FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 17
medut spune:
Multumesc Kry. M-ai linistit, sper ca la noapte sa pot dormi.
Am crezut ca poate am fost si eu graviduta cateva zile si nu am avut grija de mine, si ca din cauza mea ...

Infiorator cat de apasatoare poate fi aceasta situatie.
Pe de alta parte citesc pe celelalte Fiv-uri pareri, ca sa ma hotarasc unde sa il fac pe urmatorul.
Mara, mi-a raspuns o fata de la Fiv ca la Mednewlife se face hatching de la al 3-lea fiv si se tine cont la numaratoare chiar daca ai facut in alta parte. Poate te interesezi si tu, e in tara,poate ar fi mai usor. Sincer si eu ma gandesc sa fac afara, dar mi-a asa o groaza, nu de limba, ci statul pe la hotel, sotul meu e foarte ocupat si as fi mai mult singura, drumurile, si intr-un final o cheltuiala destul de mare. Chiar daca multi ar spune ca sotul meu ar trebui sa isi faca timp sa stea cu mine, e ocupat sa faca bani, si la o procedura in strainatate chiar iti trebuie, asa ca nu are cum sa o lase mai moale.
mara72 spune:
medut si eu citesc, deocamdata sunt pe la fetele de la fiv in europa si inca nu vreau sa iau o decizie, vreau sa ma documentez foarte bine si sa ...ma relaxez. Parca nu as merge in bucuresti, pentru mine e incomod si asa, mi-e mai aproape ungaria decit bucurestiul dar... nu se stie niciodata, o sa iau in calcul si varianta asta.Incearca sa nu te necajesti pentru nereusita, gindeste-te ca intr-o buna zi oricum vei fi mamica 
maddutz spune:
fetelor, uitati ce am gasit (in urma unei povesti cu medut). banuiesc ca le cunoasteti (le gasiti si pe forum, cred, pe diverse topicuri), dar vi le reamintesc:
Laptisorul de matca este alcatuit din fructoza, proteine, factori de crestere, 18 aminoacizi si o multitudine de vitamine (mai ales B1 si B5) si minerale. Este o substanta care creste rezistenta organismului impotriva diversilor factori de stres care il afecteaza, mentinand echilibrul functionarii normale a tuturor organelor. Actioneaza ca un "hormon sexual" crescand potenta barbatilor, combatand sterilitatea sau normalizand menstruatia.
Infertilitatea la barbati - un studiu facut la spitalul universitar din Sarajevo (fosta Iugoslavie), de catre doctorul in medicina Izet Osmanagic, a aratat fara dubiu ca un consum regulat de polen duce la o amplificare a activitatii gonadelor, la cresterea productiei de spermatozoizi, precum si la imbunatatirea acestora. Studii recente germano-suedeze, facute pe un esantion de 93 de barbati, au aratat ca prin cura cu polen sunt preintampinate infertilitatea si impotenta la barbati cauzate de inaintarea in varsta, dar si de diferiti factori de stres (fizic sau psihic), cum ar fi poluarea, carentele in alimentatie, tensiunea emotionala prelungita, odihna insuficienta etc.
Pentru sterilitatea feminina sunt recomandate de catre fitoterapeuti urmatoarele:
• Ceaiul de napraznic (geranium robertianum);
• Infuzia de salvie;
• Ceaiul de ventrilica (veronica officinalis);
• Ceai in amestec din cicoare, creasta cocosului si catusnica;
• Tinctura din catusnica (herba nepetae catariae), radacina de lemn dulce (radix liquiritiae), fructe de fenicul (fructus foeniculi), limbarita (alisma plantago), piperul broastei (herba polygoni hidropiperis), inchegatoare (teucrium polium) si frunze de tuia, in parti egale;
• Consumul de laptisor de matca si polen, asociat unei alimentatii echilibrate, care sa cuprinda multe fructe, legume si cereale.
Pentru sterilitatea masculina se recomanda tinctura din radacina de roiba (radix rubiae), frunze de tuia si saschiu mic (herba vincae minoris), in parti egale.
De asemena, este indicat consumul de apilarnil si polen, ca si de alimente care contin vitamina E (nuci, alune, mazare, unt, peste).
apalina spune:
hello fetelor ! am intrat doar asa putin sa va salut .Succes la toate si nu va pierdeti speranta ! Eu maine imi scot analizele s-apoi decidem daca mergem mai departe sau nu .Va pup si va tin la curent 
medut spune:
Maddutz de maine ma apuc de laptisor si polen, poate pana la urmatorul fiv raman natural

Eu vreau sa imi repet HSG, sa vad trompele mele cam cum stau, ca la mine asta e problema. Poate totusi nu mai sunt dilatate...Vorbesc si eu prostii, dar asa e , te agheti de toate variantele. Si ne punem pe treaba natural, ca inainte de Fiv ne cam lasasem pe tandaveala dupa ce luni intregi eram cu calendarul dupa noi.
Somn usor dragele mele

mara72 spune:
maddutz 
am bagat la cap. Tocmai am un borcan de polen in frigider si o sa-l scot sa-l bag in uz. Fetelor, care din voi ati facut histeroscopie pe la cluj? Ca tot citesc pe la alte topicuri ca ar fi importanta si asta imi lipseste din palmares
Stau eu acuma si cuget, cind voi fi mamica si voi avea copii oare n-o sa imi lipseasca treaba asta, de facut sapaturi pe forum, oare ce analize, investigatii si tratamente ar trebui sa fac ![]()
mara72 spune:
medut 
no, vaz ca amindoua avem aceleasi preocupari, ce investigatii sa mai facem.As incerca si io pe natural da" la mine e mai greu fara trompe 
brunadria spune:
mara , care nu am incerca natural??? dar si eu sunt in situatia ta...deci solutia o stim : tot fiv!!
eu am memoria foarte incarcata!!! ma gandesc zilnic la asta...sunt obsedata deja...e grav cred!!! aveti si voi fiv ul in cap non stop? eu efectiv cred ca o sa o iau razna...in plus cu problemele personale si fiv ul imi ocupa in intregime gandirea...
raman totusi rezonabila si ma autocontrolez pt o gandire pozitiva...
maddutz pregateste mi povestioara de noapte
denissa_k1 spune:
pe mara sau nu stiu pe cine am auzit ca ar vrea sa se duca la Bucuresti..? nici pomeneala ,...sa-si ia gandul de la asa ceva...am fost si am incercat eu la Bucuresti, la Giulesti inainte de a veni la Cluj si mi-am promis ca ma voi duce oriunde, numai la Bucuresti , nu...acolo sufera de un sindrom al delirului de grandoare, al superioritatii lor fata de provinciali, indiferent de unde, si peste toate astea as fi trecut pentru ca e dreptul lor sa fie plini de ei si cu aere si fitze ( fiecare e liber sa-si aleaga sa fie cum vrea) dar sa simt ca-si fac bine treaba, ca nu sunt numai niste amatori cu fitze de Bucuresti, ca sunt niste profesionisti la banii astia...nu am gasit nimic din ce cautam , ci numai fitze,.figuri de Buftea.. Iar la Cluj, vreau neaparat sa mentionez, ca sunt convinsa ca tot ce a depins de ei au facut, sunt niste profesionisti, i-am indragit si indiferent de cum vor evolua lucrurile in continuare le voi purta o afectiune anume si un sentiment aparte...oricum bunul lor renume se va amplifica cu celelalte fete, daca cu mine nu ...dar mai vedem