Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Cand ii dadeam putin ceai i-am facut cu apa fiarta, de la robinet. Prin fierbere dispar toti crocobaurii, asta e fara dubiu,

Chiar si rugina? Sau ce particule mai gasesc eu in sita bateriei in fiecare dimineata...?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eva, asta zic ca poate oi gasi si eu miraculoasa combinatie pe care amalia sa n-o mai scuipe. dar morcovul si mie mi se pare cah! iar de pastarnac sa nu aud. vorba ta: cum sa dau copilului asa ceva cand eu, om matur nu as pune gura pe ele?

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cosmy.B asa e, mananca foarte bine am Maya si mami

Giulianna nu esti invizibila , nici eu nu prea am raspunsuri la fiecare intrebare si atunci "tac"...

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel
in schimb am o mare problema cu firele albe. mor cand le
vad si le smulg. si n-am decat 24

Lasa tu, nu plange, ca si eu tot de atunci am inceput sa le colectionez. Au aparut in gashca, dupa licenta. Noi sa fim sanatoase!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Eu am luat la sfatul Claudinnei si al lui Boo Supradyne Forte pentru caderea parului, cum spunea si Anca, efervescente. Observ o ameliorare. Acnee n-am si n-am avut decat pe la 14 ani... am in schimb muuulte fire de par alb, aparute de pe la 20 de ani, cand au divortat ai mei si s-au intamplat chestii de om matur pentru mine, un copil inca la varsta aia. Asadar ma vopsesc fara sa ma mai agit prea tare... in 7 ani m-am obsinuit cu ele, dar si cu chestiile de om matur...

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici si bobocei

Robert de Cd , Petru si Pavel de Naly , Vlad de Felicia

Felicia mersic frumos pentru metoda de fierbere si pastrare a carnitei. Cu piureul si eu fac asa. Adica fac pentru 2 sau 3 zile si bag in recipiente la frigider. Uneori fac pentru 2 zile alteori pentru 3 ca sa ii mai schimb combinatia de legume si de fructe. Ce nu lipseste niciodata este uleiul de masline la legume si branzica de vaci la fructe. In rest ii mai schimb ....ca sa nu se plictiseasca puiul

Andy si David a fost foooooaaaarte marait de vreo 2 saptamani. Eu eram sigura ca e de la dintisori ca avea zile cand urla si nu ma lasa nici macar sa ii dau cu gel la gingiute...acum a m facut rost de un preparat de la o farmacie cu laborator si asta mi se pare mult mai bun decat calgel si dentinox. Se ia numai pe baza de reteta de la pediatru . Tot asta foloseam si la Valentina si crede-ma ca nici nu stiam cand ii dau dintisorii. Are in ea glicerina 50ml si anestezic 1 g. O recomand cu incredere.
Iar pentru fundulet am luat de la laborator un preparat numit eritem fesier de care sunt f multumita. Il dau pe pui de 2 zile cu ea si le bate si pe Mustella la care eu eram abonata si pe multe alte creme cu renume.Deja e mult mai bine...el e foarte sensibil la pielicica si se irita imediat...acum nu mai e deloc

Ada mamicca si puii ei mici. Ador posturile tale , imi place tare mult cum povestesti

Babymom ce face Dragos ? E mai bine ? si multa sanatate.

Moni 14+

Andreutac eu fac branzica cu lapte 3,5 grasime. Iese mai buna . Daca faci cu grasime 1,5 e mai uscacioasa cred... Nu stiu sigur, sa mai spuna si fetele ce parere au.

Tzitziri ce poze nene ....ca abea am reusit sa il vad La noi pare sa fi spart deja si dimineata mi s-a parut ca se vede si incisivul central dar nu bag mana in foc ca ala a spart. O sa ma chinui azi sa ma mai uit, desi repet, nu ne lasa neam sa ne uitam.

Eva si eu pun apa de la robinet la steamer. Al meu cu siguranta inghite apa la baita, la cum da din picioruse...face valuri valuri acolo Chiar nu ai cum sa feresti 100% un bebe de toate pericolele.
Dar si eu La Valentina foloseam apa plata, ca eram mai panicoasa din toate punctele de vedere

Ma duc sa hranesc soricelul si revin cu continuarea...mult ati mai scris

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Lasa tu, nu plange, ca si eu tot de atunci am inceput sa le colectionez. Au aparut in gashca, dupa licenta. Noi sa fim sanatoase!

vazusem o faza in sex and the city cu samantha si firele albe. nu ma pot abtine sa nu rad cand imi amintesc, ca cica daca smulgi un fir alb alte 10 plang la moartea lui. deci cam asa si la mine, azi smulg unul maine gasesc alte zece. nu-i bai pana la urma de asta s-a inventat vopseaua de par. umplem de bani marile companii de cosmetice

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca f frumos scaunelul , sa pape frumos si cu placere micuta Carla in el

Sabinel bafta cu noile alimente !!! Sper sa ii placa dovlecelul, David e fan mare al lui

Babymom cu acneea nu stiu ce sa iti recomand, dar cu parul am si eu probleme mari de vreo 2 saptamani. Am cumparat Supradyn efervescent si sper sa fie bun. Si bag la greu fiole tratament pentru stoparea caderii....sper sa imi mai ramana si mie de undus macar

Miruna , Angelyna, Luminita ,Cosmy

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Mai fetelor, am si eu o problema, de fapt 2 probleme:

1. de cand am nascut imi arata fata ca a unei adolescente pubere - plina de acnee si nu mai stiu ce sa mai fac; deja ma curat cu gelul spumant Keracnyl - Ducrey si folosesc crema Normaderm - Vichy

2. caderea parului - reusisem s-o reduc putin dupa cateva "masti" cu ulei de masline, dar acum a reincepu in forta, dupa ce m-am vopsit, ca deh, era musai, n-am mai facut-o de la botezul copilului si se vedea deja "neaua".

Voi va confruntati cu astfel de probleme? Ceva solutii, sugestii...???

La o cura de drojdie te-ai gandit? cica e buna pt piele si par, zice vara-mea

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

la steamer e ok apa de la robinet, parerea mea. si eu asa folosesc, ca bebe nu inghite apa aia, sau ma rog eu nu le dau zeama care se scurge.... dar la ceai....hm, no way! inainte sa descopar rugina recunosc ca foloseam ptr ceai apa de la robinet, dar acum... nope.

nici nu stiu ce e mai rau: parazitul sau rugina din apa de la robinet sau sarurile din apa plata...???

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput