Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Sabinel, Ramo ati dat comanda aia pe Bimbo?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

A noasra ar trebui sa ajunga azi, am vb cu ups sa le lase la alta aadresa. sabinel nu a comandat cu noi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ada nu te stresa cu mancatul inca - e posibil sa-l doara si gatul - hidrateaza-l bine insa cu lingurita/bieberon / canuta orice accepta ( compot/lapte/ceai/ supa strecurata ). Ofera-i cate putin cat de des poti daca nu poate prea mult odata. Pe mine asa m-a invatat pediatrul lui Serban si mi-a mai zis ca ei rezista numai cu lichide 3 zile parca fara sa fie nicio problema. Al meu a stat 2 zile asa de vreo cateva ori cand era bolnav ( doar lichide ) si a fost ok. si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor intru si eu repejor ca apare soata si incepem operatiunea gatit
Am testat si noi marul facut la abur, s-a lins pe bot, ii place muuult

Nerantula i-ai dat marul gol? Daca da, incearca sa-i pui cereale, ca poate asa ii va placea. Maya nu e prea incantata de morcovul la abur, acum il fac crud si amestec cu mar, ca altfel se strambaaa

Eva imi pare rau dar priveste partea buna: voi 3 o sa fiti impreuna si nu mai conteaza unde! Incerc sa ma pun in locul tau si e tareee greu

Anca am mica curajoasa! Ma bucur ca e bine acum

Cuscra papa David nu sta pe ganduri ici pentru mancacios Si poti sa te lauzi oricand cu el,
asa ma mandresc si eu cu soricelul
Ma bucur mult ca e mai bine mama ta

Ange papacioasa Crina

Lumi ce mancaciosi ai tu sunt tot mai grasunei

Petrecere frumoasa fetele la botez!

Ada sanatate puiului

Lili bine ai venit! esti ardeleanca de-a mea ce printese frumoase ai

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Claudina e super caciulita!!! Asa era si cea facuta de soacra. Poate ne inveti si pe noi

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Fetelor voi cantariti mancarea sau cum stiti cate grame mananca? Eu i-am dat destul de putin, dar as vrea sa stiu si eu cam cat papa. Luminati-ma si pe mine plsss

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva oricat de greu iti este pleaca. Situatia nu va fi roza, va fi neagra. Este un risc prea mare sa stai sa stinga sotul tau lumina, nu are rost sa risti. Nasul nostru conduce o firma franceza si este detasat in Serbia si tocmai ne povestea cum retrag toti expatii din Romania, nu abandoneaza business-ul dar il trag pe o minima linie de plutire. Asa ca: Run Forest, run!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare si de la noi!
eu am reusit sa raceasc si acum "un ochi imi rade" si altul plange...asta cu plansul n-am mai pus-o in ghilimele, ca asha e... sunt racita asha, pe jumatate, cu ochi cu nara dreapta...o stare nasoala..
am fost alalteieri in orash si era un vant...am mai intrat pe ici, pe colo si cald inauntru, rece afara...chiar daca am fost imbracata bine
acum ma rog sa nu ia si Razvan...

va multumim frumos pt vot si pt aprecierile la dresa bascutelor:)

o sa incerc sa explic aici, asha cum ma pricep, ca la termeni de crosetat nu stau prea bine:)
Basca cu gaurele: se masoara circumferinta capului copilului si se face un lantisor de acea marime. lantisorul de uneste la capete, sa iasa un cerc. primul rand se lucreaza luand ochi din fiecare ochi al lantisorului, dand o data peste croseta, deci tragi ochi prin 2 si iar prin 2...
randul 2: se da o data peste croseta, se trage ochi prin 2 si iar prin 2 si inca unul(nu stiu cat de clar e...), apoi se procedeaza la fel, dar luam ochi din 2 in 2, nu in fiecare ochi al randului 1. si asha se lucreaza la rotund cat consieram ca vrem sa fie de lata.
se numara ochetii si numarului gasit i se gaseste un divizor...de ex. avem 100 de ocheti, impartim la 10. deci lucram 9 ocheti, scadem unul si tot asha...la randul urmator vom lucra 8 ocheti sis arim unul...de fapt iti arata lucrul...si asta pana cand ajungem in crestet, cu 1,2 ocheti si inchidem bascuta:)

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Cosmy, eu nu o cantaresc propriu-zis...am un paharel de iaurt de 150 g si pun in ala si asha stiu cat...dar pana sa ma gandesc la paharel nu cantaream
acum am vazut cam cat inca[e in castronelele pe care le am, masurand cu paharelele alea
sau, cand fac mai mult piure si il pun in cuburi la congelator, pun intai in paharel si vad cate cuburi ies...asha stiu cam cate sa dezghet, ca stiu cam cat mananca el..

Ada, ma bucur ca e mai bine Teo...imi aduc aminte cand eram mica si boleam (de obicei in martie) ca nu puteam manca nimic..supica, ceai, paine prajita cu iaurt imi mai dadea mama si da, compot...are nevoie de hidratare acum.
poate vrea un suc de portocale fresh sau un ceai...

Razvan

Mergi la inceput

Feli, petrecere frumoasa si voua!!!

Eva...stiu cat iti place in Romania, te cred ca esti necajita de situatie, dar, cum a zis si Cosmy, important e ca veti fi toti trei!
poae se schimba situatia pana atunci, deshi...
e greu, dar te vei obisnui cu gandul...impactul vestii e mai puternic

Angelynna, pupam Crinul si sper sa-i fie bine!
deci i-aid at prune? eu inca nu m-am gandit. Razvan a mancat azi mango+banana+mar, ca si fructe
la pranz a avut legume cu carnita, sfacla rosie...care nu-i place...si a devorat mamaliga cu samnana-e preferata lui!

am inceput sa reduc din cerealele de seara, asha ca i-am dat ieri un iaurt cu branza calcica si a mai mancat si jumatate din cantitatea de cereale pe care o manca de obicei...
dar ce sa facs a scap de cereale? sa-i dau 2 iaurturi seara? ca parca nu se satura...
i-oi pune mai multa branza...

Laura, am avut si noi o perioada din asta in care ma trezeam fff des sa-l intorc de pe burta...pana la urma s-a obisnuit sa doarma pe burta. acum doarme si intr-o parte si pe burta

Cristina, sa-mi zici daca gasesti ate. Acolo la casa alba nu aveau cine stie ce anul trecut cand am luat eu...era cam gros ot ce vreau eu

Razvan

Mergi la inceput

Claudina am salvat tottt, multumesc mult, nu pare greu. Acum sa vedem ce-mi iese mie
Sanatate multa si ne sa nu ia si Razvanel

Buna ideea cu paharelul

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput