Juma de neuron

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

De mine nu mai zic, ca tot timpul se intampla sa uit cate ceva, dar cred ca perioada asta e molipsitoare.
Asa ca sotul meu, pe teren, face un popas la Cernavoda, scoate cana termos cu cafea si bea si cand pleaca o pune pe masina, ca era mai la indemana. Merge asa pana in Medgidia, ajunge la un alt client, si ala se mira : "Aaaaaaa, v-ati luat girofar?".
Ma tot intreb cum a rezistat cana aia la atata drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Si eu am devenit over sensitive.
Inainte de copil, plingeam la filme, rar si pe shest,adica acolo, citeva lacrimi subtile. Acum nu le mai ascund ca mi se cutremura tot corpul. La orice film, la orice faza care implica un parinte si copilul sau, indiferent cit de fericit sau nefericit ar fi, pling. Pling si la stiri. Daca nu e un copil implicat, nu i nimic, ar fi putut fi. SI da i si plingi.
De asemenea, am dezvoltat o tandrete exacerbata pentru obiectele electrocasnice care, mai nou, MA AJUTA PE MINE sa duc la bun sfirsit niste lucruri si le vorbesc in gind. Incarc masina de spalat si gindesc "multumesc, hai ca am pus putine rufe si ti am dat doar 30 de grade, ok?". Mai mult, seara prefer sa sterg vasele din uscatorul ala de vase care e prins in perete pentru ca, fuck it, mi se pare ca i e greu si lui si ca merita sa se... relaxeze!
E pt prima data cind recunosc lucrurile astea si daca nu o faceati voi inainte, nici n as fi avut curaj pt ca ma gindeam c am luat o razna singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Si eu am devenit o plangaciasa! Si eu n-am plans nici macar la Titanic...da acu' plang la reclama aia de la orange, cu aia ce-i fac loc baiatului sa stea langa fata cu care flirta!

Aaa, si findca vorbesc mult si orice cu fetita mea, intr-o zi cand fata dormea, am ajuns sa-i explic pisicii (care era langa mine, privindu-ma curios): Ce face mami, pune rufe la spalat? Da, asa face? (explicat, asa pe limba bebelusesca)

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Stiti cumva cand revin pe acasa ??? Ca trecura 5 ani si ceva si ai mei (neuronii) tot dusi sunt.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Mai, la chestia asta cu masina de spalat m-ai dat gata.De ce crezi tu insa ca ei ii place mai mult la 30 grade? daca ai o masina de splat dornica de senzatii tari....Poate ar vrea sa o tii doar in 90.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Masina de spalat, sa vrea senzatii tari?? hahahaaaa

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ca sa ma inscriu si eu pe lista:

stiti de ce in fata supermarketelor este parcare speciala pentru gravide, mame cu copii si handicapati?
acum ma refer la partea cu gravidele si mame.

ca sa isi gaseasca repede masina....

ieri plina de bucurie ca fiind gravida am dreptul de a parca fix in fata magazinului las masina acolo.
cand am iesit cu cosul am avut 10 secunde de gandire :"fuck! unde mi-oi fi lasat masina?"
va dati seama ca ea era fix in fata mea si eu nu mai stiam ca e acolo.
apas butonul de la telecomanda si stupoare aproape ca sa fac infarct din cauza sperieturii....piu piu langa mine!

pupik

jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

fetelor am ras de mi-au dat lacrimile cand am citit acest subiect. io nu reau sa ma laud, dar cica eu m-am desteptat in timpul sarcinii, asa mi-au zis altii, sa nu credeti ca e parerea mea. Astfel, in timp ce eram gravida am fost plecata la un curs de 3 luni (noi in fiecare an urmam cate un curs de specializare cu durata de 2-3 luni) si cand se apopiau examenele de sfarsit apuca-te si invata. Mai stateam in camera cu alte 2 fete. Ma trezesc de la ora 5 dim si invat pana la ora 9 cand se trezesc ele jumatate de materie. Le povestesc lor ce-am invatat, acestea se crucesc de memoria pe care pot sa o am si imi explica una dintre ele ca totul se datoreaza sarcinii, ca cica at cand esti gravi te poti concentra mai bine ca gandesc 2 persoane in loc de una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

De felul meu sunt mai aeriana, dar am facut o boacana mai marisoara gravida a 2-a oara. Si chiar nu e funny. Am uitat laptele pe foc si m-am culcat. S-a evaporat si a ars oala, cand m-am trezit era un fum negru si gros in toata casa.

In rest, sunt in acelasi timp dajteapta si batuta in cap Neuronul meu e in lumea lui, are dispozitii. Problema mea cu el este ca nu pot sa-l controlez.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Sa-nteleg ca s-au intors???
Haa...am uitat sa merg la culcare

once again will be next to you sis

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me. MJ

Mergi la inceput