Copilasi de iulie-august 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neata!
mai.. zici ca suntem spitalul de urgenta pe subiectul asta. care mai de care mai bolnavior. io sper sa vina odata primavara asta ca sa ne treaca toate cele.
ca sa fiu in trend am luat si eu conjunctivita de la Patrick... asa ca ma picaturez in ochi de fro 5 ori pe zi. deocamdata Eva nu a luat.. si sper sa nici nu o faca. ca dezinfectez tot prin jurul ei...
Lia hihi nasol cu dormitul asta aiurea.... la noi e la ordinea zilei. eu cred ca incep sa ma obisnuiesc cu lipsa de somn... azi noapte m-am culcat de buna voie la 1.30, ca nu puteam dormi deloc. de rasu lumii sunt.
pupici tuturor... sa avem o saptamana excelenta si fara nicio bolesnita!
szivarvany spune:
Buna dimineata, semnez rapid !
Am avut un we frumos, am fost la gradi zoo, am papat inghetata, am fost rasfatate
Revin mai incolo, am aici sefii
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Lia proteina C este o proteina de faza acuta care creste in infectii (virale, bacteriene..), in procesele inflamtorii (gen reumatism), infarct miocardic, tumori
Deci repte-la peste vreo luna
Daca nu investigheaza din nou pe partea cu ..reumatismul
Am inceput gradinita, l-am lasat speriat...educatoarea a tinut sa mentioneze daca am fost instiintata de catre directoare ca ea este drastica...Of,of nu asta trebuia pt Luca acum..
Am sponsorizat gradi cu 3 mil..este ok?? Am dat bani si la infirmiera..sper sa fie bine..am emotii
ma duc sa caut usa metalica
roxi vorbim azi!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Mama, Eli - am vazut pozele tale, pustoaica e numai inele-inelutze, imi vine s-o maninc!!! E o dulceata!
Alina - bine ai revenit printre noi si felicitari pentru sarcina! Si sa fie cum vrei tu, cu funditza, mie nu mi-a iesit, asa ca mai am o mindrete de baiat colega de odisee cu Cocodrino de Blue Angel! Doamna Bibi parca naste prin mai daca nu ma insel... Vorbeai de noua odisee - eu am activat ce am activat acolo pina am nascut, dar tot aici imi e mai drag sa fiu - dincolo marea majoritate a fetelor erau la prima sarcina si aveau problemele, temerile, intrebarile pe care le aveam si eu atunci dar nu prea le-am mai avut acum... salut-o din partea mea si pe Andreea!
Noi am avut un weekend relaxant - simbata l-am dus pe Stefan la teatru - dar zau daca mi-a placut piesa - ce sa mai zic de el care abia a rezistat trei sferturi din piesa...din pacate nu se ridica la valoarea pieselor pe care mi le aduceam eu aminte de la ion Creanga,pe vremea cind Alexandina Halic facea parte din trupa de actori...poate mai fac o incercare, dar de data asta am sa incerc sa ma duc la o poveste clasica.... Apoi am fost sa dam o raita prin magazine - ne trebuia o garnitura noua de hol pentru ca cea de acum s-a rupt si am tras cu ochiul si la oferta de lampi (astea pentru casa) - am gasit o lampa potrivita pentru una din camerele copiilor, dar in rest tot ce ne-a placut era imens de scump! Duminica am fost la casa - am mai curatat prin gradina dar asta e munca in zadar, cel putin pina facem gardul la strada (asa poate nu mai arunca toata lumea gunoi la la noi in curte...) - mi-au rasarit lalelel, dar am uitat sa iau aparatul sa le fotografie, data viitoare....Iar la prinz am fost la ziua unei fetite (in ultimele saptamina am fost la 3 aniversari...), asa ca dupa-amiaza eram rupti de oboseala, iar Tudor era foc de deocheat...
Cam asta ar fi, asteptam acum urmatorul weekend insorit!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Kim, la voi, tinem pumnii pentru Luca si pt tine sa gasesti di tuoate. Mie mi se pare super ok sponsorizarea, mai ales ca e de la voi, nu de la vreo firma.
Leelo, ce e deocheatul lui Tudor ?
(nu radeti plsss)
leeloo2004 spune:
Pai deocheatul e o credinta po****ra - atunci cind vorbeste cineva de bine de tine (sau de rau...) sau se mira de cineva - se zice ca "te deoache" - acum depinde daca crezi sau nu in asta (eu evident cred...) - exista si explicatii mai mult sau mai putin stiintifice legate de aura, energii negative, etc... ideea este ca i se spune de deochi (e un descintec) sau rugaciunea Tatal Nostru de citeva ori (si se spune ca in cazul in care te apuca cascatul, respectivul este deocheat). Cum ziceam eu cred in asta - plus ca Tudor tipa/plingea nejustificat si nu putea sa adoarma - dupa ce i-am spus de deochi s-a linistit si nu am mai avut pb cu el... Acum evident poate sa spuna oricine orice, dar eu sunt convinsa ca l-au deocheat la petrecere - se mira lumea de el si l-au facut fetita de obosisem sa le spun ca e de fapt baiat (bine,nu ajuta prea mult nici faptul ca in viteza in care am plecat de acasa i-am luat o suzeta roz...)...
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, adevarul e ca Tudor e o frumusete
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Leeloo, adevarul e ca Tudor e o frumusete Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
Daria, si !
Nu mai stiu daca v-am aratat pozele astea...
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza,neatza...suntem si noi on topic cu muci tuse si un pic de febra..azi n-am dus-o la gradi,dar maine vine teatrul cu hansel si gretel asa ca-i musai sa o duc...motiv pentru care o santajez la greu ca daca nu-si pune picaturi si nu sufla nasul nu pupa teatrul...(vineri am fost cu ea la medicul de familie,care mi-a dat numa' siropuri pentru alergie pe cand ea are guturai)
Week-end-ul asta nu am avut actiuni socio-cultural-distractive ca sa nu raspandim mucii si la altii dar si din cauza vremii care continua sa fie ingrozitoare...frig si vant
Vivia sa ne spui impresiile lui Uka dupa prima zi de gradi...meii educatoarea ti-a zis ca-i drastica inainte sau dupa ce ai sponsorizat...acu' sincer mie nu mi se pare ok sa spui asa ceva de la prima intalnire(desi sunt si parinti care incurajeaza asemenea comportament al educatoarelor,pe motiv ca asa se disciplineaza cupilu si asa invata,de frica
Leeloo superbe pozele cu fratiorii dormind!...io nu pot sa zic ca chiar cred in deochi dar cred in puterea rugaciunilor, de multe ori dupa ce i-am zis Tatal Nostru, mandrei se linistea!
Robi sa ne spui cum se mai simte Matei!
Lia sanatate multa sotului si pupici minunilor tale
Roxi tinem pumnii sa nu se molipseasca si Eva si voua insanatosire grabnica...si sa vina primavara aia odata
hai sa avem o zi buna si o saptamana excelenta
pako spune:
buna
Eli,ti-am vazut scumpetele...iti vine sa le mananci,Stefan e f. dragastos cu sora lui.Andreei i-am scos in decembrie polipii si amigdalele....vorbea pe nas, sfoaraia noaptea si din cauza de amigdale marite, corzile vocale erau afectate.Operatia a decurs f. bine...dureaza cam 20minute(cu anestezie totala) si recuperarea e rapida.Sanatate!
Noi tocmai am venit din Bucuresti, de la Colentina...aoleu si vat-de-capu'-meu....Am fost la dermatolog cu Andreea...iarasi i-am recoltat sange, de data asta a fost nasol, nu a vrut sa mai stea cuminte...saracu' copil il inteleg.Acum i-am facut niste teste la ou, lapte , faina de grau, carne...sa vedem....ca e rau de tot.Andreea mea nu poate iesi afara ca dupa 15-20min se inroseste pielea apoi incepe s-o mamance.
Olivia, e ok 3 mil...dar treaba asta se face lunar??