Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce de am mai plans azi....Mai intai am vazut montajul lui Dark...si m-am inmuiat toata si s-a zburlit pielea pe mine...Sa va traisca Lachlan, este un scump, si are ceva de la mami si ceva de la tati in infatisare, nu as putea spune ce are si de la cine :)

Bee am izbucnit in lacrimi cand am citit mesajul tau, ma gandeam cata tarie ai putut avea....eu cred ca ma panicam toata Fereasca Dumnezeu pe oricine de asa momente...
ALEXIA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI PUTERNICA, ASA CUM AI FOST PANA ACUM, CAND AI TRECUT PESTE UN ASEMENEA MOMENT!! UN MAAARE DE LA ALEXUTZU, MAI MIC DECAT TINE CU O ZI :) SI MUULTE [flo

AZI IMPLINIM SI NOI 2 LUNITE!!
ieri trebuia sa facem vaccinul, dar ne-a amanat dra pt luni dupa amiaza..

Stefanut de Carmen Marieta!!!

Isabella de dobreclaudia

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la mamici, tatici si licurici

LA MULTI ANI licuricilor care sarbatoresc azi saptamani si lunite

Multumesc frumos pentru aprecieri Muzica folosita la montaj e "Heaven's Gift/Wiccan Lullaby" de pe albumul "Enchantress" al lui Amy "Gypsy" Ravish. E cantecelul meu si al lui bebe, i-l cant in fiecare seara (asta pana o sa se sature asta micu' de falseturile mele si o sa-mi zica sa raman la "Iepurasu'n iarba" si "Podu' de Piatra")

Flowerbee, ma bucur ca sunteti acasa! Prin ce ati trecut, bietele de voi, mi-au dat lacrimile cand am citit. Bine ca sunteti acasa si pe drumul cel bun acum, o sa recupereze Alexia frumos, e o mica luptatoare si o norocoasa sa aiba o mamica atat de puternica

Irina, imi pare rau ca Ochila mai tuseste, sper sa treaca si asta repede.

Asparagus, ma bucur sa toate-s in regula la voi si ca bebe pune frumos greutate.

Bebelusi, te invidiez ca te pricepi la gatit papa bun. Eu... mai am de invatat .

Miere, asa au zis si altii, ca cica l-am facut singura . Eu zic ca totusi are ochii lui tata-su ( ca forma + genele lungi), la fel si barbia cu "cleft".

Anuc, pe cuvant de fost pionier si soim al patriei ca nu tin eu vremea buna... sau daca am tinut-o a reusit sa evadeze... acu' la noi e innorat si cam frig...poate totusi iese soarele mai incolo.
Ma rog, frig ne-frig, o sa iesim un pic din casa sa ne aerisim nitel (bineinteles bine-imbracati ), iar maine vom merge in parc sa "sarbatorim" Echinoxul de primavara. De-acum, gata cu iarna!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

in sfarsit vazut montajul lui Dark,superb

poze noi cu bebe Alecsandra:
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra2Luni?authkey=Gv1sRgCLm12cvyi67gdg#

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Mai copchilu tot tuseste...si a tusit in cele fix 10 min in care m-a vizitat so..acra!Nu ca ar conta, dar acum sta in leganel si baga neste sunete domne din gat asa, o harcaiaala naibii..uite-ma Ira iar stau cu ochii pe el!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

E firesc sa stai cu ochii pe el, important insa cred k ar fi sa nu te ingrijorezi din orice. Vigilentza nu inseamna panica. Stiu k e greu, greu de tot, poate k e nevoie de un hai sa spunem antrenament pt a ajunge sa fii atenta la starea bebelului fara sa iti sara inima din piept la orice manifestare atipica...aici mamele de BB2 se descurca mult mai bine decat noi, au deja acest antrenament

...insa, din nou, tocmai eu sunt aia care dau sfaturi??

Sa stii k a ragushit si Eliza mea! nush ce Dzeu oi fi greshit ieri, insa de pe la 5 p.m. a inceput sa i se schimbe vocea, are un glas absolut straniu cand "ma striga" sau cand o da in plans; in rest nici un simptom, nu are febra, mananca de rupe, zambeste si la mami si la tati, gangureste, tot tacamul! mi-am propus sa ma abtzin de la sunat doftora deocamdata, insa o monitorizez atent pe bulinutza.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris30, merci de oferta, daca nu e efortul prea mare poti sa-mi trimiti Baby Drink, iti trimit adresa pe PM. La multi ani Dariei, trei luni, wow, Carla mea n-are nici trei saptamani inca...S-aveti parte de un botez fain, fara prea multe emotii, decat cele aferente evenimentului, bineinteles.

Bee, m-ai facut sa plang, nici o mama n-ar trebui sa treaca prin ce-ai trecut tu.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

flowerbee, ce bine ca ati ajuns acasa, si a trecut totul! ai fost foarte curajoasa, eu nu stiu daca m-as fi descurcat asa... multa sanatate lui alexia!
irina, mersi ca ai explicat treaba cu vaccinurile...si pe noi ne preocupa...vom merge marti.
ira_liza pt raguseala zicea anca park de dus copilul in baie dupa ce ai facut abur mult de la un dush fierbinte.
dark e f fain montajul! doarme lachlan pe unde apuca...fara pretentii :)
bebelusi...fa clatite si o mai si ramai cu ingrediente :)))

puiutzul meu are 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am mai pus si noi poze pe picasa

sa va povestesc ceva de ieri. am fost la dr de fam dupa vitamina d, si ma intreaba cate kg are bebe. ii zic ca 6200 si intreb daca i se pare mult, la care ea: pai e numai bine la cele 4 luni. eu:...pai are 2 jumate... ea: aualeu, ii dai prea mult lapte praf! eu: ba chiar deloc, alaptez exclusiv. a zis ca atunci e ok, bebeii alaptati nu risca obezitate. dupa discutia asta m-am tot gandit...eu i-am pus numele david, dar park e mai mult goliat :) ei...il facem bodyguard si gata :)

Mergi la inceput

BEBELUSI, ma "inervezi" rau ! tot citindu-te am ajuns si io in bucatarie azi si-am tras un tort Joffre scurt pe doi! acu' se coace linistit blatul, mai tre' insiropat la final - cam peste 30-40 min, deci exact inainte sa ne apucam de baia lu' bebica, s-apoi gata, finitta! Retzeta cred k am scris-o pe cand eram gravidutze, daca nu sa-mi spunetzi si printre picaturi v-o scriu, e f f simplu de facut, altfel nu ma apucam sa-l fac.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

ira_liza pt raguseala zicea anca park de dus copilul in baie dupa ce ai facut abur mult de la un dush fierbinte.

Delia, 10x a bunch! mai asteptam sa vdm ce se mai intampla si daca nu si nu in mod natural, trec la fapte!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira sari cu reteta

Delia ai fost super tare cu clatitele, am ras 5 minute.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput