noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nma, si daca aveam copii, tot ma duceam, crede*ma!!!!!!!!!
la cat sunt de nebuna...............
nma, se pare ca e de ajuns sa rostim numele tau si apari....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

de la Valcea la Bistrita e cale lunga cu doi copii dupa tine.
Acum chiar am absentat motivat. Nici la telefon nu prea am vorbit (s-au speriat prietenii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Poze: www.dropshots.com/georgeta

Sunt pe fuga ,scuze citesc si revin maine .

Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ce de drumetii faceti!!!!!! eu am fost cu Deni cand era mica in Piatra Craiului,am dormit in inima muntilor 1 sapt,a fost foarte fain,apoi Valea Oltului,Valea Cernei,Herculane si am ajuns acasa, Andi nu a fost inca in Ro in drumetii ,e foarte frumos oricum cum vad din poze peste tot e amenajat,sunt cabane,locuri de popas,super.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

nice pictures, mommy elvie, nice girl Lara!!!!!!!!!
kisses for you!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Elvie sa-ti traiasca micuta printesa! O sa ai o problema cu baietii peste ceva vreme ca tare frumusica mai e.
Claudia acum gasesti pensiuni frumoase peste tot. Mie imi e dor sa mai merg cu cortul dar mi se pare prea comlicat cu copiii. Acum punem la cale un tur prin Moldova. Eu cu sotul am mai fost acum 9 ani dar cu cortul. Acum ne vom caza la pensiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

inca suntem tot la rasfat...adica la bunici...eu o sa dispar la Cluj pe vineri, ca trebuie sa mergem la o nunta...

Galliciana, faine poze, foarte interesant...

elvie, va invidiez...vremea, peisajul...gongutza ta e o dulcica...

nico, faine pozele voastre...ce fain ca va plimbariti atata... frumaose locuri...

noi avem pozici noi de la bunici...si de la casuta de la tara...doar atat....din pacate pe Valea Ariesului n-am apucat sa facem poze...

va pupic! o saptamana minunata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Galliciana, mersi de pupic ,uite si de la noi

Nma ,uite cine vorbeste lasa ca am vazut eu ce scumpete de fetita ai si tu in ograda si cam acceleasi dureri de cap o sa ai si tu ,sanatoase si iubite sa fie amandoua ca legate cu funia de noi nu le putem tine ,desi imi surade ideea.

Eladeea pai hai si tu aici ca este loc pt. fiecare

Anca mai povesteste de zibele tau mic.

Alison eu nu ma gandeam la o dieta anume ci la un mod de viata sanatos si mult sport . Am dat deja un kg jos. Daca vrei sa facem schimb de idei ,meniuri ,comparatii,motivari ,suturi in fund cand buctam sunt aici . Oricum sunt foarte motivata sa ajung la o greutate rezonabila,pe mine cele 10 kg in plus ma arata mult mai in varsta decat sunt in realitate si imi este de mine in primul rand.Imi tot spun ca daca nu arat bine cand sunt inca tanara atunci cand ?

Dragaica mai baga si tu doua vb.

Pe curand.

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaa
haideti, fetelor la fierbinte!!!!
multumesc pt tot, se pare ca mai am si eu un hobby, si chiar imi reusesc pozele...
toate sagetatoarele fac copii frumosi!!!!hihihi!
o zi buna, pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

BUNA SEARA,cam tarzie ora dar nu de mult am ajuns acasa.Pe baietel,mai bine zis pe ingeras caci asa il alint il cheama darius,la cei 5 anisori,imi insira o multime,ca lui sa-i tin ziua la MC DONALDS,sa-i cumpar masina aia,cate un tricou cu scooby,cu thomas,cu spider man si nu mai imi vin in cap,cartea aia pe care a vazut-o la librarie si uite cum lista ar putea continua.Acum astept sa vina sotul sa-mi arate cum sa pun poze,dar totusi ,mai bine explicati-mi si voi,caci ce e sigur e sigur.Apropo nu ati fost nici una la praid?Ar trebui sa merg,dar nu stiu cazare pe acolo la particular,cum se ajunge!Acum va las,ca e tarziu,NOPATE BUNA SI DUMINICA PLACUTA!

Mergi la inceput