Culoare par:de la rosu la ceva mai deschis..merge?

Culoare par:de la rosu la ceva mai deschis..merge? | Autor: Qamar

Link direct la acest mesaj

hello gagici care esteti si care va pricepeti
avand in vedere ca subsemnata se vopeseste singura din clasa a XII-a pana in zilele noastre, predominant rosu -tot felul de nuante- vreau sa va cer sfatul in legatura cu schimbarea culorii la un salon/stilist...

so, momentan peruca mea are o culoare usor mai deschisa decat www.bebelissimo.com/about/" target="_blank">aici (auburn???) si vreau sa ajung cat mai repede, cat mai usor si mai putin traumatizant la o nuanta de genul:

www.beautynet.co.za/gallery/Medium_Hair_Styles/medium_curly_blonde.jpg" target="_blank">asta -nici nu stiu cum se numeste culoarea, ca nuanta de blond

sau

www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2007/11/01-07/sarah_jessica_parker.jpg" target="_blank">asta

E vreo sansa sa ma duc la coafor asa cum sunt..si sa ies fix ca una din tantile din poza----la par?
Ce presupune asta? Decolorare? Una? Mai multe? Sufar, daca trebuie, pentru arta...
Si inca ceva...foarte aproape de unde stam s-a deschis -in Mall Baneasa- "magazinul" lu' doamna Geta Voinea-- il recomandati? Ma risc sa ma duc la ei? (ca sunt aproape!!!))

orice sfat e binevenit, va rog eu, nu ma lasati sa ma nenorocesc in nestiinta de cauza

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

parul meu natural este un castaniu inchis spre negru, iar acum sunt blond cenusiu, cu un pic de albastru, cu un pic de mov...cu de toate.
dar am fost si roscata...diverse nuante si ca sa ajung blonda a trebuit sa ma decolorez.
deci si la tine ar trebui o decolorare dupa care aplicarea vopselei. parerea mea e sa mergi la un salon ceva, sa iti aplice un tratament sa nu iti distrugi parul.
parul meu este pe de-a-ndoselea...daca nu il decolorez se ingrasa foarte repede, nu mai sta cum il aranjez eu. cum il decolorez maminunez de el. si imi cade paru daca nu il decolorez. cum l-am decolorat nici un fir. sau oi fi eu invers?
despre salonul getei voinea nu stiu ce sa-ti spun.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu dintotdeauna m-am vopsit blonda (acasa, de catre maman ). Acum 4-5 ani, ce-mi veni, sa vad cum ma prinde roscatul. Zis si facut, m-am roshcatit, era ok, dar dupa nici un an am vrut iar blonda.

Si aici incepe chinul: am incercat intai (acasa, evident:)) sa-l fac iar blond, fara decolorare, doar vopseaua cu apa oxigenata aferenta. Ororare!! Am devenit portocalie (in plus era duminica seara asa ca a 2a zi la job se uitau toti la mine ca la urs si eu le recitam pe rand tarasenia). Seara ma duc la coafor si-i zic primei dudui pe care-o vad: stii s-o scoti? Scoate-o! Drept pentru care ea ma tunde scurt si ma face un castaniu, ca cica altcumva nu putea repara dezastrul.

Nu era rau nici castaniu, dar dupa vreo 2 luni redevin nelinistita, caci eu voiam iar blonda. Imi cumpar nu mai stiu ce, perhidrol sau ceva in genul asta, un decolorant puternic si imi maltratez iar parul in linistea casei mele. Il fac in fine blond, usor spre roz ziceau gurile rele, acceptabil ziceam eu. In timp, vopsindu-mi radacinile, culoarea a redevenit normala.

In concluzie, eu una sa nu mai aud de roscat in veci de veci si cel mai bine ar fi sa te duci la un coafor foarte bun, ca sa nu-ti smulgi parul din cap ca mine timp de aproape un an de zile (ma rog, ce mai ramasese din el dupa multiplele decolorari).

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

parul meu natural este un castaniu inchis spre negru, iar acum sunt blond cenusiu, cu un pic de albastru, cu un pic de mov...cu de toate.
dar am fost si roscata...diverse nuante si ca sa ajung blonda a trebuit sa ma decolorez.
deci si la tine ar trebui o decolorare dupa care aplicarea vopselei. parerea mea e sa mergi la un salon ceva, sa iti aplice un tratament sa nu iti distrugi parul.
parul meu este pe de-a-ndoselea...daca nu il decolorez se ingrasa foarte repede, nu mai sta cum il aranjez eu. cum il decolorez maminunez de el. si imi cade paru daca nu il decolorez. cum l-am decolorat nici un fir. sau oi fi eu invers?
despre salonul getei voinea nu stiu ce sa-ti spun.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

hei, merci pentru raspuns
si eu am culoarea de baza saten, insa au trecut vreo 7-8 ani de cand sunt roscata...
pana acum nu m-am decolorat niciodata si mereu mi-am imaginat ca decoloratul asta e un fel de bau-bau
dar de data asta vreau sa o fac asa cum trebuie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Eu dintotdeauna m-am vopsit blonda (acasa, de catre maman ). Acum 4-5 ani, ce-mi veni, sa vad cum ma prinde roscatul. Zis si facut, m-am roshcatit, era ok, dar dupa nici un an am vrut iar blonda.

Si aici incepe chinul: am incercat intai (acasa, evident:)) sa-l fac iar blond, fara decolorare, doar vopseaua cu apa oxigenata aferenta. Ororare!! Am devenit portocalie (in plus era duminica seara asa ca a 2a zi la job se uitau toti la mine ca la urs si eu le recitam pe rand tarasenia). Seara ma duc la coafor si-i zic primei dudui pe care-o vad: stii s-o scoti? Scoate-o! Drept pentru care ea ma tunde scurt si ma face un castaniu, ca cica altcumva nu putea repara dezastrul.

Nu era rau nici castaniu, dar dupa vreo 2 luni redevin nelinistita, caci eu voiam iar blonda. Imi cumpar nu mai stiu ce, perhidrol sau ceva in genul asta, un decolorant puternic si imi maltratez iar parul in linistea casei mele. Il fac in fine blond, usor spre roz ziceau gurile rele, acceptabil ziceam eu. In timp, vopsindu-mi radacinile, culoarea a redevenit normala.

In concluzie, eu una sa nu mai aud de roscat in veci de veci si cel mai bine ar fi sa te duci la un coafor foarte bun, ca sa nu-ti smulgi parul din cap ca mine timp de aproape un an de zile (ma rog, ce mai ramasese din el dupa multiplele decolorari).

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

hihi, si mie mi-e teama sa nu iasa ceva roz sau portocaliu
de-asta am si zis ca nu ma risc acasa...mai ales ca e destul de des si ma plictisesc si cand ma vopsesc...

da, vreau un coafor bun...dar care sa fie si aproape de Pipera/Baneasa....ca sa ajung cat mai repede acasa daca nu imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

E musai decolorarea (sau decapaj-un fel de decolorare pe etape) dar musai si un tratament pentru par cu care sa mergi in paralel. De preferat ar fi sa te decolorezi pe etape pentru ca parul tau sa nu sufere un soc, insa sint convinsa ca ai vrea ca in 2 ore sa intri roscata si sa iesi blonda

Despreacel salon parerile celor care au fost sint impartite. Eu nu am fost, asa ca nu am o parere proprie.

Succes

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noe, se poate, dar treptat si nu acasa. Daca vrei decolorare se face si mai repede dar e pacat de par, ca se arde. Eu am preferat sa o fac treptat, dar crede-ma ca nici acum nu am scapat 100% de roscat
Eu am fost asa iar acum sunt asa. dar am trecut prin multe ca sa ajung la nuanta asta. Am fost chiar si asa si mai caramiziu.

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am facut eu experimentul acesta cu multi ani in urma
Eram vopsita diverse nuante de rosu(fiind satena), ce m-am gandit eu intr-o zi? sa ma fac blonda si a iesit morcoviu. M-am oxigenat intai si dupa aceea am aplicat nuanta de blond. Am stat cu aceasta culoare in cap, 2 saptamani, se uita lumea dupa mine ca la circ, era inainte de '89

Sfatul meu: cel mai bine mergi la un salon, sa nu faci ce am facut eu acasa, atunci la vremea respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

De asta ce zici?
http://i31.photobucket.com/albums/c391/ruinedmaid/Renaissance%20Tale/Claudia01.jpg

Mergi la inceput

wow, multu' pentru raspunsuri, ai lav iu!

Oana, aproape ca am avut si culoarea aia in cap, insa acu' vreau ceva muuuult mai deschis si mai blonduit

Anne, haha, eu m-am vopsit odata in anu 2 de fac un rosu intens, mamma mia, singurul care l-a apreciat a fost boyfriendul din vremea respectiva, zici ca eram farul din Alexandria, tortza Olimpica, morcovul suprem, all in one Deci acasa nu mai fac

Claudia, ce sexoasa estiin mod bizar, e prima data cand vad poze cu tine, ...sa stii ca roscatul ala intermediar imi place mult, dar iti sta bine de tot cu blond..

Misha, 2 ore???asa mult dureaza?
acum la modul cel mai serios, vreau rezultatul cel mai rapid, adica sa ma duc o data si gata, apoi doar la mentenantzaProbabil asta va insemna decolorare instantanee, arzatoare si distrugatoare, dar trebuie sa fie vreo masca, vreun tratament
Oricum, parul meu e destul de sanatos si rezisten, am firul gros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Misha, 2 ore???asa mult dureaza?

La mine dureaza 4 ore, dar e cooperativa "Arta si Precizie"

Faptul ca ai firul gros nu inseamna ca poate fi si rezistent. Poate ca nu se va rupe, dar poate sa inceapa sa cada mai mult decit de obicei. De asta trebuie un tratament specific pe care il poti face o data sau de 2 ori pe saptamina la salon, sau iti poti lua din comert borcanu', te incui juma' de ora in baie si "da-i si lupta" Eu am un tratament cu placenta care imi face foarte bine la par (am firul subtire, super-ultra decolorat si chinuit)

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput