Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetele interesate de indemnizatie...mie mi-a venit acasa decizia...banii probabil prin mai-iunie ca scrie ca am dreptul la contestatie 30 de zile, cred ca vor astepta sa vada daca voi face contestatie....nu voi face ca au recalculat cum trebuie, au corectat greseala facuta de angajator la calcul.....
in Agenda am citit ca totusi banii s-ar da in aprilie dar...nu ma astept...

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luiaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

LA MULTI ANI! CRISTINA! sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de piticii tai si de intreaga familie.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

CRISTA , daca vrei mai multe detalii poti sa-mi trimiti PM sau pe mail ,birleteg@yahoo.com.

FANCY, eu sunt interesata de indemnizatie ,nu mi-a venit decizia inca ,dar o astept ,iar in privinta banilor sper sa vina in aprilie asa cum a scris la ziar .

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

He, he. Mie iar mi-au respins dosarul. Era gresit completata una din adeverinte

Sper sa termin si eu odata...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

fancy nu am mers la Cezara Muresan ptr ca are programari pana la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai..asa ca am zis sa merg la sotul ei, sau ce e, si mi sa parut un plictisit, sictirit...chiar ma gandeam..ce va face el dupa vreo 10 ani...daca acum e asa plictist...transpirat..aiurea de tot..mia lasat un gust amar..dupa ce iam povestit ce am facut pana acum, cum nu am reusit sa nu raman...mia zis sa plec acasa si sa revin in toamna..daca nu raman..deci fati o parere si tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Salut fetele!

Am apucat si eu in sfarsit sa si scriu..de citit am mai citit asa pe sarite.
La multi ani si multa sanatate, Cristina!!

Mai fetelor, eu nu vreau sa zic nimic, dar..in drepturile fundamentale ale cetateanului scrie ca ai dreptul sa iei deciziile care tu crezi ca sunt cele mai bune pentru copiii tai. De unde deduc ca si daca crezi ca nu e bine sa ii vaccinezi, ai dreptul garantat de lege sa hotarasti astfel. Ca nu ti-i primeste dup-aia la gradi sau la scoala, asta e alta problema.... Si oricum, am mai stat de vorba cu parinti, si cine nu le face vaccinurile copiilor sai, nu zice pentru de teama etichetarii sau de frica altor probleme.

Eu am un dinte serios impotriva vaccinurilor. Nu zic nimic de cele de copii, dar, caz concret -- m-am ranit la batalia de la Kenjutsu sambata trecuta, si cum am umblat pe toti coclaurii la Radna, s-a umplut cu pamant rana (care era o intepatura de fapt), eu n-am sesizat, si pana dimineata aveam degetul dublu, rosu si pulsa. M-am gandit eu asa, ca cu pamantul nu e de gluma, si m-am dus la urgente sa imi faca oamenii un vaccin antitetanos. Zis si facut..a durut ca naiba, si asta zic eu ca si adult.. si acum ma mai doare putin muschiul umarului daca il incord. Nu exagerez, 2 zile n-am fost buna de nimic. Am avut stare subfebrila, m-a durut locul vaccinului de am crezut ca imi pica mana, si am avut o durere crunta de cap 2 zile si 2 nopti, care n-a trecut nici cu mai multe Algocalmine.

Pai..in conditiile astea, cand vezi pe pielea ta ce-ti face un vaccin, iti mai vine sa-ti vaccinezi copilul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fancy - multumesc de urari, dar ziua mea e in septembrie!
Tu cand ai depus dosarul? Dar ma gandesc ca la voi (cele cu recalcularea) vine mai repede decat la noi cele care acum am depus prima data.
In agenda de saptamana asta ai citit?

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Daca e vro mamica care a nascut recent la Odobescu normal cu epidurala , as dori sa o intreb, cat costa anestezia...trebuie sa cumpar eu trusa ..cat ar trebui sa dau anestezistului?...sunt la prima sarcina si aud tot felul de povesti in jurul meu..poate ma ajuta o proaspata mamica...

30 cu bebe

eu nu am nascut prea recent... dar cand am nascut eu, normal cu epidurala, era taxa de 2 mil plus ce se dadea medicului anestezist (si se dadea destul de mult!!) dar eu zic ca si daca as fi dat toti banii tot as fi facut-o, sincer nu stiu cum ma descurcam fara ea.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina, la multi ani@!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Miha,
Roxyn,
Ade,
Fancy ,
Elatim,
Meli,
bb yasmi

multumesc din suflet ptr urari.
Azi am fost la plimbarica cu sotiorul prin oras iar maine ne chefuim cu prietenii la resturant si poate seara sa dansam pe undeva.

Pupici multi de la noi.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput