FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

turqoise cum ai luat vitex-ul ca as vrea sa iau si eu ai fost la un homeopat sau l-ai luat dupa ureche?
si eu am probleme cu cm si nu stiu ce sa mai iau astazi e z37 si doar cateva pete maronii si incep sa ma stesez
oricum miercuri merg la Dr Micu ,dar fetelor dc ma puteti ajuta cu ceva naturist in aceasta problema va rog sa-mi spuneti(caut si eu pe net dar poate voi ati luat ceva si stiti daca a dat rezultat sau nu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

LILICICA pana acum trebuia sa-ti vina daca nu era bebe,eu zic ca poti face test,sa ne aduci o veste buna,ai intrerupt duphastonul?mai ales ca tu ai facut IA cu o zi inaintea mea asa ca eu zic sa-i tinem pumnii fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Mara, eu nu renunt la maluta mea, ori ce ar fi, si flacaul meu va fi foarte mandru ca are sotie mai tinerica, si sa stii ca stie sa fac de toate, ca daca-i mai tinerica trebuie protejata, face curat, calca, face baie la toate jucariile, sterge praful, face ordine in camera inainte de a pleca de acasa sau inainte de culcare, sare ori de cate ori ii ceri ajutorul, in schimb Antonia nu face nimic sau chiar daca face in urmatorul minut deja e foarte obosita si cauta bancuta sa se odihneasca, asa ca poti fii sigura ca Maluta ta va fi toata viata o protejata, n-a fost sa fie acum va fi cu siguranta data urmatoare, o asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

petruta-ai dreptate!trebuie neaparat sa fac o terapie prin shopping!
lilicica-vrem bebe!!!!!!!!hai odata cu testul ala pozitiv!!fetele-oare ce simti cand ai un bebel in burtica??asa mi-ar place si mie sa stiu,sa simt cum e!!
si o barai pe mami la cap toata ziua!cred ca a inebunit saraca!de cate ori mi-a zis ca nu simti nimic ciudat in prima luna!!nu iti dai seama decat dupa faptul ca nu iti vine cm!a zis ca nu e regula cu sani umflati,dureri de burtica,greturi,pofte...astea apar mai tarzior si depinde de la organism la organism.....
asa ca lilicico-eu te declar graviduta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

vesti calde de la Denisa.
Operatiune incheiata, a punctionat-o Stamatian, din 7 foliculi are 4 ovule foarte bune, iar sotul ei o proba beton dupa ce aveau o multime de ???????? sa speram ca va fi ok!, daca Denisa trece testul, va iau si pe voi la mine ca inseamna ca terapia a avut efect......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

petruta vitex-ul l-am luat la recomandarea dr. ginec., ma rog mi-a recomandat femicur dar nu am gasit si am luat vitex ca e aproape la fel.eu avem dureri mari la inceput de cm. si era si cam neregulat. sper sa ma ajute, trebuie sa iau aprox. 3 luni.

Mergi la inceput

bravo denisuuuulllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!tin pumnii in continuare!
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajari, dar eu nu cred ca mi se poate intampla tocmai mie, eu sunt realista, asa ca astept inca pana miercuri cu testul, duphastonul il iau in continuare, inca nu l-am intrerupt.
Anamy eu stimularea am facut-o cu menopur, mi l-a dat Surcel si a zis ca este mai bun decat Gonalul, ar fi posibil si la tine sa aiba efect mai bun menopurul, are compozitie si de lh si fsh in el.
Va tin la curent cu ce se intampla, indiferent de situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
nu pot sa cred ce se intampla aici!!!
sunt foarte trista de rezultatele voastre...nici nu am cuvinte...
dar speranta moare ultima!!!!!asa ca va rog nu renuntati!!! mergeti mai departe!!!!
astept testele pozitive a fetelor care sunt pe baricade!!!
fiti curajoase !!! si mergem mai departe!!!
uratica merci de pm
toate fetele ...

Mergi la inceput

bruni fata frumoasa-!ma bucur ca mai vii pe la noi!ca tare ne e dor de tine!si..ma uit intr-una la floricelele de la voi!cele de la tine inca mai rezista,iar cea de la madutz-in fiecare zi ii mai da cate o frunzulita!deci fetelor-asta inseamna ca aveti un suflet de aur!
lilicica-eu am zis,am zis!!esti graviduta!trebuie sa fii!!te rugaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm!da te rugammmmmmmmmmm!tare tare de tot te rugam!!venim si cu prajiturele la tine numai sa fii grviduta noastra!sa dea Domnul sa fie bine si sa nu mai apara uratii la tine!

Mergi la inceput