Copilasi de iulie-august 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Prima zi a fost super ok...daca a si mincat acolo...minune!!!Sa stiti ca m-am luptat cu ele..si atentia a fost ff mica nu va ginditi la nu-s ce risipa. Sponsorizarea a fost oficila si pt gradinita..si nu este lunar!
Lunar avem 20Ron ajutorul de educatoare (care face si engleza pt acesti bani), 10ROn pictura (vinerea)/luna,restul sint obtionale.
Am mai dat un fond pt pahare si apa(au dozator),unul pentru rechizite si ceva pt curatenie (dar astea nu-s lunare!).

Felicia of.of saracuta! Tinem pumnii sa descoperiti la ce este alergica.Daca vrei iti pot face rost de tel unui dermatolog ff bun.dar o consultatie la cabinetul lui este 2 milioane..As zice ce este enorm..dar mie coafeza mi-a luat 1 mil pt o coafura..si alt milion pt tunsoare...asa ca..

Gabi sint super copilasii tai!Noi cautam construtori..am varianta cu 500 euro/mp la cheie dar mi s-a spus ca se poate si mai bine

Daria ce bine ca v-ati relaxat!

edit sanatate virusatilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, pupici multi si sanatate la voi !
Kim, felicitari pt Luca
Pako, tinem pumnii sa fie bine printesuca
Leeloo, frumosi-frumosi
Ioana, sanatate Mariei

Restu` ... unde umblati ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, o sa te obisnuesti si cu sumele astea date in stanga si in dreapta.Pai noi aici mergem la un homeopat unde platim 1 mil 2 sute consultatia.Azi am dat 2 mil jumate pt. cateva teste...luna trecuta am dat 4 mil pt. alte teste la sange(anticorpi(are igE-ul marit),hcv,hemoleucograma,etc).Insa noi credem ca alergia asta solara nu e de tratat...doar ca, copilul e in crestere si se mai produc schimbari in organism si asa poate trece...cine stie.Alergologul asta unde am fost astazi a scris numeroase carti pe tema de alergie , cand am ajuns la cabinetul lui imi zice ca e primul caz la ea, ca...copil n-a mai avut cu alergie solara(ca pacient vorbind).
Ma bucur ca Luca s-a acomodat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

vant-vant-vant ---> plictiseala si nervi pe motiv de arest la domiciliu

Roxi, sanatate sa treaca conjunctivitele!
G-ioana- si voua la fel, sanatate, sa stii ca multi dr. dau aerius si claritine si rhinatiol cand copiii-s raciti, muciosi, tusitori, am observat asta.
Olivia, nu stiu ce e cu sponsorizarea si anuntul despre cat de drastica este, dar sa stii de pe acum ca lacomia unora nu prea are limite si cum "o cresti asa o ai" pe educatoare. Ea cred ca testeaza terenul, limitele, are impresia ca daca ati venit "de dincolo" sunteti numai buni de muls, scuza-mi vulgaritatea. Nu cred ca un copil care intra int-un colectiv deja format, un copil care pana acum a trait in alt mediu, are nevoie de o mana de fier, mai degraba de o atitudine blanda, friendly, si poate fi si ferma dar nu drastica. eu am observat cu ai mei acasa, ca atitudinea drastica (cand sunt fff obosita si fara rabdare o adopt instant dar e gresit) naste rebeliuni, frustrare si ascultare doar de frica, aproape de fiecare data. Pe cand daca adopt o atitudine ferma dar cu o mina binevoitoare, si o voce blanda, glumeata dar si serioasa si reusesc sa asociez un mesaj fara echivoc, sa-i vedeti cum asculta amandoi si inca se concureaza care sa indeplineasca cerinta mai repede. Ei, dar pt asta trebuie f mult autocontrol si vointa sa nu te lasi prada furiei de exemplu cand vezi peretele al mai mare si al mai alb din sufragerie pictat cu carioca in stil Dali, sau cand iti vezi fardurile de firma atacate miseleste si intinse pe mutra vreunei papusi. Normal ca ei sunt copii si se joaca, puteam sa-mi gasesc un loc mai ferit pt farduri si puteam sa fiu pe faza cand le-a venit ideea sa coloreze peretii. Dar daca tot n-am fost, atunci e de dorit sa nu ma "inflamez" pt ca nu rezolv nimic asa. Si atunci le explic frumos de exemplu ca ar fi foarte frumos din partea lor daca m-ar ajuta sa curat pereti cu bureteii. Si le dau niste vasute cu apa si toti 3 spalam peretii de zor cu bureteii. Si i-au spalat cu atata incantare incat dupa 2 minute eu nu mai aveam loc de ei sa spal, se inghesuiau sa spele fiecare o portiune cat mai mare. Peste incidentul fardurilor am trecut mai light si i-am explicat fetei ca alea-s numai pt mami, nu pt copii sau papusi-bebe. Si a dat din capusor cu atata intelegere si cu un glascior moale ma ingana "daaa, petu mami numa" incat n-am putut sa mai continui decat cu un pupic. Ei bine asa atitudine e de votat dar sa ma tina nervii.
De aia zic, Olivia, sa ai grija, acum, si sa discuti f mult cu Uka acasa despre ce se petrece la gradi si ce simte fata de ce se petrece acolo ca sa nu cumva sa ajunga neplacut/intimidant pt el mersul acolo.

Gabi, sa stii ca vis a vis de deochi, poate o sa zica multa lume cum si zice inca si husbandul ca-s exagerata, dar eu dau pe dos ceva (un ciorapel, chilotel, maieu) copiilor cand mergem undeva pt ca suntem patiti. Si eu chiar nu stiu vreo rugaciune anume pt deochi, am acasa o sticluta de apa sfintita si spun Tatal Nostru, la atat ma pricep. Nu e vorba ca-s habotnica dar s-a intamplat ca sa aiba copilul un comportament ciudat dupa o iesire la cineva, mai ales Danu, ca el e mai laudat gratie ochilor albastri, el e si aSA MAI distant, da impresia ca nu baga pe nimeni in seama. Cenusareasa/buburuza, fixeaza oamenii, cu ochii ei verzui de viezure si e mereu gata sa interactioneze intr-un fel, de aia ea nu e asa bagata in seama probabil, insa si cu ea am avut probleme, de a trebuit sa ma rog si s-o dau cu apa sfintita pe frunte. O explicatie logica ar fi ca vizitele si vizitatorii de regula obosesc/impresioneaza copiii mici ceea ce duce la descarcari nervoase mai ales seara la "spartul targului" cand raman doar cu parintii. na, accept si explicatia asta ca e pertinenta dar continui sa cred si versiunea cealalta asa ca ....

va doresc o saptamana linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mama, Kim, atit au ajuns preturile la constructii? Adica atit de jos? E super, acum sa se si tina de preturile astea...Va urez multa bafta!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
V-am citit in viteza, am enorm de mult de lucru si ma si simt aiurea (ca de obicei, in ultimele 6 luni ) asa ca functionez la jumatate din capacitate.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Ioana, multumesc de intrebare, Matei sper ca e pe calea cea buna, i-a mai revenit pofta de mancare, ieri am fost cateva ore plecati la socrii mei si l-am lasat sa alerge pe afara vreo ora dupa care a mancat foarte bine.
Azi dimineata a fost Petro cu rezultatele la analize la pediatra lui Matei, i-a venit si rezultatul la coprocultura si la urocultura, nu are nici o infectie urinara, nu are paraziti, iar doctorita crede ca modificarile au aparut datorita virozei.
Ne-a sfatuit sa tratam foarte serios anemia si hipocalcemia si sa constientizam ca starea lui de nervozitate din ultimul timp se datoreaza tocmai nivelului scazut de calciu si sa avem multa rabdare cu el.
Ii dam Centrum junior 30 de zile, Osteocare 14 zile si apoi 14 zile fier, dupa 3 luni repetam analizele. Intre timp, atentie sporita la ce mananca... nu ca nu as fiu eu deja paranoica cand ma gandesc la alimentatia lui...

Cam atat de la noi, mama, e o furtuna afara de ma ia groaza ca trebuie sa ies acusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi am avut peste 20 de grade sambata iar azi ninge si-s vreo 2-3 grade. narcisele mele s-au blegit de tot.
copilului ii prieste cu antibioticul, vad ca au disparut si mucii oribili, in schimb, am luat-o eu de la capat. iar sunt racita iar acum nici nu mai pot ceai cu miere asa ca-l beau gol si cu lamaie. bleah.
eli, am vazut frumosii tai, sunt super, sper sa fie si philip la fel de grijuliu ca stef si patrick. pup. a, eu as pune scaunul bebelinei pe mijloc, eu stiu...acu mi-ai dat si mie de gandit, sau sa-i pun pe amandoi pe margini, oricum nu mai incape nimeni in masina in spate :)
lia, imi pare rau ca mandra iti da desteptarea la 4, nasol, cred ca as dormi pe mine.
o saptamana buna

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roberta, noi luam osteocinesine(asyta-i calciu de la boiron) si pt. imunitate luam viusid :)...sanatate la pitic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
ieri Patrick dupa plimbare a plecat cu mama la ea acasa.. asa ca am fost cu un singur copil. moama ce usor e . o adevarata plictiseala . am si dormit in patul meu propriu si personal din dormitor.... daca nu tuseam fro jumatate de ora pe la 4 zau daca nu ma declaram in al noualea cer. dar si asa is pe la 7,5
Oliv ce bine imi pare ca i-a fost ok lui Luca!!
Andreea de pupi, grrr... asa am fost si eu cu guturaiurile in sarcina. nu ai niste pastile din alea de supt? macar iti mai usureaza usturimea din gat.
Robi imi pare bine ca Matei nu are nimic serios. sper sa se rezolve hipocalcemia si anemia repejor.
Dana cum esti?
Cristal, voi? esti cam ingropata in munca vad... cam putine mesaje in ultimul timp.
si la noi bate un vaaant.. si cica maine o sa fie lapovita. super.. ca si asa mi-am scos muscatele pe gradene afara... dar promisiunile sunt ca de luni chiar se face cald. macar!!
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..
Lia ..cum le cresc asa le am ..dar un pachet de cafea zau ca nu-mi pare tragedie..mai ales ca nu mi-a cerut nimeni..Aceeasi drastica educatoare a fost f incintata de cum s-a comportat Luca.

Robi deci am avut dreptate..ma bucur ca totul este ok..

revin ..fug la politie

Mergi la inceput