mea, ca si el ar face crize daca as intra peste el fara sa bat...o fi real love in cazu meu, mai stii |
asa zici tu? da' cand intra copchilu fara sa bata? de fapt, cand nu te lasa sa inchizi usa. dublu standard, hehe. :-))
treaba e ca noi credem in dragoste asa cum e ea, cu neglijente, indiscretii, rusinari atunci cand o traim. intre doua iubiri, planuim cum o sa fie urmatoarea. iar cand vine, o luam de la capat in acelasi fel usor inconstient si, deci, induiosator. mie imi place dragostea pentru dragoste, ca daca luam la bani marunti obiectul dragostei, ajungem sa nu mai iubim niciodata.
microcires spune:
Real love e acolo in povestile care incep cu a fost o data ca niciodata si se termina cu si au trait fericiti pina la adinci batrineti.....Credeam si eu in Fat Frumos pe la 15 ani dar ma plesnit viata cu realitatea si aleg sa ramin realista.
IonescuOana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
asa zici tu? da' cand intra copchilu fara sa bata? de fapt, cand nu te lasa sa inchizi usa. dublu standard, hehe. :-)) |
Asta cu copilul e super-tare din nou... Noua ne striga fetita "Nu vleau sa inchizi usa la baieeeeeeeeee!" Si uite asa e Mina, am rezistat pana i-a trecut copilului preocuparea pt. usa de la baie, asa ca a fost real love
mina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
asa zici tu? da' cand intra copchilu fara sa bata? de fapt, cand nu te lasa sa inchizi usa. dublu standard, hehe. :-)) treaba e ca noi credem in dragoste asa cum e ea, cu neglijente, indiscretii, rusinari atunci cand o traim. intre doua iubiri, planuim cum o sa fie urmatoarea. iar cand vine, o luam de la capat in acelasi fel usor inconstient si, deci, induiosator. mie imi place dragostea pentru dragoste, ca daca luam la bani marunti obiectul dragostei, ajungem sa nu mai iubim niciodata. |
Paaaaiiiiii, copilu meu nu intra peste mine in baie...sta la usa si ciocane cu rabdare pana raspund. Da, stiu, nu toti fac asa, dar probabil ca ei preiau comportamentu parintilor.
Nu zic ca daca facea plodu cum ziceti voi n-am fi rezistat...ba da...gaseam un mod de a le armoniza...da cre ca tocmai aici vine real love...gasesti solutia sau modalitatea de a rezista la solutia altora, la momentul potrivit.
Si da, si eu cred ca nu trebuie sa luam la bani marunti dragostea ca ne lasam de sportul asta
Ca sa ma disciplinez si sa dau o definitie e asa: real love este atunci cand rezista la orice. Adica chiar la ORICE. Si asta fara drame semnificative, unu mai renunta, celalalt mai da de la el dar dupa muuuulti ani impreuna, la intrebarea ce ai de reprosat celuilalt, raspunsul sa fie unu derutat..."paaai, nu prea stiu....."
...da io-s cam idealista...
Suntem impreuna de 17 ani.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Oliv75 spune:
"As face orice pentru tine, as muri pentru tine" - asta e poezie dar daca spui "as muri pentru tine daca astfel ti-as salva viata" - asta e real love
lisaelisa spune:
Adevarata dragoste trece proba timpului si a incercarilor diverse.
Iubesti omul cu adevarat, atunci cand il accepti si cu bune si cu rele.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
lara_c spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anyella
Tu cred ca vorbesti serios .Chiar asa Delphinas,de ce ai renuntat? Trebuia sa desparti o familie,sa iti asumi responsabilitatea faptelor cu orice pret.Doar era omu' vietii tale.Ntz...ciudat mod de gindire pentru unele dintre noi. Eh,cit traieste omul invata.Din pacate ,pentru gindirea mea inapoiata,chiar daca Delphi a sacrificat pasiunea (cam atit,banuiesc ca nu s-a ajuns la locuit impreuna cu bune/rele) asta se cam duce cu timpul.Si a avut ratiunea de a face planuri pe termen lung.Chit ca mai suspina,acum.O sa iti treaca Delphinas.Probabil esti intr-o pasa nitel mai proasta.Primavara aceasta ce numai vine . Tashi |
Anyella draga, eu am inteles altceva.........am inteles ca domnu' in cauza era deja separat/despartit(poate nu divortat, legal, dar asta dureaza cateodata ani de zile), nu ca il despartea ea.
Faptul ca a insistat pe fraza 'pentru copiii lui' eu am crezut ca se refera la faptul ca toti copiii accepta mai greu un nou partener in viata parintilor lor.Si da, este normal ca odata despartit daca gasesti pe cineva cu care sa iti refaci viata si sa traiesti poate singura dragoste adevarata, sa nu te cramponezi asa de mult de copii, ca parintii lor oricum nu se mai impaca si copiii se adapteaza la noua situatie.Altfel toti oamenii divortati ar fi pustnici forever..........
Eu nu imi imaginam ca cineva casatorit si foarte fericit poate deveni 'real love' pt. o persoana care nu s-a amestecat (adica care nu a avut nimic cu el).Poate sa fie doar pasiune, dragoste neimpartasita, secreta , etc.Odata ce e D. a considerat ca e real love...eu am tras concluzia ca au avut o relatie si el nu mai era cel putin 'in fapt' cu sotia(altfel D. ar fi spus 'pt sotia si copii lui am renuntat, sau pt familia lui ...etc'.Dar maybe I jumped to conclusions.....Sper ca m-am facut inteleasa totusi, nu nu sunt de parere ca tb sa desparti familii, nici macar nu sunt de parere ca e ok sa ai o relatie cu cineva casatorit, nici chiar o aventura...Eu pur si simplu am inteles altceva......
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
goldi spune:
Ahaaa ... si daca constati dupa un timp ca nu-ti mai iubesti sotul/sotia, ca-ti iubesti copii dar nu si pe cel de langa tine, ce te faci ? Bagi capul in nisip si te mangai ca esti un parinte exemplar si un sot trisor ? Si daca, Doamne fereste, iti apare in cale un om pentru care ai fi in stare sa o iei de la capat - celebrul/celebra spargator/spargatoare de cupluri , dai cu tamaie si faci dusuri reci ?
Fetelor, inainte de a da cu pietre, aflati povestea.
Din punctul meu de vedere, este un nemernic parintele care isi abandoneaza copii. Celui care recunoaste deschis ca dragostea fata de celalalt a murit si ca vrea sa plece din acea relatie, nu-i gasesc nici o vina. Nu are absolut nici o legatura dragostea fata de partener cu dragostea si grija fata de copii tai.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza