Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87]
Raspunsuri - Pagina 19
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura![]() ![]() ![]() ![]() diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 PiscotelTorturi |
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Oti, prezent! Nu da! te rooog...Superbe toturile tale , te invidiez.Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Mereu zic ca gata e ultimul tort pe care il fac. Ca asa nu o sa pot slabi neam. Sper sa ma las curand de sportul asta si sa il practic doar de zile mari. Dulciuri
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Otilia, tot am vrut sa te intreb/invit - tu de ce nu intri si la bobocei de septembrie-octombrie 2008, daca Alex e si el din octombrie? Fetele de acolo sunt tare bine informate si documentate - chiar am ce invata de la ele.Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Cand termini, hai la mine |
si apoi la mine
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Imi invidiezi si kilogramele??? Mereu zic ca gata e ultimul tort pe care il fac. Ca asa nu o sa pot slabi neam. Sper sa ma las curand de sportul asta si sa il practic doar de zile mari. Dulciuri |
no asa
.Emma INVINGE cancerul!
dianalaura spune:
Fetili, eu ma duc in bradet la mama. Cred ca il las pe Stefan acolo si eu dau o raita pe la depozit, ca nu am fost de secole acolo. Si o sa ma uit si la rochii
sa vad daca au aceleasi modele ca pe bulevard. Prietenii stiu de ce.![]()
![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Fetili, eu ma duc in bradet la mama. Cred ca il las pe Stefan acolo si eu dau o raita pe la depozit, ca nu am fost de secole acolo. Si o sa ma uit si la rochii diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
si eu care credeam ca-l lasi pe stefan ca sa treci pe la noi
.garantat au aceleasi modele,pretul difera doarEmma INVINGE cancerul!
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !
Am uitat sa platim net-ul si ieri pe cand sa intru ... pas ... nu aveam net. Asa ca azi l-am achitat si acum pot sa citesc tot ce ati scris.
Mihaela, ma gandesc la voi. DD sa-l odihneasca pe socrul tau. Sa fie puternic Ovi si fratele sau si sa treaca cat mai usor peste aceasta nenorocire.
Olim, eu le-am dat fetelor acum cand au fost bolnave ECHINAID, picaturi de echinaceea si le-a mers tare bine.
Pe mine m-au atacat si cariile la 2 masele deodata. Una a fost plombata anul trecut, dar cu caderea asta de imunitate m-am asteptat si la alte baiuri.In rest super obosita, mult de lucru, v-am mai spus ca pana pe 25 aprilie cand se termina cu preschimbarile ne ingropam in hartii. Fetele cu scoala si caminul. Cam atat de la mine ...
Poate mai reusesc sa intru mai tarziu 
piticutz spune:
Eu va salut, mai fetelor, mai mult din mers. Ma duc spre pat, sa ma rastorn in el si sa dorm pina miine dimineata, sau pe la amiaza daca apuc.
Acuma sint in curs de acomodare cu programul meu de trezire la 5,30 dimineata, doamne, tare trista sint cind suna ceasul!...Si cica de pe 16 aprilie o sa trebuiasca sa merg cu 15 minute si mai devreme ! Cu noaptea-n cap! De-abia ce trece miezul noptii si e de iesit pe usa.
Am liber miercuri si joi saptamina asta.De 5 zile ma culc seara pe la 8-9.
Ma duc sa citesc din urma si miine am vreme de scris, ca sint in "weekend".
V-am pregatit cafelele pe cind va treziti.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss

, te invidiez.Mama lui