Copilasi de iulie-august 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
BLUE ANGEL spune:
tot vorbind de produse bio ..ce credeti ?
mi s-a facut o pofta de salam ...
asa ca servesc niste feliute de paine cu salam de sibiu ...
bio de bio
philip spune:
mi-ai facut si mie pofta de salama de sibiu, m-as baga si eu, macar de asta inca pot manca :)
noi ne-am indragostit de mancarea indiana, numai ca restaurantul la care mergem e cam scump asa ca m-am gandit ca sa fac si eu acasa. am gasit reteta preferat dar am nevoie de o gramada de condimente. azi ma duc la shopping de spices...
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
Felicia la multi ani fericiti!!! mii de scuze ptr intarziere... ce-o fi fost in capul meu
despre alimente bio.. nici eu nu iau decat legume/fructe din piata, cand am ocazia. nu am surse de carne si o prefer pe cea din macelariile pe care le cunosc - unde stiu ca e carne proaspata si buna. iar lapte de la tarani nu as lea vreodata datorita procentajului de imbolnaviri tbc la septel... care cica tot asa mare e. asa ca ala uht e ok.
Simo spor la bucatarit. vezi ca de pe blogul Laurei ai link la alte doua blog-uri care imi plac mie mult, al Mayei si al Cristinei K.. super retete si acolo!!
Lia, mie 10 ani nu mi se pare mult hihihihi
g_ioana spune:
neatza
Vrabiutza ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa se termine totul cu bine!!!Pupam si cele mai frumoase fete Lia pui si Teodora!!!!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Care mergeti sa deschideti cap nou ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Neatza!
Off, Marcela, multa sanatate! Io's pe aici, fara chef si cu nervii zdrente. Cred ca intru iar in depresii.... Nu mai vreau
Cred ca-mi fac un set de analize. Prea sunt "cazuta" de la o vreme... Oboseala, oboseala, dar nici chiar asa...
Ma'c sa manc ceva dulce...
kim222 spune:
Ca vad ca tot vorbiti de bio...Asa este nu am trait cu produse bio dar nici conditiile socio-eco...etc nu au fost aceleasi
Spuneau dimineata la Tv ca sint 40% dintre romani sint obezi...
..si ca cel mai bun lapte este nici cel de 0% grasimi(ceea ce beau eu ) si nici 4 % ci 1.5 %.
azi Luca a plins...si nu vroia sa ramina
szivarvany spune:
Of, Kim multi pupici lui Luca Bine ca vine we si sta cu voi mai mult
Roller, eu acu` 2 zile mi-am cumparat un complex de vitamine, mult calciu si magneziu, asta dupa ce noaptea ma trezeam cu picioarele varza de carcei si au si trecut imediat, n-am mai patit-o . Sanatate multa iti dorim
Restu` ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata!
Tocmai ce mi-am facut de lucru deschizind subiect NOU...asa ca va invit dincolo...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.