Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (288)
Raspunsuri - Pagina 9
adriana30 spune:
gata.
am reusit sa pun si eu cateva poze de la mot, cu obiectele pe care si le-a ales gabriel.
diwana, multumesc. m-a cam speriat durerea aia.
adevarul este ca am fost tot timpul adepta nasterii naturale, dar inca ma resimt in anumite privinte si stau si ma gandesc daca, pana la urma, a fost cea mai buna alegere.
la anul, mi-as dori sa raman din nou insarcinata si poate voi opta pt cezariana, desi mi-e frica de mor de anestezie si de operatie.
http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums
diwana spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=85271a59a60fd2963d21f9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cine imi mananca impulsurile
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Celia spune:
Adriana , sanatate multa lui Gabriel.
Mergi la medic nu te lasa , ca a trecut de moment durerile.
Diwana , scump foc mancatorul de impulsuri.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana www.onetruemedia.com/shared?p=85271a59a60fd2963d21f9&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cine imi mananca impulsurile Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
... sper ca n-o sa ai pretentia sa platesc jumatate din valoarea facturii
P.S.- Si e atat de dulce
, nu ai cum sa te superi pe el ! ( ia-o si tu ca pe un antrenament pt vremurile cand va simti primii fiori ai dragostei, ca Alex al Mariei )Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
azi am fost la Kidex, unde mi s-a parut tare naspa. Toate f scumpe, aglomeratie maxima si numai porcarii. Cris nu a dormit deloc si nici nu a prea mancat dar vad ca este destul de calm. Am fost impreuna cu o prietena si baiatul ei de 2 ani 6l. Pe drum am facut 1 ora 40 min la dus, groaznic de aglomerat. Acolo, pante pt carucioare, ioc, asa ca dai si cara carutul in brate. La plecare, ma opresc sa i iau baiatului un piept de pui la gratar, stau aproape 20 min la coada, iar Cris in timpul asta mananca niste chifla de la Antonio, deci, nema papa apoi. La plecare, nu mai gaseam masina. Cred ca eram de filmat. Alergam ca zaludele pe acolo, inghetasem, Antonio, achizitionase o motocicleta de aia de impins cu picioarele, era lesinat de oboseala, si nu mai avea suflu saracu...Ce sa mai, mame denaturate, dar mi-a prins tare bine iesirea. Cris, s-a ales cu o masinuta cu telecomanda(bineinteles, neadecvata varstei, de care e f incantat), si o masinuta din cauciuc, natural, cica, (adecvata varstei pe care nu o baga in seama)![]()
Am ramas masca cat de scumpe, erau cuburile alea din lemn, cum erau pe vremea noastra, de la 200 lei in sus
.
ANDREEA11 spune:
Fetelor, aveti idee de ce nu mi se mai aude sonorul la PC, ce poate sa se fi intamplat. Am incercat toate reglajele posibile....
cecilia L spune:
Betty, Adriana, multa sanatate micutilor. Betty era ultimul lucru de care aveai nevoie, sper sa scapati repede fara sa ajungeti la spital. Il mai duci pe Mario la gradinita???????
Diwana, doarme de la doua luni si te plangi de cateva nopti
, pai mamico zau as da cu niste rosii, dar e criza si sunt scumpe
...acum vorbind serios m-am invatat sa ma trezesc noaptea, am noroc ca de cele mai multe ori adoarme imediat ce termina laptele, cand il alaptam si eram zombi, deh ma trezea si la 15 min, imi era drag sa-l vad cum papa, acum insa ma mai supar uneori ca urla dupa lapte....dar e super baiatul si-l iubesc mut mut(asa spune el la mult), chiar daca uneori il parasc la voi, doar nu o sa va spun numai lucruri bune![]()
Am vazut si am auzit o super conversatie, ca sa nu mai spun ca e tare haios in miscari

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Andreea, iti multumesc ca mi-ai spus de kidex, voiam sa merg maine, dar mai bine nuuuuuu.Oricum jucarii nu prea mai vreau sa-i cumpar....
Noi am fost in parc azi si a fost super, s-a distrat baiatul de abia l-am pacalit sa plecam(eu am inghetat), apoi am mers in Carrefour Vitan, unde am urcat si am coborat cu banda pana mi-a ajuns, s-a jucat pe la locul de joaca(mai avea putin si urla cand am plecat de acolo) apoi in masinute si greu am plecat acasa...poze daca aveti rabdare puteti sa vedeti aici
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ANDREEA11 spune:
Pt Cristi cel istet!!! f frumos v-ati distrat sa va fie de bine.
Cris nu a dormit azi deloc si nici nu da semne ca ar vrea
.
Mai e vreun copilas caruia sa-i apara molari acum??? Pe Cris il cam supara de vreo 2 saptamani.
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
pisica revine...http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/martie2009/?action=view¤t=18032009.jpg![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/