Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
'Neata! Ma gandeam eu ca nu am norocul sa dorm bine 2 nopti la rand, in primul rand Saby nu a vrut sa adoarma fara mine, asta era abia pe la 22, apoi am mai avut treaba, apoi la 6 Saby era in picioare si cu chef de joaca.
Ertina, doctorul ar trebui sa-ti dea acceptul numai dupa un control amanuntit, inclusiv pe masa, ca sa se asigure ca nu vor fi probleme in perioada imediat urmatoare.
Ely, am luat pachetul, mi-a inveselit week-end-ul.
Bebe Beca, aoleu, imi pare tare rau, sunteti bine? Si tu nu te-ai dus in fata la politie, ca doar nu puteai sta atata timp acolo?Cristinamaria, am folosit ulei de cocos presat la rece (sau unt de cocos extravirgin) si pentru masajul perineal din timpul sarcinii si al nasterii si pentru ragade si pentru funduletul copilului in primele luni. Nu este crema, este unt, bun de pus si pe paine
.
Am trimis poze cu sutienul pe mail-ul comun, sa-mi ziceti daca sunt nebuna ca am salivat 3 ani dupa el
.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
annavq spune:
Buna
Imi spune si mie cineva parola sa pun si eu o poza cu minunea mea de burtica?
Pupici pe burtici si bebei sanatosi
27 
annavq
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Clody, da, mi-am mai revenit. M-au bucurat lucrurile din colet, am niste pijamale superbe si groase, de iarna, imi vin bine, sandalele la fel, dar cum le-am scos le-a luat Saby la purtat .Carla, s.27 si mama |
Eu zic sa pastrezi sutienul pentru maitarziu, dupa sarcina si alaptare!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa maria si oana, multumesc d eurari; intr-adevar ingrijirea personala e sport extrem; noroc ca de epilat n-o fac de fel acasa, insa restul ma omoara.Decat sa ma spal pe cap.....auleu....si de facut dus e aiurea rau, de incaltat (nu mai vine caldura odata sa ma arunc in balerini sau pantofiori lejeri sa nu ma mai aplec sa ma inchei), si tot asa.....; de pedichiura nici nu discutam. [b] |
Solicita sotul la ajutor pentru dus! E super, crede-ma! Stai frumos in cada si el te dusueste pe toate partile! Si eu la prima sarcina apelam des la "serviciile" lui! Acum s-au rarit ca daca vine sa ma ajute zice si David "prezent", asa ca prefer intimitatea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ertiana eu zic sa intrebi medicul inainte de a lua biletul sau inainte de a te hotari daca pleci sau nu in Grecia! Eu una zic ca e cam pe ultima suta de metri... Dar daca colul e inchis si lung, probabil ca iti va da voie sa mergi!
Carla ma bucur ca gatul e mai bine! Fain tare sutienul! Si cam cat te-a costat?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Bebe_Beca...acum am citit mai bine mesajul tau de aseara si am realizat ca erati toti in masina...nu numai sotul tau
..Sunteti bine toti?Poate reusesti sa intri sa ne spui doua vorbe!!
Ertina..eu stiam ca la varsta asta de sarcina trebuie sa iti dea acordul medicul si sa fie de acord si compania cu care zbori..
Carla..imediat intru sa ma uit la poza..Poate te odihnesti mai mult in week-end,sa ai bateriile incarcate pt orice eventualitate.![]()

30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alynta27 spune:
Bebe-Beca imi pare rau! Si noi am patit-o cu David in masina cand avea 2 luni. Si mai si alaptam la momentul accidentului! A fost ceva usor, intr-o intersectie, dar cu urmari! Sotul a ramas pieton 3 luni, pe motiv ca nu a acordat prioritate! Si dupa asta a ramas fara serviciu....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Carla..wow...super misto sutienul...
,pacat ai suspinat atat dupa el si nu il poti folosi..
Oana_du..am observat ceva ieri la semnatura ta,dar am uitat sa te intreb...Dan Mircea Alexandru ramane ca nume pt bebe?![]()

30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Ma bucur ca n-am gusturi proaste la sutiene
. Din cate imi amintesc, la pret intreg era vreo 70 USD, dar l-am luat cu 26-27 USD, shipping-ul a fost combinat cu alte chestii, asa ca nu ma pronunt.
Ma gandesc sa imi caut altul pe e-bay, ca la ei pe site nu mai este, sau sa rog o prietena sa se uite si in magazine.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..pai cauta altul..vb si cu prietenele tale sa caute prin magazine si poate ai noroc sa mai gasesti..si poate si la un pret mai accesibil..oricum acum ti-ai facut si o idee de marime..![]()
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra

.