Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

azi fug de la servici sa spal geamurile....

Am inceput direct si nu am apucat sa va salut.
Sa aveti un week-end placut , macar la fel de frumos ca saptamana trecuta cand a fost cald si frumos

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

buna nadja dak nu ai gasit bona hai sa vb pe mess,as vrea eu sa am grija de bebita ta, chiar imi cautam ceva de acest gen, am si eu 2 bebei ai mei, sunt invatatoare de profesie, iti dau adresa de mess ramonajireghie@yahoo.com si nr de tel 0233.282.656.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

buna fetelor, nu am mai intrat pe forum de f mult timp pt ca am av mari probleme cu internetul, cei de la tehnic de la click au decis sa rezilieze contractul in numele nostru, in loc sa vina sa remedieze problema. asta e, traim in romania, o luna de zile si chiar mai bine am asteptat sa vina se ne monteze netul din nou, am primit de la buc prin curier 3 modemuri, iar cei de la neamt refuza sa dea drumul la net. in cele din urma am apelat la varianta vodafone care merge muuult mai bine.
in fine, voi ce ati mai facut, a venit in sf primavara, ai mei incep sa descopere curtea, parca sunt niste gandacei, numai pe afara vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

dragele mele,am citit ca Emma a devenit ingerassunt trista,mai bine zis mia spus laura de ea,imi pare tare rau si multe condoleante fam.lui Emma.... e dureros numai cand te gandesti ..........

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

CUM ???????? EMMA ?????? Dar ce s-a intamplat??????????Nu-mi vine sa cred !!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

CUM ???????? EMMA ?????? Dar ce s-a intamplat??????????Nu-mi vine sa cred !!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Alexa, e vorba de Ema, fetita bolnava de cancer a Aidei din Timisoara (sunt mai multe subiecte deschise la umanitare si al discutii generale) , nu de Ema de la subicetul nostru, daca asta ai inteles.

La multi ani lui Razvan si mii de scuze ca nu am observat la timp!!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna diminata!
N-am mai intrat de mult pe subiect si nici de la servici n-am mai tras cu ochiul.
Venisem vesela sa va ofer cafeluta de dimineazta, dar
aAm citit despre Emma, Dumnezeu s-o odihneasca in pace si m-am intristat tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce faceti?
Eu am o durere de cap ingrozitoare, cred ca am cam stat azi in curent.
Ati terminat treburile?
E cineva care are maine Pastele? Daca da, va doresc un Paste fericit!
Daca avem flori prin zona, "La multi ani"!

Ma tot gandesc la Aida...ce cruce grea are de dus... Ce mici mi se par asa-zisele probleme de care m-am plans vreodata..mi-e rusine de mine, parca, daca stau si ma gandesc. Dumnezeu ne-a dat atat de mult si noi pretuim atat de putin...

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff, condoleante familiei! :((

Of Doamne!

------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata! haideti la cafea, ceai ce mai doriti, ce mai poftiti ! O duminica linistita!

-----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput