Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Wow! Cat am calcat eu ati scris deja 5 pagini! Ce vorbatetze sunteti azi.
La multi ani, anca_nicolae!
Felicitari, Luana pentru cele 2400g!
A fost pisoiul azi cu rezultatul de la secretie si echo la dr, marti mergem la control, cica nu ne apuca Saptamana Patimilor in formula asta... Time is ticking away...
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Adee spune:
gigelica merci de majorete, dar deja nu mai am sperante ca vine fetitza de buna voie Tot ii povestesc sa vina afara de buna voie, ca daca nu o scoate nenea dr cu forta, dar in afara de picioare in coaste...nu primesc nici un raspuns
cris_tianus asa ma terorizeaza lumea si pe mine in fiecare zi ma intreaba...no nu ai nascut ? contractii ai ? da cand ii termenul...si vai nu ai nascut inca ? Eu am incercat si cu impiedicatul lui tati...si tot nimic
Joanna cum esti ?
40+Ariana
poze
Adee spune:
Ayla felicitari pe Luana grasunica
Clara sa-ti traiasca fetitele si refacere rapida
Anca Nicolae LA MULTI ANI!!!!
40+Ariana
poze
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 ATI FUGIT IN WEEKEND??? Am ramas singura? Gigelica +37 Victor-Andrei http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
As vrea eu! NU... din pacate doar ma enervez la birou!
Apropo de copii si chestii dragute/trasnite:
ma intalnesc cu o prietena si baietelul ei de 3 ani si cateva luni.
"Ah, Mihaita, ce mai faci, cum e la gradi..." discutam noi pe acolo, cand imi aduc aminte ca am in geanta un ou Kinder pentru Eric si i-l dau lui. Fericire mare pe Mihaita, il ia si incepe sa se streseze sa il desfaca. Mama lui incearca sa faca demonstratie de educatie: -"Mihai, cum spui?"
Mihai nu zice nimic, se uita in jos. Prietena mea incearca inca o data sa-l faca sa zica Saru'mina
-"Mihai, cum spui: SA..."
Mihai nimic!
Colega mea incearca iar:
-"SAAAA" - ridican usor tonul
Mihaita in sfarsit raspunde:
-"Sa te fut!"
-""
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
gigelica20 spune:
Am uitat sa va zic ce am visat chiar inainte sa ma trezesc.
Visul a fost mai lung si mai complicat, dar esenta e ca cineva imi furase copilul si intr-un final reusesc sa il recuperez. Era un baietel...blond, tare frumusel. Si l-am pus la san si a venit imediat lapticul. Partea ciudata e ca..inca eram insarcinata.
Ce-o fi insemnand?
Gigelica +37 Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
As vrea eu! NU... din pacate doar ma enervez la birou! Apropo de copii si chestii dragute/trasnite: ma intalnesc cu o prietena si baietelul ei de 3 ani si cateva luni. "Ah, Mihaita, ce mai faci, cum e la gradi..." discutam noi pe acolo, cand imi aduc aminte ca am in geanta un ou Kinder pentru Eric si i-l dau lui. Fericire mare pe Mihaita, il ia si incepe sa se streseze sa il desfaca. Mama lui incearca sa faca demonstratie de educatie: -"Mihai, cum spui?" Mihai nu zice nimic, se uita in jos. Prietena mea incearca inca o data sa-l faca sa zica Saru'mina -"Mihai, cum spui: SA..." Mihai nimic! Colega mea incearca iar: -"SAAAA" - ridican usor tonul Mihaita in sfarsit raspunde: -"Sa te fut!" -"" Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela mami de Eric Christian (02.03.05) |
Oh my God! Am ras cu pofta...Simona
Hai sa va mai zic una:
Nasii nostri de cununie au un baiat(Victor) si cand era mic era foarte nebunatic. Bunicul lui e un mosulica tipicar, care si in casa sta imbracat cochet in costum. Ma rog. Erau nasii cu Victor in vizita la parintii nasului, era o chestie festiva, cu mai multi musafiri. La un moment dat nasu senior se duce la buda sa faca shushu. Victor il pandeste si profita de faptul ca acesta nu inchide usa pe dinauntru si...o deschide chiar in timp ce omu isi facea nevoile. Nasu se sperie, da cu shushu pe el, ma rog, suparare mare. Dar Victor se repede in sufragerie si zice in gura mare:
"Mama, bunicul are putza ca a lui tata, dar mult mai mica si mai zbarcita"....
Ohhh, ce ne asteapta si pe noi, viitoarele mamici de baietei nazdravani.
joanna27 spune:
Clara felicitari,refacere rapida, sa creasca fetele mari si sanatoase.
Dodo pui, mersi de explicatii.C e se poate face sa previi chestia asta.Deja ma panichez....
Adeenici eu nu mai stiu cum sunt...nimicde nastere si nu mai am rabdare...la fel ma streasaz si pe mine toti..."pana acuma tot cu probleme si acuma nu mai vine, poate ai facut prea mult tratament..." da....
Gigilica nu esti singura,as vrea eu weekend.Faza faina cu nasu..
Simonamami mi-ai lasat fara aer atta am ras..
40+
SimonaMami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Oh my God! Am ras cu pofta...Simona Hai sa va mai zic una: Nasii nostri de cununie au un baiat(Victor) si cand era mic era foarte nebunatic. Bunicul lui e un mosulica tipicar, care si in casa sta imbracat cochet in costum. Ma rog. Erau nasii cu Victor in vizita la parintii nasului, era o chestie festiva, cu mai multi musafiri. La un moment dat nasu senior se duce la buda sa faca shushu. Victor il pandeste si profita de faptul ca acesta nu inchide usa pe dinauntru si...o deschide chiar in timp ce omu isi facea nevoile. Nasu se sperie, da cu shushu pe el, ma rog, suparare mare. Dar Victor se repede in sufragerie si zice in gura mare: "Mama, bunicul are putza ca a lui tata, dar mult mai mica si mai zbarcita".... Ohhh, ce ne asteapta si pe noi, viitoarele mamici de baietei nazdravani. Gigelica +37 Victor-Andrei http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Din aceiasi categorie, a copiilor care spun lucruri trasnite:
Eric avea 2 anisori, si il duceam cu masina de dimineata la gradi cand imi taie un nene 'destept' rau calea cu masina, uitand de orice prioritate. Pun o frana puternica, imi cade de pe scaunul din dreapta ghiozdanelul copilului, ce mai... incep sa tremur si printre dinti arunc un "fut-u-ti..." si ma opresc aici, ca-mi dau brusc seama ca il am pe Eric in masina, si ar putea sa invete injuraturi tocmai de la mine. Nu apuc sa imi fac in gand autocritica de rigoare, ca Eric din spate continua, dar asa, cu naduf: "GULA MATII!"
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
joanna27 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Din aceiasi categorie, a copiilor care spun lucruri trasnite: Eric avea 2 anisori, si il duceam cu masina de dimineata la gradi cand imi taie un nene 'destept' rau calea cu masina, uitand de orice prioritate. Pun o frana puternica, imi cade de pe scaunul din dreapta ghiozdanelul copilului, ce mai... incep sa tremur si printre dinti arunc un "fut-u-ti..." si ma opresc aici, ca-mi dau brusc seama ca il am pe Eric in masina, si ar putea sa invete injuraturi tocmai de la mine. Nu apuc sa imi fac in gand autocritica de rigoare, ca Eric din spate continua, dar asa, cu naduf: "GULA MATII!" Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela mami de Eric Christian (02.03.05) |
Simona daca mai rad mult o sa nasc...e mortal Eric
40+
gigelica20 spune:
Eu recunosc ca sunt extrem de "pamanteana" si destul de "colorata" in limbaj. Eu sunt baietoiul familiei, sotul meu nu vorbeste deloc urat...poate l-am mai corupt eu cand si cand.
Sper ca venirea pitonului sa ma potoleasca si sa reusesc sa gestionez problema.