Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 22
musettepink spune:
cd
,am citit ca ati scazut in greutate....poate nu e decat o faza de moment si va recupera rapid!
de
Luca
andy.p spune:
musette
exact asta e problema,mie nu-mi place fara elsimt ca pierdem o gramada asa despartiti....ma bucur ca papa Luca
si ma bucur ca sunteti k cu analizele![]()
Babytzaupss am facut atunci o greseala,le-am fiert impreuna..Alexia a papat destul de bine.Oare se poate intampla ceva???Sunt chiar
!
MA bucur ca mama ta e mai bine
Feli azi nu ne-ai onorat cu prezenta
Pe unde umbli??
Codruta frumos foc puiul tau![]()
Bitza
mami..zi-ne de voi
Sanzi
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Laureta pup micutza scuipacioasa ![]()
Klemi ce grasunica ai tu acolo
stati bine , felicitari pentru bilant , tot asa sa o tineti .
Luminita si eu fac tot asa cu mancarica, cum zice si Eva. Ce am incalzit si am bagat lingurita din gurita in recipient arunc. Chiar daca nu e din borcanel si e facuta de mine e tot cu saliva si daca a fost deja reincalzit , e mai bine sa arunci. Pup 
Tre faza cu patul Babymom. Si eu ii ziceam soatei acu doua zile ca ar trebui sa lasam un nivel mai jos si el radea de mine, ca ce ,pleaca undeva ???? O sa ii spun si de voi , ca am vazut si eu aseara cam aceeasi pozitie la David ![]()
Claudina votul 15 e al nostru
Am folosit tel soatei ca de pe al meu mi-a zis pas ![]()
Musette pupam mancaciosul !!!!
Ha ha asa a salutat si David ieri si a reusit sa imi stearga tot mesajul ![]()
Vorbim mai tarziu pe mess si iti zic de Rotarix
Intru dupa baita.
Codruta vai ce dulce e Vlad
dar spune-mi reuseste sa bage tot piciorul ? Ca pare tare bun 
Va las si ne citim mai tarziu . fac acum capitol nou si fug la pici ca l-a zapacit pe tati ce ticnal are 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Andy nu stiu daca e gresit daca le-ai facut la steamer. Din cate stiu eu nu e bina sa le fierbi in aceeasi apa cat sunt ei bebelusi. La steamer nu stiu care e regula. Eu le-am facut totusi separat . Sa vedem ce zic si fetele. 
Roxana si David incepuse sa slabeasca si acum a recuperat chiar foarte bine. Nu fi suparata ca au si ei momente proaste. Va recupera , ai sa vezi 
Capitol nou 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CD27 spune:
sotul incearca sa-l convinga pe Mikul sa pape povestindu-i despre nu stiu ce teorie pe care o transforma in axioma
se pare ca a cedat deja, sotul
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH