Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

oti paranormala....

Dulciuri

fat nu esti paranormala, de la rom ti se trage, ala de ti-l aratai io in camera.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

tu fete, hai fiti serioase.io nu vreau sa intru in polemici, da ce poate face un preot,care e un simplu muritor ca mine si ca voi,suspus pacatelor lumesti si trupesti, cu cadelnita aia?

io zic ca si rugaciunea noastra in casa face minuni.ce se roaga un strain mai bine ptr nevoile mele? nu cred zau?da asta-s io , nu dati rau.daca voi credeti io va respect credinta, parol.io mi-am exprinmat convingerile mele, atat si nimic maimulr.scuzati daca am deranjat.

Bia, tu zici ca Tavi al meu, si defapt nici io nu-s departe, da' acuma as face orice numa' sa ma vad mutata! Asa ca, daca nu ajuta, nici de stricat nu strica si macar stau eu linistita ca am facut-o si pe asta.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

mai io zic ca e ceva surubel acolo in cap ,care trebuie scos sau strans.dar daca voi sunteti convinse ca un preot poate rezolva problema, e ok.io vad ceva placebo aci.da am zis va respect convingerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, aici da-mi voie sa te contrazic. Sunt preoti si nu putini care au har. Lavinia, noi eram aici de mult, bine ca ne-ai gasit. Dulciuri

Mergi la inceput

Lavinia da ati aflat cauza exploziei? ca sigur e o cauza.nu a venit bau bau sa dea in teava.poate fu fisurat un cot, poate fu presiunea prea mare, pote ceda teava[ce e henko sau cupru?, am io bai cu tevile,povestea-i lunga si dureroasa].exista atatea de poate in cat zau ca nu vad ce putea sa faca un nene cu cadelnita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, aici da-mi voie sa te contrazic. Sunt preoti si nu putini care au har.

Lavinia, noi eram aici de mult, bine ca ne-ai gasit.

Dulciuri

iti dau voie cum sa nu.si cred ca exista oameni cu har.nu-i contest.da oare cel ce vine in casa la mine, cu cadelnita are har sau nu?io cum il testez? dupa lungimea barbii sau cum?

Mergi la inceput

Citat:
...da oare cel ce vine in casa la mine, cu cadelnita are har sau nu? io cum il testez? dupa lungimea barbii sau cum?

Mai, ma faci sa rad si se trezesc ai mei!

Mergi la inceput

rade infundat ca io asa rad si-l trezec pe colegu,care-i sperita ca de ce plang.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
...da oare cel ce vine in casa la mine, cu cadelnita are har sau nu? io cum il testez? dupa lungimea barbii sau cum?

Mai, ma faci sa rad si se trezesc ai mei!

auzi da de ce te fac sa razi? te vezi masurandu-i barba?
ca io parol ca o sa-mi iau o ruleta de 3m ca metru de croitorie nu ma satisface.

Mergi la inceput

Citat:

Lavinia da ati aflat cauza exploziei? ca sigur e o cauza.nu a venit bau bau sa dea in teava.poate fu fisurat un cot, poate fu presiunea prea mare, pote ceda teava[ce e henko sau cupru?, am io bai cu tevile,povestea-i lunga si dureroasa].exista atatea de poate in cat zau ca nu vad ce putea sa faca un nene cu cadelnita.

Am aflat, cum nu: o piesa de legatura nu era tocmai cea potrivita - desi cei de la firma de instalatii ne-u asigurat ca e - si nu a rezistat. Acum am schimbat-o si speram ca nu vom mai avea si alte surprize. Desi... daca stau bine sa ma gandesc deja am avut una, nu legat de boiler/tzevi, dar tot de-a casei - am vazut azi ca s-a infiltrat pe tavanul de la living, pe langa un corp de iluminat, niscaiva apa de pe terasa de deasupra, cu ploile astea...
No, v-am spus eu ca nu se mai termina!

Mergi la inceput