Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

LA MULTI ANI ERTINA! Sa ai un bebel sanatos, frumos, destept si norocos!
La multi ani Laura pentru fratele tau!
Saptamana viitoare merg la pedichiura, eu nefiind in stare sa "intreprind" nimic in sensul asta. Nu stiu cum este in cazul vostru, dar pentru mine unele lucruri care tin de ingrijirea personala au devenit "sport extrem". Burta mea parca se intinde peste tot
Ela, multa sanatate pentru mama ta! Sa dea Dumnezeu sa se refaca cat mai rapid, iar tu sa te linistesti pentru BB!
Clodyac, sunt si eu alaturi de tine. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui.
yioanna, imi pare rau pentru bunicul tau.
Nicuratze, stai linistita, reusim noi candva sa comunicam. Pana atunci, incerc sa fiu pe faza.
Maria, iti predau legatura (in direct!)
s_alinutza felicitari pentru testul pozitiv!
Nu stiu de unde a aparut semnul acela pentru floricika, poate am dat eu vreo comanda aiurea. Poate.... e un semn Intru imediat sa remediez problema.
Va pup pe toate, va doresc o seara buna si un week-end perfect! Sunt "de garda" daca trebuie schimbat capitolul.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
32+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 8 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Seara buna fetele!!

Ela..cum e mama ta?
Laurraa.."La Multi Ani!"fratiorului si numai bine!!
Carla...ma bucur ca ti-a mai revenit un pic starea de spirit...cateodata niste lucruri atat de mici ne face sa ne bucuram si sa vedem viata cu alti ochi!!Sa purtati sanatoase achizitiile!!Imi pare rau de sutien...dar pastreaza-l totusi pana dupa nastere!!
Alynutza..imi pare rau ca nu ati gasit un carucior pe placul vostru..dar nu te intrista..mai aveti ceva timp si rezolvati voi problema pana la urma!!
Oana_du..tocmai ziceam ca si mie imi este greu sa imi mai fac pedichiura..sa ma epilez ...cateodata abia pot sa imi pun sosete ..greu..dar mai avem putin si ne revenim noi!!Am preluat legatura..
Clodyac...ma bucur ca te-ai mai linistit!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

DanaMi...imi pare rau ca nu ti-ai revenit..multa sanatate!!Daca vezi ca nu trece nici azi ,mai bine mergi la urgente..nu mai astepta pana marti..
Clodyac..multa sanatate tatalui tau si sa nu mai fie nevoie de spital niciodata...sa ii dea DD putere sa aiba grija de bebe Razvan!!
Dici..tu cum mai esti?
Ramona..parca trebuia sa mergi la medic nu?Ce vesti ne aduci?
Dani3lla..tu pe unde ai ramas ratacita..ca nu ne-ai mai scris de la 8 Martie?!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

maria si oana, multumesc d eurari; intr-adevar ingrijirea personala e sport extrem; noroc ca de epilat n-o fac de fel acasa, insa restul ma omoara.Decat sa ma spal pe cap.....auleu....si de facut dus e aiurea rau, de incaltat (nu mai vine caldura odata sa ma arunc in balerini sau pantofiori lejeri sa nu ma mai aplec sa ma inchei), si tot asa.....; de pedichiura nici nu discutam.

Carla
, superb sutienu dupa cum il descriu; mi-e ciuda mie ca nu-ti vine, d'apoi tie.

a inceput"dansez pt tine", imi place si mor de ciuda ca e una din serile alea in care e adunare cu prietenii si tbuie sa ies.Uitasem caci o amanam

pupici

ps: abia astept ziua de maine sa ma mandresc cu schimbarea prefixului

noapte buna

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Laurraa...cand am schimbat semnatura mea..chiar la tine m-am gandit..ca la o zi vei schimba si tu prefixul..vezi cum a trecut timpul?DD te-a ocrotit..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana_du, tin minte ca la prima sarcina nu-mi mai vedeam "freza" si trebuia sa ma aranjez cu o oglinda, acum inca reusesc, dar nu mai tin minte de cand n-am mai putut prima data. Cu pedichiura e ok la mine, eu si pe scaun stau cu genunchii la gura.
Maria, multumesc pentru urari. Sa stii ca la mine functioneaza foarte bine inveselirea prin shopping, tine vreo 2 zile dupa care realizez cat am cheltuit si incep sa ma deprim.
Daca-ti spun ce sani aveam dupa nastere... . Nici in visele mele cele mai frumoase n-am visat asa ceva, aveam ceva gen 110 ca circumferinta, tari si ridicati de parca abia ii injectasem, nu mai incapeam in bluze, de sutiene nu mai zic. Prostia proprie a fost ca nu m-am uns deloc pe sani, si fix in 2 zile dupa ce am nascut mi-au aparut vergeturi. Cand s-a mai redus dimensiunea au devenit foarte putin vizibile, dar mie nu mi-a spus nimeni sa ma ung si pe acolo si mai ales dupa ce nasc. M-am dat cu unt de cocos pe sfarcuri ca sa vindec ranile, asta da, insa am omis suprafetele mari si crescute brusc.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla..atunci,daca datele problemei sunt cele de mai sus...sigur vei face pe cineva super fericit cu un astfel de sutien..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Carla...daca tot esti in zona,mi-am adus -aminte sa te intreb ceva..La apendicita ce fel de anestezie se face?Eram prea mica atunci sa realizez ce anestezie mi-au facut si sunt curioasa..Specific ca m-au intepat in coloana,am fost constienta toata operatia,chiar am vazut prin cearceaf ce faceau ei pe acolo..,am simtit si cum au scos-o,dar nu durerea ci actul in sine..cum ca mi-au smuls ceva de acolo..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

CLODY:imi pare rau pt vestile primiteinteleg prn ce treci..incearca sa te linistesti totusi k il agiti si pe bb!nu ai o alta alternativa,sa imprumuti banuti sa mergi sa faci eco?scz k intreb dar cat costa?ufff inteleg k este tare greu la noi cu analizele se plateste tot..spre deosebire de noi care nu platim nimic...ma consider norocoasa!tin pumnii sa fie totul ok..lasa gandurile rele,incearca sa nu mai citesti pe net k uneori nu corespunde cu realitatea!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Carla...daca tot esti in zona,mi-am adus -aminte sa te intreb ceva..La apendicita ce fel de anestezie se face?Eram prea mica atunci sa realizez ce anestezie mi-au facut si sunt curioasa..Specific ca m-au intepat in coloana,am fost constienta toata operatia,chiar am vazut prin cearceaf ce faceau ei pe acolo..,am simtit si cum au scos-o,dar nu durerea ci actul in sine..cum ca mi-au smuls ceva de acolo..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Am mai trecut o tura prin zona ca sa va salut de "noapte buna". Eu cred ca ti-au facut rahi-anestezie, cel putin asa stiu ca se face. Probabil ti s-a spus sa nu misti capul 8 ore ca altfel te va durea.
Va pup si fug la culcare, caut poze cu sutienul mult asteptat maine, ca mie mi-e greu sa fac si sa le urc pe net.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput