Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Ia uitati aici noi vesti despre reactii adverse la vacinul anti-HPV:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1167803/How-safe-cervical-cancer-jab-Five-teenagers-reveal-alarming-stories.html

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ca tot veni vorba pe paginile trecute de campania de denigrare a doctorului Wakefield, postez ceva especially pentru simali si ceilalti care au inghitit pe nemestecate si pe neverificate gogosile lui x., poate vreti sa cititi si cum stau lucrurile in realitate, cum jurnalistul care l-a "demascat" pe Wakefield scria articole defaimatoare despre procesul pe care el insusi il lansase (etica jurnalismului o uitase acasa), apoi sa cititi declaratiile oficiale ale dr. Wakefield, sustinute de colegi de-ai lui care examinasera (ei, nu el!!) probele si care semnasera diagnosticurile examinarilor microscopice ale copiilor investigati la Royal Free Hospital. Nu merge chiar asa usor cu detractarile, tovarasi

Cititi aici si judecati cu propriul vostru cap: http://www.cryshame.co.uk/

Inca o carte pe care v-o recomand celor doritori de informatie:

www.amazon.de/Virus-Wahn-Vogelgrippe-Medizin-Industrie-Allgemeinheit-Milliarden-Profite/dp/3891891474/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1239010431&sr=8-1" target="_blank">Nebunia virusilor - Gripa aviara (H5N1), SARS, BSE, Hepatita C, AIDS, Polio. Cum industria medicala inventeaza permanent noi si noi epidemii si face profituri de miliarde pe spinarea oamenilor.

Cartea este scrisa de un jurnalist si un medic internist din Kiel.

Pentru cei care nu aveti posibilitatea sa obtineti cartea (originalul e in germana cu titlul www.amazon.de/Virus-Wahn-Vogelgrippe-Medizin-Industrie-Allgemeinheit-Milliarden-Profite/dp/3891891474/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1239017764&sr=8-1" target="_blank">Virus-Wahn) e suficient sa cititi www.torstenengelbrecht.com/en/download/virus-mania-foreword-harven-en.pdf" target="_blank">prefata scrisa de Etienne de Harven, profesor emerit de patologie la Universitatea din Toronto. Luati-va timp si cititi-o, sunt doar 3 pagini de .pdf, dar care spun multe

Precizare suplimentara speciala si absolut necesara pentru sirimie: co-autorul cartii si autorul prefetei sunt MEDICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ha, ce chestie
azi vorbeam cu maica-mea (medic microbiolog) si ii zic ca ma gandesc sa intreb un pediatru de Varilix...., daca se merita sa i-l fac Biei
mi-a zis ca ea nu-l recomanda, ca are si nu stiu ce tulpini de zona zoster (pe langa varicela) si ca e pe baza de "virus mort", nu cu anticorpi... si ca boala oricum nu e chiar atat de grava inca sa vaccinezi copilul

chiar, voi i-ati vaccinat anti-varicela?

oare sunt ontopic?:P

Emma INVINGE cancerul!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Noe, eu nu am inteles prea bine mesajul tau, mama ta nu-l recomanda pt are si tulpini de Zona Zoster sau de ce?

Zona Zoster este cumplita, am facut eu acu vreo 2 ani, cu toate ca am avut varicela.

Eu l-am facut fetitei mele de 2 ani jumate Varilix-ul. Ea are piele atopica si mi s-a spus ca poate face forma mai urata de varicela din cauza asta. Nu a avut nici un fel de reactie la vaccin.

Gardasilul nici eu nu l-as face la momentul asta daca ar trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Noe, virusul care da varicela, daca se reactiveaza, da zona zoster.
Un copil care a facut varicela, are sanse sa faca la un moment dat zona zoster.
Cand eram copil, am facut atat varicela, cat si zona zoster .
Desigur, sansele ca un copil vaccinat cu Varilix sa faca zona zoster sunt f.f. mici.

Desigur ca am vaccinat pe Pistruici cu Varilix. Cum sa-l las sa se chinuie 3 saptamani in casa, cu bube groaznice (care ar fi putut sa-i lase semne) si fara sa poata sa se spele? :(

Citat:

Precizare suplimentara speciala si absolut necesara pentru sirimie: co-autorul cartii si autorul prefetei sunt MEDICI

Intr-adevar, o precizare de mare insemnatate .
Medic e si ala care prescrie suc de portocala la 3 luni, si ala care taie penisuri si ala care da aspirina copiilor de 5 ani.
Dar, desigur, medicii pe care ii pomeneste MissParker sunt niste varfuri de lance ale medicinei mondiale .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

da, asta era ideea- ca vaccinand-o pentru o boala pe care s-ar putea sa o faca..sau nu, ii mai bag si minunea aia de zona zoster amortita, care ar putea da reactii la un copil mai sensibil (Bia are teren alergic..)

Emma INVINGE cancerul!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Noe, varicela este o boala f.contagioasa. Nu cred ca exista multi copii care sa nu fi facut boala la un moment dat.
Daca ii faci Biei Varilixul, desigur ca are sanse f. mici sa faca zona zoster, dar daca o face, va fi o forma usoara.
Si, la o boala tampita cum e zona zoster, conteaza mult sa faci o forma usoara... :).

In plus, "adultii nevaccinati si care nu au facut varicela in copilarie au un risc de aproximativ 10% pentru a dezvota herpes-zoster odata cu contactarea virusului varicelo-zosterian.
Virusul varicelo-zosterian poate ramane cantonat la nivelul sistemului central nervos si se poate reactiva ori de cate ori scade imunitatea persoanei in cauza."

Dar, desigur, daca Bia e alergica, e bine sa te consulti bine cu medicii inainte de a decide ce e mai bine pt. ea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Daca faci varicela sigur ai riscul sa faci zona zoster mai tarziu in viata. Daca te vaccinezi impotriva varicelei nu faci zona zoster (exista riscul dar e mai mic decat daca faci boala)
Zona zoster si varicela-varsatul de vant sunt manifestari ale aceluiasi virus herpetic (varicelo-zosterian).
Primul contact cu acesta da boala varicela (taman ce a facut-o o colega de-a mea, asistenta, proaspat insarcinata, nevaccinata si a trebuit sa faca avort, daca era vaccinata nu trebuia). daca organismul nu reuseste sa elimine total virusul e posibil ca acesta sa ramana dormant in celulel nervoase din ganglinoo spinali si in anumite conditii sa se inmulteasca si sa dea, pe traiectul nervilor respectivi, eruptia de zona zoster, foarte contagioasa pentru cei care nu au imunitate impotriva acestui virus (informatia e pentru Miss Parker si restul celor care fac expeditii de cautare a virusilor, merge si cu cei care au zona zoster, numai sa fiiti siguri ca puneti copilul sa atinga lezinile respective)
Zona zoster doare ingrozitor si e posibil ca aceste dureri sa ramana toata viata, fara prea mari ameliorari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Denizel, multam fain de lamuriri.
E rau cand nu te pricepi. Ca in afara de timp pierdut, urechi prinse si incertitudini mai mari, nu te alegi cu nimic.
Vorbesc in numele meu, fireste.

Noe, bunica mea a facut ZZ acum 9 ani, cand avea 70 ani...de atunci a ramas cu o durere de umar cumplita...cica boala i-a distrus invelisul unui nerv si din cauza varstei inaintate, acesta nu s-a mai refacut...si o doare permanent, indiferent de cate medicamente si calmante ia.

Si mai sunt semnele care pot ramanea pe fata, care ar complexa si cel mai plin de sine adolescent.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noe,
pe aceleasi considerente enumerate mai sus, am facut si eu vaccinul fie`mi.

Si am mai ales unul suplimentar, Havrixul.

Edit: si Giulia a mostenit terenul alergic, n-a avut absolut nicio reactie adversa la vaccinuri, nici febra nici alte simptome suparatoare.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput