liste cu copiii inscrisi in clasa I

liste cu copiii inscrisi in clasa I | Autor: mussette

Link direct la acest mesaj

Conform Ministerului Invatamantului, incepand cu data de 16 martie, fiecare scoala este obligata sa afiseze listele cu copiii inscrisi in clasa I (cei care au fost "admisi"). Ati vazut astfel de liste pe la scolile unde v-ati inscris copiii?

toate bune
mussette

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La 56 s-au afisat listele.
La 46 mi-au spus de cand am depus dosarul ca e admis.
La 49 n-am fost, dar ma interesez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns besi spune:

BUNA. Unde ne-am inscris noi, pana la urma sau afisat listele, mai exact lista cu cei acceptati. Oricum noi am avut 2 variante: sc.79 si sc. romano-catolica sf.Iosif. am intrat la cea din urma. nu stiu dc la 79 am fost acceptati si nici nu am fost sa vedem dc s-au afisat listele. Besi, mama Mariei.

Citat:
citat din mesajul lui mussette

Conform Ministerului Invatamantului, incepand cu data de 16 martie, fiecare scoala este obligata sa afiseze listele cu copiii inscrisi in clasa I (cei care au fost "admisi"). Ati vazut astfel de liste pe la scolile unde v-ati inscris copiii?

toate bune
mussette

Mami de Pisoias Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La scoala "noastra" nu s-a afisat nimic. Cica "in septembrie"
Mai trec saptamana viitoare, poate - poate.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi nu santem inca "in cauza"... abia la anul

Insa am citit azi in ziar ca legal este ca scolile sa primeasca dosare de inscriere pana in septembrie (!!), recomandarea insa este sa se depuna dosarele pana la 1 mai, ca sa stie cei din Minister cati invatatori, cate clase etc. vor fi.

De aceea mi se pare ciudat ca deja s-au afisat clasele cand ei sant obligati sa primeasca inca dosare pana la 1 mai ?

Citez din ziar:

"Scolile nu au voie sa refuze nici o inscriere, dupa 1 mai vor analiza cererile, iar prioritate vor avea copiii care au domiciliul langa scoala, care mai au un frate deja inmatriculat sau daca serviciul unuia dintre parinti se afla langa scoala".

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Besi, poti te rog sa-ti activezi PM-ul ? Vreau sa te intreb despre scoala catolica

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Aha ... deci scoala noastra e "normala"?
Hm, si eu credeam ca e pe dos???

Da, am inteles ca pot primi dosare si in septembrie, dar numai pana pe 5 si ca afiseaza pe 6 sau cam asa ceva ...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput