Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, Kid, clar e facatura ... Ideea e ca se poate verifica prin sondaj, de asta cer nr de tel, insa imi imaginez vreun director de Vodafone trasand sarcina de serviciu angajatilor sa voteze or something ..
Nu pun mesajul mai vizibil, eu vreau sa ne voteze cine ne stie si ne place, asta are o relevanta pentru noi, ca acum oricum nu mai speram la top

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003
De fapt si Luca de Eva e un precoce! E mortal acolo in pat cum se balangane, nu mai e mult Eva, intr-o saptamana o sa se ridice, ai sa vezi.

Si doctorita a zis la fel, Kid, ca sa ma pregatesc de maraton. Ea zice ca la 8 luni il vede in picioare singurel tinandu-se de mobila si alergand pe aici, asa cum se prezinta acum.
Oricum, si eu am mers fff repede, in patru labutze si apoi m-am ridicat pe la 9 luni. Doar sotzul meu nu se obosea, el nu s-a tarat si nici de-a busilea nu vroia, s-a ridicat direct la 11 luni si dus a fost. Bine si asa.
Ma bucur ca intri din nou pe aici
Poze cand vedem si noi?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

NERANTULA votat pui mic si frumos...

GIULIANA stiu ca ti-au mai raspuns fete, dar vreau sa zic si eu, ca noua ne-a trecut cu bepanthen dupa o iritatie de toata frumusetea, ziceai ca este carne vie, de atunci nu mai dau cu nimic altceva..

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, ne intereseaza si felicitari, stati f bine! nu iti face griji de buric, daca nu e tumefiat/rosu aprins, nu e grav! o sa treaca.

eva, felicitari! ce ma bucur ptr voi! spune-mi te rog, dovelcelul cu uleiut il aveai gata de ieri? ca noi mai avem de azi de la pranz piureut, dar are deja ulei si nu stiu daca maine la pranz il mai pot da.... pastrat in frigi, normal. am facut muult prea mult azi, nush ce a fost in capul meu...

laureta, ai o scumpica foc. papacioasa mica !!!!!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

eva, felicitari! ce ma bucur ptr voi! spune-mi te rog, dovelcelul cu uleiut il aveai gata de ieri? ca noi mai avem de azi de la pranz piureut, dar are deja ulei si nu stiu daca maine la pranz il mai pot da.... pastrat in frigi, normal. am facut muult prea mult azi, nush ce a fost in capul meu...

multzu
aveam la congelator 2 recipiente Avent cu piure gol, adica dovlecel facut la aburi facut piure. Le congelez de luni. Seara scot unul in functie de ce hotarasc sa ii dau a doua zi, si il las in frigider sa se dezghete.
Ulei i-am pus dupa ce l-am decongelat, doar in portia pe care i-am separat-i pt pranz. Nu pastrez nimic din ce a fost decongelat. Regula este: decongelat o singura data. Daca nu termina termin eu sau arunc. Congelez doar piure simplu, fara ulei, pt ca si asa e prima oara ca ii dau si putin ulei de masline.

Eu zic asa: daca a mancat deja de acolo, arunca-l clar. Maine ii faci altul. Nu-i pastra ce a stat la temp camerei.

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

votat haiducel cititor
bianca e o haioasa, nu-i asa mami?!
pupam hunii papaciosi
Noah esti un mare papacios

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Eva, multumesc. N-au papat din ele, facusem 2 portii, una au papat-o, alta nu.... dar oricum, mai bine fac altul, a stat ceva la temp camerei....

CD am si noi!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc celor care au avut un cuvant de bine ptr mine...am fost la plimbare si mi-a prins ff bine,apoi am lasat-o pe gaza la mama si m-am plimbat cu masina si asta mi-a prins si mai bine.

Inainte sa plecam a mancat juma de borcanel de carnitza cu legume si apoi a baut cam 100ml lapte..am filmat-o ce frumos stie scuipa

Nearntula si votat Gruia cel frumos.

Laureta cat e de dragutza..si noi stim face asa

Eva felicitari ,pana la urma Noah va manca ff bine

Kllemi staiti ff bine,bravo

roxana.lumi,Oana,andreutac

anamona ai reusit sa descarci cartea??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai fetelor, stiti cum l-am gasit pe Dragos in patut?? Statea pe burta, cu toracele ridicat complet de pe saltea si in timp ce cu mana dreapta se tinea de marginea patului, asa... de sus, piciorul drept era cu varful pus tot deasupra marginii patului si se chinuia el sa-l ridice mai mult peste grilaj. Mai avea un pic si escalada! De-acu' nu ma mai pot baza pe el sa-l las singur nesupraveghet nici macar in patul lui.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

CD, Laura

Laureta, ce scumpa e Bianca. Vad ca papa si baveta, si ea, si tu...fain asa. E o dulce.

Da, Lumi, mai bine arunca-l.

Babymom, trebuie sa cobori patul cu un nivel, sa fii sigura. Si noi ar cam trebui, sa nu avem surprize.

Nerantula
, o sa il votez si eu. Ma cam retine faza cu nr de tel, sa nu imi trimita astia sms-uri publicitare ca ma feresc de chestii din astea cu nr de telefon. Sa vad ce vor.

Mergi la inceput