Colectia de toamna - iarna 2005 (232)
Raspunsuri - Pagina 8
mamica noiembrie-decembri spune:
Meems si la mine la fel, imi ia durerea pt cateva ore, spre deosebire de pastile de supt care cam au efect numai pana se topesc.
Pe de alta parte, gargara are si rol vindecator, schimba mediul acid care e favorabil inmultirii microbilor, ciupercilor...
Baga si vitamina C la greu, pana la 1000 mg / zi, creste imunitatea.
Exista pastilele Redoxon, efervescente, 1 are 1000 mg, iei 1 pe zi si esti ca nou. ![]()
Gabitaco, Cami si eu votez pentru Duni pt ca ai si ce vizita cand te plictisesti de plaja. Sozopolul e la o aruncatura de bat, Nessebar-ul nu e departe si merita, sunt frumoase.
Asta e agentia bulgareasca cu care am mers noi la Nisipuri, a avut preturi bune si pt ca era scump sa fac transfer bancar n-am mai dat nimic in avans si ne-am intalnit cu tipa direct la hotel, la sosire si i-am platit.
http://www.bulgariancoast.com
Puteti sa-i scrieti sa o intrebati de oferte.
Noki_Lara spune:
Hello, Lavi!![]()

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mamica noiembrie-decembri spune:
Valeu, am incercat eu sa fiu mamica nov-dec incognito dar nu mi-a iesit, am fost deconspirata imediat.
Fug sa ma deloghez.
lavi02 spune:
Noki bagam maine vreun parc macar?
Azi dupa masa trebuie sa mergem la cumparaturi.
Maine cica prindem un 11 grade amarat. Si eu sunt f suparata pe frigalaul asta care nu mai trece.
Ghici unde merge sora-mea in conced anul asta?! In Turcia! Dar nu la AI ci cu cortul!
Vor sa mearga in luna mai, sa stea 2-3 zile la Istanbul (la hotel, nu la cort
)) si apoi sa peregrineze prin Turcia, sa viziteze chestii, sa stea cateva zile undeva spre sud, la un camping pe malul marii, daca s-o gasi...
Impaca dorinta sora-mii de chestii orientale si stomacul sensibil al sotului ei
plus avantaj ca e accesibila cu masina.
Noki_Lara spune:
Lavi, vedem cum ne organizam domani, ca inca nu stiu daca sunt eu de garda si dimineata, sau numai dupa-amiaza...la bufnita, zic.![]()
Faina treaba cu sor-ta si Turcia. Au multe de vizitat. Poate merg si prin interiorul tarii. Eu as vrea sa fac plimbarea aia cu balonul peste Capadocia.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
meems spune:
Ma bag si eu, cu intarziere, sa-i urez Ioanei LA MULTI ANI!! si multa, multa fericire!

Eu sunt un pic mai bine, sper sa se fi terminat cu febra. De ieri de la amiaz am inceput antibioticul ca nu mai era de gluma, si gatul parca nu se mai simte atat de inflamat.
lavi02 spune:
Uituca mai sunt, Ioana la multi ani!!! tot ce e frumos in viata ta sa se pastreze! 
Meems dupa 5 zile de febra nu prea ai alta solutie decat antibioticul. Sanatate multa!
Noki_Lara spune:
Lavi, gata, am un proiect de ordine de zi pentru maine, asa ca ti-l comunic: dimineata biblioteca, dupa-amiaza ceva intalneala cu voi, daca ne vreti si daca puteti (vorba cersetorilor din metrou
)
Name the time & place!
Meems, bravos, good news! Reparare grabnica!
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Ce liniste azi pe aici.
Ioana, 
si de la noi.Iti dorim tot ce iti doresti![]()
Cami, sunt ok, am fost ocupata zilele astea. Am ajutat pe cineva sa traduca un site in lib romana (din maghiara), apoi a fost serbarea lui Kriszti asa ca n-am avut prea mult timp de citit. Ieri am terminat Gentlemen&Players de Joanne Harris (cea care a scris Chocolat). Mai am ceva carti necitite pe acasa, sa vad de ce ma apuc zilele care vin.
Meems, sanatate multa, daca ai trecut pe AB o sa iti revii repejor.
La noi azi a fost o zi superba.Mi-e dor de primavara, m-am saturat de iarna asta lunga.Va doresc o seara placuta.
ioana_77 spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari! Nu spun ca nu m-am intristat ieri cand am vazut ca toata lumea a uitat de ziua mea, dar a fost in trendul zilei.
Suntem toti bolnavi - toti trei mai bine spus, Stef era deja pe antibiotic si sper sa nu mai pescuiasca ceva. Ceilalti tusim, mucim, transpiram, chihaim si ne dorim sa ne treaca.
sper sa revin cu vesti mai bune.