Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87]
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan oti paranormala.... ![]() Dulciuri |
fat nu esti paranormala, de la rom ti se trage
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit tu fete, hai fiti serioase.io nu vreau sa intru in polemici, da ce poate face un preot,care e un simplu muritor ca mine si ca voi,suspus pacatelor lumesti ![]() si trupesti , cu cadelnita aia?io zic ca si rugaciunea noastra in casa face minuni.ce se roaga un strain mai bine ptr nevoile mele? nu cred zau?da asta-s io , nu dati rau.daca voi credeti io va respect credinta, parol.io mi-am exprinmat convingerile mele, atat si nimic maimulr.scuzati daca am deranjat. |
Bia, tu zici ca Tavi al meu, si defapt nici io nu-s departe, da' acuma as face orice numa' sa ma vad mutata! Asa ca, daca nu ajuta, nici de stricat nu strica si macar stau eu linistita ca am facut-o si pe asta.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
mai io zic ca e ceva surubel acolo in cap ,care trebuie scos sau strans
.dar daca voi sunteti convinse ca un preot poate rezolva problema, e ok.io vad ceva placebo aci.da am zis va respect convingerile.
silvana_salajan spune:
Bia, aici da-mi voie sa te contrazic. Sunt preoti si nu putini care au har. Lavinia, noi eram aici de mult, bine ca ne-ai gasit.
Dulciuri
Bimilit spune:
Lavinia da ati aflat cauza exploziei? ca sigur e o cauza.nu a venit bau bau sa dea in teava.poate fu fisurat un cot, poate fu presiunea prea mare, pote ceda teava[ce e henko sau cupru?, am io bai cu tevile,povestea-i lunga si dureroasa
].exista atatea de poate in cat zau ca nu vad ce putea sa faca un nene cu cadelnita.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, aici da-mi voie sa te contrazic. Sunt preoti si nu putini care au har. Lavinia, noi eram aici de mult, bine ca ne-ai gasit. ![]() Dulciuri |
iti dau voie cum sa nu.si cred ca exista oameni cu har.nu-i contest.da oare cel ce vine in casa la mine, cu cadelnita are har sau nu?io cum il testez? dupa lungimea barbii sau cum?
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit ...da oare cel ce vine in casa la mine, cu cadelnita are har sau nu? io cum il testez? dupa lungimea barbii sau cum? |

Mai, ma faci sa rad si se trezesc ai mei!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
rade infundat ca io asa rad si-l trezec pe colegu,care-i sperita ca de ce plang
.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
![]() ![]() Mai, ma faci sa rad si se trezesc ai mei! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
auzi da de ce te fac sa razi? te vezi masurandu-i barba?
ca io parol ca o sa-mi iau o ruleta de 3m ca metru de croitorie nu ma satisface
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit Lavinia da ati aflat cauza exploziei? ca sigur e o cauza.nu a venit bau bau sa dea in teava.poate fu fisurat un cot, poate fu presiunea prea mare, pote ceda teava[ce e henko sau cupru?, am io bai cu tevile,povestea-i lunga si dureroasa ].exista atatea de poate in cat zau ca nu vad ce putea sa faca un nene cu cadelnita. |
Am aflat, cum nu: o piesa de legatura nu era tocmai cea potrivita - desi cei de la firma de instalatii ne-u asigurat ca e - si nu a rezistat. Acum am schimbat-o si speram ca nu vom mai avea si alte surprize. Desi... daca stau bine sa ma gandesc deja am avut una, nu legat de boiler/tzevi, dar tot de-a casei - am vazut azi ca s-a infiltrat pe tavanul de la living, pe langa un corp de iluminat, niscaiva apa de pe terasa de deasupra, cu ploile astea...
No, v-am spus eu ca nu se mai termina!
Mama lui
Victor (12.09.2003)

si trupesti
, cu cadelnita aia?