Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
Oana_B spune:
Si eu sunt de acord cu parerea lu' Veve, daaaaaarr...Vero tu faci cum iti dicteaza inima, stai fara grija, cand o sa fii pregatita o sa stii ce sa faci
Oana_B
iren spune:
Conteaza doar sa te simti tu impacata si multumita de tine, sufleteste si fizic,in plus,asa cum zicea o batrina "p...da nu are contor,sa poata fi citit..." -scuze pt.atentatul la pudoare
doar Iren...Bogdanelu e prea mic
mamica dulce spune:
cand n-are omul de ce sa.si faca griji isi cauta cu lumanareahai ca zic din inima....ia sa fi fost tu barbat,,..ai fi avut vreo frustrare si mustrari de constiinta????in vecii vecilor NU!!!
si eu am avut mai multi iubiti inainte de casatorie,si binainteles ca stiu doar eu si Domnul numarul exactdar din moment ce tu te simti bine in pielea ta....nu mai fa matematica la pat ca n.are rost!zau asa Veronica,esti frumoasa,esti desteapta si te simti bine in pielea ta??asta e tot ce conteaza,asta este parerea mea.
Doamne fereste ma gandesc si eu cateodata ca daca m.as desparti de dragul meu sot ...mi.ar fi sila numai sa ma gandesc ca pune alt barbat gura pe mine sa ma sarute...dar ...important este sa.ti gasesti pe cineva sa.ti placa,nu trebuie tu sa te apuci de cautat,o sa vina singurel la vremea potrivita,si ...lasa gandurile astea pe cand ai sa fii la pensie si nu ai cu ce sa.ti omori timpul
te.am pupat si numai bine sa iti fie!
adlemi spune:
Draga mea, iti faci prea multe probleme de constiinta.Stii cum e: daca o femeie are mai multi parteneri este o femeie usoara, daca un barbat are mai multe partenere este un barbat de succes. Si ce-ti pasa tie de "gura lumii"? Lumea nu este langa tine atunci cand suferi ca nu-ti da atentie, ca nu primesti flori, cand te inseala sau-mai rau!-te bate! Ceea ce este cu adevarat important este ca tu sa fii fericita!Si fericirea ti-o faci singura! Poti sa treci de la un partener la altul, respectandu-te pe tine si principiile tale pana iti gasesti FERICIREA! Si lumea...n-are ce cauta in fericirea ta.
E greu, stiu, dar daca tu nu te ajuti, nimeni nu o s-o faca!Stii cum este:"Ne nastem in noapte, murim in noapte! CE rost are sa traim in noapte?"
Sa fii fericita!ASa cum iti alegi TU!
Dana_ spune:
Si eu am avut mai multi parteneri inainte de sotul meu dar asta nu inseamna ca e ceva rau.Am trait mai multe experiente si nu-mipare rau.De fiecare data credeam ca mi-am gasit jumatatea dar nu era asa,pana am ajuns la sotul meu.
Eu zic ca trebuiesa-ti continui viata,sinu o lua cu gandul "altul la numar",ca asa nu e bine.
Numai bine
Dana
Veronicai spune:
Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre.
Trebuie sa va spun ca, citind ceea ce ati scris, am luat o decizie...si anume CA TREBUIE SA IMI TRAIESC VIATA LA MAXIM.
Aveam sentimentul ca, daca as fi avut un partener intim, era ca si cum l-as fi inselat pe fostul meu sot (am asa ca o indoiala in inima). Insa.........noi suntem despartiti de 7 luni, asa ca nu cred ca se mai pune problema.
Sper sa fie totul OK atunci cand va venii momentul.
Va pupic dulce si va multumesc pentru cuvintele voaste.
Dumnezeu sa fie alaturi de noi.
IULIA
bagoiu spune:
”Atunci a venit o femeie din Samaria sa scoata apa. Iisus i-a zis […] Mergi si cheama pe barbatul tau si vino aici. Femeia a raspuns si a zis: N-am barbat. Iisus i-a zis: Bine ai zis ca nu ai barbat, caci cinci barbati ai avut si cel pe care il ai acum nu-ti este barbat. Aceasta adevarat ai spus.” (Ioan 4;7, 16-18)
A-ti trai viata la maximum nu cred ca inseamna tocmai ce s-a emis pana acum. „Daca il iubesti, nu conteaza” iti spunea cineva. Fericitul Augustin spunea: "Iubeste si fa ce vrei!" Dar ce inseamna dragostea!?
„Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata” (I Cor 13, 5-8)
Am emis si eu o simpla parere, ma iertati.
Sabina spune:
Cand ai sa te indragostesti de-adevaratelea ai sa te miri ca ai intrebat asa ceva....Multi pupici!
Sabina & Sofia Galagia
cristinuca spune:
sfaturi nu iti pot da pentru ca nu sunt in masura insa, o sa uiti prin ce ai trecut si o as te indragostesti ai sa iubesti si ai sa fii iubita pentru ceea ce esti, atunci toate probeleme vor disparea, ai sa vezi lucrurile din alt punct de vedere.
Succes, sanatate ca e mai buna decat toate si tot ceea ce iti doresti
sa auzim numai de bine
madalina& ana cristina 11 luni
tora97 spune:
te inteleg... aceeasi problema mi am pus o si eu la un moement dat si uneori mi o pun si acum. Este adevarat ca nu le tine nimeni numarul, insa depinde ce intelegi prin ati trai viata la maxim! Nici sa terci dintr un pat in altul...
Singura scuza pe care mi o gasesc mie, in fata Celui de Sus, caci numai lui ii dam socoteala pina la urma, este ca de oricite ori am facut o, am facut o cu dragoste si din dragoste.
Cit din punct de vedere al bisericii.. barbat, sotz in fata Legii crestine nu ramine decit cel cu care te ai cununat prima data la biserica... deci.........
fa ce vrei, cum vrei, insa cu cap si mai ales cu dragoste!astfel incit niciodata sa nu ti para rau de ceea ce ai facut!
pupici