Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87]
Raspunsuri - Pagina 7
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Pai da ..... obosita cum sunt am mai uitat sa-i urez un bun venit in gashka noastra de salajence Laviniei . Sper sa te simti bine alaturi de noi , sa-ti traiasca copilashii, sa fie sanatosi , iar voi sa va puteti implini visele ! Ma prezint si eu , ma numesc Adriana , am 2 fete , Andreea - 9 ani si Paula - 4 ani si locuim in Zalau. Hai ca am scris destul , fug sa dau de mancare fetelor si sa pun fasoalea in oala ca ciolanul vad ca e gata deja ![]() |
Ma bucur sa te cunosc... virtual. Imi place tare mult gashca
voastra! Daca ti-a mai ramas fasole cu ciolan, trimite si la Oradea o portie.
E mancarea mea prefe
, dar pt. ca numai eu o mananc nu prea fac.Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Ma bucur sa te cunosc... virtual. Imi place tare mult gashca voastra! Daca ti-a mai ramas fasole cu ciolan, trimite si la Oradea o portie. E mancarea mea prefe , dar pt. ca numai eu o mananc nu prea fac. |
hai la zalau ca-ti aduc eu in sufertas 2 portii babane
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
mihaela, drum bun.
ne gandim la voi.

babymom75 spune:
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() cand veniti la zalau? |
Tu, Bia... nu stiu... sa mai creasca asta mic, ca parca nu-mi vine sa ma trambalesc cu el pe drumuri. Stii tu cum e cu bebe mic - cara scutece, hainute, vanita, carucior, etc... In plus, frate-mio sta cu nevasta la ai mei, ca isi fac casa, si pana termina... Deci numai noi 4 nu lipsim dintr-un apartament cu 3 camere. Ba unde mai pui ca tre' s-o luam si pe soacra-mea cu noi.
Poate la vara, ca mai crestem si noi, vine si caldura... Teodora s-a oferit sa ne cazeze in casoiul ei, deci poate profitam de invitatie
LE: da' daca zici ca-mi vii cu sufertasele cu fasole... Eee! Se schimba datele problemei!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Tu, Bia... nu stiu... sa mai creasca asta mic, ca parca nu-mi vine sa ma trambalesc cu el pe drumuri. Stii tu cum e cu bebe mic - cara scutece, hainute, vanita, carucior, etc... In plus, frate-mio sta cu nevasta la ai mei, ca isi faca casa, si pana termina... Deci numai noi 4 nu lipsim dintr-un apartament cu 3 camere. ba unde mai pui ca tre' s-o luam si pe coacra-mea cu noi. Poate la vara, ca mai crestem si noi, vine si caldura... Teodora s-a oferit sa ne cazeze in casoiul ei, deci poate profitam de invitatie Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
aha , am inteles.
no, bine fata si pana la vara nu ne vedem?
profita de oferta Teodorei.
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit no, bine fata si pana la vara nu ne vedem? |
Mai, nu stiu ce sa zic... tare mi-ar place sa ne vedem!
Azi au fost ai mei la noi - tata sa-si puna dintzii, iar mama m-a ajutat la curatenie la casa, ca vrem sa ne mutam ( acum stam cu soacra
) si chiar ii povesteam mamei de tine, adica cum ne-am reantalnit dupa ATATA TIMP. Ea era mai la curent cu "noutatile" - ca ai 2 copii, ca ai tai sunt plecati...Poate dupa ce ne mutam ne faceti voi o vizita, un Felix... ceva... Ce zici?
Mama lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
sa vedem ce facem de paste.
ca noi de 2 ani ne facem pastele in felix la hotel Nufaru.
waw,deci te-ai vazut cu ai tai? ce fain.
babymom75 spune:
Super, super! Daca veniti in Felix, sa nu cumva sa faci sa nu ma cauti!
Chiar vreau sa-l duc si pe asta micu' la piscina, ca si pe Victor l-am dus de la 6 luni, asa ca numa' bine.
Ce fain! Chiar m-a cuprins entuziasmul!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Super, super! Daca veniti in Felix, sa nu cumva sa faci sa nu ma cauti! Chiar vreau sa-l duc si pe asta micu' la piscina, ca si pe Victor l-am dus de la 6 luni, asa ca numa' bine. Ce fain! Chiar m-a cuprins entuziasmul! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
sa vedem cum se organizeaza colgu la job.
io-s ptr Felix , ca scap de stresu gatitului si cumparaturilor.
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit io-s ptr Felix , ca scap de stresu gatitului si cumparaturilor. |
Hi-hi! te-nteleg perfect! Nici io nu-s un mare fan al bucatariei. Stii care e singurul avantaj al statului cu soacra-mea: gateste ea TOT! Si io mai am tupeu sa comentez la papa ei
Mama lui
Victor (12.09.2003)