cenzura la concursurile cu poze de pe net!!!
Raspunsuri - Pagina 3
kay spune:
mesajele la PG US or sa aiba un efect mai mare decat la noi... in SUA exista legi care protejeaza copiii si mai ales mentalitati care protejeaza copiii... e foarte trist ca exista asa ceva... foarte-foarte trist.
o sa trimit si eu mail atat la PG Ro cat si US, dar sunt 100% sigura ca reactia pozitiva va veni din SUA. acolo sunt fff atenti cu treburile astea.
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
trebuie trimis si un mail la CNA, cei care monitorizeaza desfasurarea acestor programe. stie cineva unde gasim o adresa?
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
maddutz spune:
Consiliul National al Audiovizualului
www.cna.ro
Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului
http://www.copii.ro
E-mail: office@anpca.ro
marius spune:
CNA NU se ocupa de asemenea lucruri, nu monitorizeaza decat programele radio si TV, nu are treaba cu site-urile. Asta, ca sa nu se consume inutil energii care trebuie indreptate spre alte locuri (Protectia copilului, de ex.).
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Eu am scris la P&G in US cu exemple. |
asta e o idee excelenta, iti voi urma exemplul!
Ramonika spune:
parintii sunt atat de orbiti in dragostea lor pt. copil, incat nu-si dau seama ca nu toata lumea simte la fel.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
blackpanterro spune:
A primit cineva raspuns de la Pampers?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro A primit cineva raspuns de la Pampers? Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
Nu, si sincer nici nu cred ca-mi vor raspunde.
Daca era doar mailul meu, poate ca incropeau ei acolo un raspuns aiurea, ca cel al Arlenei, insa fiind mai multe nu se vor mai chinui...
arleena spune:
tare ma bucur ca am sustinere din partea voastra. dupa ce am primit mailul de la pampers ieri am ramas socata si ma gandeam ca am eu o problema....si ma bucur ca nu sunt singura
dupa cate am citit vad ca ati gasit adresa celor de la pampers. sunt curioasa voua ce va vor raspunde....
mirela ma gandesc sale trimiti si tu un email din partea site-ului DC si sa le spui ca nu mai accepti reclama la concursul lor atata vreme cat ei accepta astfel de poze in concurs...
nu pot sa cred ca au mai aparut poze la fel de http://concurs.pampers.ro/profile/28997
http://concurs.pampers.ro/profile/29011 - ma scuzati dar pozitia asta mi se pare potrivita pt playboy....bine, nu la varsta asta....ce naiba e in capul parintilor???
sunt gripata rau si de abia stau pe scaun in fata calcului si nu pot sa ma uit chiar la toate poze....dar sunt convinsa ca sunt si altele pe langa cele gasite de voi....tre sa luam cumva masuri, nu? ce parere aveti??
ati mai primit raspuns de la "echipa Pampers"?
desprecopii spune:
Am contactat azi PG ROmania si ne-au promis ca vor lua masuri. Din cate am inteles, compania care gazduieste site-ul a primit de la ei un regulament foarte clar in care se mentioneaza ca pozele cu copii dezbracati nu trebuie acceptate. Revenim cand vom avea mai multe detalii.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/