Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Eu ii am pe amandoi bolnaviori cu febra mare...Cristi are amigdalita si i-a dat antibiotic...Eli are febra si ii dau Nurofen si Panadol, sosete cu otet Sper sa le treaca pana de sarbatori.

Multa sanatate!!!!!!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor azi am fost cu Alex la orl-ist la DR. Boris Smoc care mi s=a parut super! dar vestea proasta e ca are polipi destul de mari.
M=am dus cu el ca respira greu cand doarme si s=a agravat chestia asta dupa ultima raceala.
Offf...

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Cristina, imi pare rau pt Alex! ce inseamna asta? se pot scoate polipii la copilasi asa de mici? eventual sa ii mai faci ceva investigatii...
miha, cum sunt bebeii?
e pacatoasa vremea asta, tare inselatoare, pot raci usor micutii....

iulia are usoara anemie, ne-a dat fier si un siropel, Viusid care cica ne poate ajuta sa mancam...intre timp, mananca bine fructe, cereale si bea si suc de fructe....dintr-o data! Doamne ajuta! Sper sa vrea si legume, am lasat-o in pace cu ele, ii dau tzitzi la masa de pranz in loc de legume, mai incerc sapt viitoare...

cred ca ramane intalnirea dupa Paste...:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fancy, Cristina si Mihaser, multa sanatate copiilor vostri!

De trei zile am inceput sa-i dau suc de morcov lui Vladut. Il dau cu lingurita dar il da afara in mare parte. Cred ca pana se obisnuieste cu gustul.

De maine ii pun in sticluta 10 ml, iar de luni incep cu mar.

Cand pot sa-i fac amestecul de morcov cu mar?
Prima data sucul si apoi pireut?
Parca imi este teama sa-i dau pireutul de morcov cu mar. Mi-e teama ca nu-l stie manca...

Imi dati, va rog, niste sfaturi?

Am fost cu el la dr. Darie pt. dermatita. Sper sa fie bine. Ne-a dat o crema, Exomega si ne-a spus ca ne vedem peste o luna.
Stiti cumva daca plantele din camera (am vreo 2 flori) pot declasa eruptia dermatitei?

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Fancy, Cristina si Mihaser, multa sanatate copiilor vostri!

De trei zile am inceput sa-i dau suc de morcov lui Vladut. Il dau cu lingurita dar il da afara in mare parte. Cred ca pana se obisnuieste cu gustul.

De maine ii pun in sticluta 10 ml, iar de luni incep cu mar.

Cand pot sa-i fac amestecul de morcov cu mar?
Prima data sucul si apoi pireut?
Parca imi este teama sa-i dau pireutul de morcov cu mar. Mi-e teama ca nu-l stie manca...

Imi dati, va rog, niste sfaturi?

Am fost cu el la dr. Darie pt. dermatita. Sper sa fie bine. Ne-a dat o crema, Exomega si ne-a spus ca ne vedem peste o luna.
Stiti cumva daca plantele din camera (am vreo 2 flori) pot declasa eruptia dermatitei?

mamica de Vladut

poti s aii dai in amestec, vezi intai da-le "singure" sa vezi daca nu afce ceva reactie.....nu te speria, stie el sa pape:), se descurca:)
cu exomega ne-am dat si noi, e crema buna, o dau si a cum pe iulia uneori ca hidrateaza f bine si Exoimega nu e tratament, e crema cosmetica.....mie mi-a placut ce efecte a vut!
Ce plante ai? Nu cred ca fac rau..stiu ca violetele de Parma purifica aerul, e bine sa le tii in camera.

Mergi la inceput

Fancy, multumesc mult de raspuns.

Da, ii dau prima data separat, sa vad reactiile. Sper sa nu aiba.

Legat de palnte, am un mexican, niste cactusi si un bambus. Cu asta nu e problema.
Problema e pamantul. Imi amintesc, cand eram eu mica, doctorita i-a spus mamei mele sa scoata florile din dormitor ca pamantul degaja ceva ce duce la astm bronsic... Asta isi aminteste ea acum.
O sa ma mai interesez. Oricum, le-am scos sa fiu eu sigura. Cam tarziu dar e bine si acum.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Si noi suntem mucoase, ii dau nurofen si o tot aspir dar pe moment inca aspiram la greu si nu se vede nici o imbunatatire.
Deea e tot vesela si nu da semne ca se simte rau, dar o enerveaza cumplit mucii.
Ieri eram un pic in dubii, daca sa ies sau nu la plimbare, dar pana la urma am scos-o din casa insa ne-am plimbat mult-mult, nu am stat locului aproape deloc si am evitat orice intalnire intre copilasi ca nu as vrea sa imprasii raceala. Nu stiu, voi iesiti cand sunt puii mucosi?

Miha, Cristina, Lucia multa sanatate puiutilor vostri.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Si Vladut a avut vreo saptamana de muci si l-am scos. Daca nu are febra, nu cred sa fie vreo problema.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nu are febra, cu febra nu o scot ca nu as putea sa ii controlez febra. Si eu pana nu stiu ca a scapat de febra o tin tot sub control, sunt cam panicoasa din punctul asta de vedere.

am primit bani!!! O suma ciudata, nu seamana cu nimic ce ar trebui sa fie si inca incerc sa imi dau seama ce reprezinta, dar ce conteaza e ca sunt acolo.
Eu am depus dosarul la inceputul lui ianuarie.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Roxyn, cred ca ai dreptate cu pamantul de flori....
Irina, si eu cred ca o poti scoate daca nu are febra.....
Si mie vad ca mi-a intrat indemnizatia dar...e o nebuloasa ce reprezinta suma aia:), am incercat sa ma prind, parca-parca pusca ceva...o sa le scriu mail celor de la AJPS sa vad ce zic si ei:).

Mergi la inceput