tv paprika

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce stupizenie la faza cu oala!!! si nu va puteti lua decodor in ala????

hahahaha, ce coincidenta, noi l-am vazut pe Bonamassa in iunie la Milano, in 2011, cu Glenn Hughes si trupa - adica Black Country Communion. mi-a zburat mintile.. fantastic!!! e super super tare baiatu' asta!!!
eu vreau la Europe, sa nu ma mai zici la nimeni ca barbata-miu rade de mine deja....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

noi avem decodor, da' cred ca nu-i din ala bun pt Paprika

ce fain ca ati fost la BCC !
hihihi,Europe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Pe UPC se prinde de mult timp. Depinde insa de abonament.
..............

"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si io, si io sint fan tv Paprika !! Am cablu de la dolce (romtelecom) si postul este de ceva timp bun in grila !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Daca tv-ul nu are banda suficient de lunga, nu v-a putea sa-l prinda chiar daca il aveti inclus in abonament. Eu il prind doar la tv led, la celelalte...pauza :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_danyela spune:

Eu am Rds,pachetul baza +,si am Tv paprika.

Mergi la inceput

trebuie totusi sa comentez ca ma scoate din minti dublarea in romana - cu jdemii de greseli, plus inerentele ne-intelegeri ale jocurilor de cuvinte... yuck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Rox, da, si pe mine ma seaca dublajul. Dupa ce am citit aici, l-am cautat si mi l-am prins si eu in grila dar n-am reusit sa pic (inca) pe ceva interesant. Am prins cateva emisiuni mai mult de lifestyle si aia cu May si Oz in care beau vin si care cred ca ar fi fost mult mai spumoasa titrata nu dublata.

Voi la ce emisiuni ale lor va uitati si cand sunt difuzate, poate prind si io ceva interesant. As fi vrut sa vad (daca o mai fi, am vazut doar un promo pe Minimax) emisiunea lui Cristi Sora - el este un vechi prieten de-al meu, as fi vrut sa vad ce invarte pe acolo

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
Am prins cateva emisiuni mai mult de lifestyle si aia cu May si Oz in care beau vin si care cred ca ar fi fost mult mai spumoasa titrata nu dublata.

aia ma supara si pe mine cel mai tare. si aia cu Ainsley Hariott de care imi place tare si care face tot felul de poante.... yuck.
ma mai uit la minunile de la Heston si petrecerile traznite seara, de la 8 parca. imi placea si James Martin in Champagne dar vad ca au dat 5-6 episoade si gata.
si imi lipseste Naked Chef, tanti aia de la MadHungry seara de la 9 nu ma prea inspira.

R

Mergi la inceput