Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele acum am ajuns acasa am fost si l-am scos pe tata din spital se simte un pic mai bine

happymum numele noastre sunt : claudia si cristian te pup si iti multumesc din suflet pt tot azi si mama a spus ca se duce la biserica sa se roage pt noi sa iti dea dumnezeu sanatate

inca o data va multumesc la toate pt sprijin si vad eu in ce parte o apuc oricum va anunt cand am noutati

ertina LA MULTI ANI si din partea mea sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si multa sanatate si tie si lui bebe frumos

va las ca acum ma duc sa ii iau reteta tatalui meu si cred ca am de mers iar ca are niste medicamente tare fistichii mai vb

sa aveti un week-end linistit sper si eu sa ma mai calmez si sa imi spun incontinuu ca nu are ce sa fie rau

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

am reusit sa pun si eu o pozica in contul comun va pup

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Clody, un gand bun si din partea mea.
Felicitari viitoarei mamici, s_alinutza!
Happymum, multumim ca treci pe aici, ne incurajezi, ne mai ajuti cu o informatie, abia astept sa te vad la odisee. Votat finuta!

Eu de Paste m-as duce la mama, la Galati, dar nu stiu inca sigur. As avea cam 33 de saptamani. N-ar fi foarte departe, aproape 400 de km, dar as vrea sa merg cu trenul mai inainte si de Paste sa vina sotul si sa ne intoarcem cu masina. Am sa o intreb pe dna doctor sa vad ce spune. La urma urmei, Doamne fereste de ceva, este spital si acolo.

Andreea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Clodyac nu cred ca e vreo problema ca bebe e mai mare decat varsta sarcinii. Fetitza mea a fost intotdeauna mai mare cu 2 saptamini decat varsta sarcinii si la eco mi s-a spus ca o sa nasc cam cu 2 saptamani mai devreme si asa a fost.
Aveam DPN 5 noiembrie si am nascut pe 22 octombrie.
In legatura cu lichidul amniotic in exces nu stiu nimic.

Ely merci pt info camasi de noapte. O sa merg si eu in Obor.

Fetele m-am mai linistit putin; am reusit sa vb cu anestezistul- mama a iesit din operatie, dar inca nu era treaza complet. Ma duc la ea mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

LA MULTI ANI ERTINA!! sa cresti maaare

Clody, ma bucur ca este bine tatal tau, vroiam sa-ti scriu mai demult sa incerce sa foloseasca un purificator de aer in camera in care sta, am vazut intr-o oferta de la sensiblu ca sunt unele si pana in 300 ron, dar acum am vazut ca stai prost cu banii (welcome in club), dar poti sa incerci un aparat salin, ala e mai ieftin si are efect de salina, este bun in afectiuni respiratorii/pulmonare.
Iar cu lichidul amniotic in exces nu cred ca trebuie sa-ti faci asa multe griji. Si eu am avut foarte mult la Matei si vad ca si acum sunt la fel. Singura problema e probabilitate mare de nastere prematura, dar bb va fi dezvoltat ok. Matei a avutla 33 saptamani cat sunt altii nascuti la termen. Si in plus, nu e ceva ce depinde de tine, nu poti controla treaba asta, iar acum e inca devreme sa spui "in exces", abia acum ia bb in greutate mai mult, deci peste 2 saptamani e posibil sa se schimbe situatie. La mine cred ca e si ceva genetic, ca mama zicea ca la prima sarcina, cea cu fratele meu, avea o burta enorma, ca de gemeni, iar singurul defect al fratelui meu e inteligenta in exces , so relax baby...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Clodyac nu cred ca e vreo problema ca bebe e mai mare decat varsta sarcinii. Fetitza mea a fost intotdeauna mai mare cu 2 saptamini decat varsta sarcinii si la eco mi s-a spus ca o sa nasc cam cu 2 saptamani mai devreme si asa a fost.
Aveam DPN 5 noiembrie si am nascut pe 22 octombrie.
In legatura cu lichidul amniotic in exces nu stiu nimic.

Fetele m-am mai linistit putin; am reusit sa vb cu anestezistul- mama a iesit din operatie, dar inca nu era treaza complet. Ma duc la ea mai tarziu.

Sanatate si refacere rapida mamei tale

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

clody, imi pare rau ca esti ingrijorata, dar eu cred ca nu e nimic grav
ela, refacere rapida mamei
ertina, la multi ani
carla, am mai citit si eu, ai dreptate, NU aspartam.
ioana, sincere condoleante
relusha, bine ca nu-i diabet, ai scapat de-o belea.
noi de Pasti vom sta acasa, nu ne aventuram la nimic deosebit, basca noi sarbatorim in contratimp, ca aici Pastele e pe 12 si-al nostru pe 19.
laura, pupici micutei lenese, lasa fata in pace, asa-i ea mai delicata.
pupici la burtici

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andreea se pare ca si eu voi sta cumintica pe langa casa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Am scris un mesaj, dar vad ca n-a aparut.
Am reusit sa vorbec cu anestezistul mai devreme- mama a iesit din operatie, dar inca nu se trezise. M-am mai linistit putin, o sa merg la ea mai tarziu.

Clodyac nu cred ca e o problema greutatea mai mare a lui bebe. Fetitza mea toata sarcina a fost mai mare cu 2 saptamani decar varsta sarcinii; mi-a zis doctorul ca o sa nasc cu 2 saptamani mai devreme si asa a fost. Aveam DPN pe 5 noiembrie si am nascut pe 22 octombrie. Bebe a avut 3350 g si a fost ok.
In legatura cu excesul de lichid amniotic nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albnutze

mie tot rau imi este si din cauza asta stau in pat, sper sa rezist pana marti cand trb sa merg la dr. daca nu...o sa merg la urgentza , nu am avut asa pb pana acum

ertina multa sanatate si tie si lui bb
Ela , Clodyac multa sanatate pt parintii vostri, sa dea DD sa fie bine
Yioanna condoleantze pt pierderea suferita, dar ai gria de tine si de bb
Carla sper sa te poti bucura de pachet chiar daca e cu intarziere

32 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput