Copilasi de iulie-august 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
carmenp spune:
uni, bre? la mine ie tot cu fata plingacioasa, vez` ce faci cu votca aia ca prea le vezi vesele pi tati;))
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Si pies - brei, Dariutza si-a schimbat avatarul plingacios, asa ca puneti bitele la loc (pina la proxima data, ok ??)... Pupici la toata lumea !! Ma duc sa ma droghez, poate imi mai trece din durere ... Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
alice2004 spune:
Loool, Carmencito, as fi putut sa jur ca pe mess avea poza cu Giulik, sa stii ca n-am ajuns la vodca inca (dar cind intru pe usa acas, cred ca acolosha ma opresc, derect la sticla din bar ... si promit c-o beau far de sucu de rosii !! ca daca vaz aiurea far de beutura, nici nu vreau sa ma gindesc ce-o sa vizionez cu ea cu tot ! ).
Intre timp am exterminat cutia cu bomboanele de ciocolata, ca astea nu tre mestecate, se topesc rapid in gura !! (sa fie de la asta ca vad totul vesel ???)..
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
alio, elodio, stai usor c` ai vazut bine poza cu giulika da` dincolo de ea ierea plinzaretzu` cu pricina;)) ierea ca l`o dat jos
leeloo2004 spune:
Am revenit...moralul s-a mai recuperat, dar vremea nu s-a indreptat...
Daria, apropos, si eu m-am apucat de dieta ca nu se mai poate asa - vreau ca in mai cind ii tai motul lui Tudor sa arat si eu mai omeneste - motiv pentru care deja mi-am comandat rochia pe care s-o port, cu un numar mai mic... Vad ca pina acum m-am putu tine de regim, am si ceva rezultate, dar deocamdata cred ca e mai mutl apa eliminata ca pe haine nu se observa...inca!
Stateam acum sa ma gindesc...chiar nu mai stie nimeni nimic de Dana-Ema si de Papadik?
Pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Gabi, ti-am trimis PM ! Succese cu dieta si sa porti sanatoasa rochita cea noua !
Apoi Carmen, inseamna ca nu am halucinat !! Asa ca am scapat si de anestezia cu vodca, acum ca am realizat ca vazui bine poza cu Giulik ! Aniuei, si-a facut efectul pastila minune si nu ma mai doare aproape deloc gingia inflamata !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
ioi ce ma nerfati, nu lasati omu` sa jeleasca
Leeloo,
Papadie ... da mi id de mess si ti arat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Lasa, maicutzule, jelaniile, nutz ajunge dieta aia ?? Ce nevoie mai ai de altceva ?? (pfff, ce rea sint !! e de la durerea de dinti, parol !!)
I-am trimis eu PM Gabrielei !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Nu vb de dintzrosh, aman o extractie de 2 saptamani, mi-e frica de mor, da` va las sa radeti de mine
Ref mess, o sa pun o foto sexuoasa numa` sa slabesc
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Ajteptam cu interes viu poza promisa ! (da' sa fie cu tine, dah ??)
Io plec spre cashile mele, ma-c sa testez cele 17 grade promise de meteorologi ! Va doresc o dupaamiaza linistita si cu multa sanatate !
Alice si Andrei
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz de pupi, grrr... asa am fost si eu cu guturaiurile in sarcina. nu ai niste pastile din alea de supt? macar iti mai usureaza usturimea din gat. |
rox, nu poci pastile ca au zahar si apoi imi tai singura din portia de mancare (diabetul, bata-l vina) asa ca bag ceai de tei cu lamaie, si-i acruuuu.
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea