Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Roxyn, Cristina - multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Aseara i-am dat chamomilla (homeopat) si mi-a dormit foarte bine. Azi vad ca este mai bine si imi da voie sa ii masez piciorusul. A inceput sa pape bine. Sper sa isi revina. Crizele de plans o apucau cand se intuneca afara. Sper ca azi sa fie mai bine.

Poze noi, din parc:
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

elatim eu intrebam saptamana trecuta de un medic bun care sa ma poata ajuta...intre timp nu am gasit nimic...dar mai caut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Crista ,medicul meu e super ,isi da interesul fff. mult ,are experienta ,chiar daca e tinar ,ma bucur ca l-am gasit si-l recomand din toata inima ;chiar sapt trecuta au nascut 2 colege cu el ,care au fost foarte multumite .Sunt convinsa ca toate fetele isi lauda medicul ,e normal ,daca au fost multumite .Bafta multa !

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Fetele, am o mare problema. Cum sa-l imbrac pe Vlad acum cand iesim afara. Ieri, pe caldura aia, tot cosmonautul de iarna i l-am dat peste ceva f subtire.
Oare ajunge un maieu, body, ciorapei si un trening? Sunt derutata total. Mi-e frica sa nu raceasca dar nici n-as vrea sa-l infofolesc...

mamica de Vladut

eu ii dau body maieu, bluzita subtire si trening. atat (fara caciula si strampi, de fapt la strampi am renuntat de ceva vreme), dar e mai maricica.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Azi l-am imbracat in body tip tricou, bluzita, strampi, trening si pe cap o caciulita subtire. In carut l-am acoperit pana la brau.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetelor cititi si voi ce am gasit despre vaccinuri. Eu am devenit tare confuza.

http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4968

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Roxy si eu o imbrac acum cu body bluza si un pulover. Cu rochita si strampi sau pantaloni cu sosete si o caciulita tricotata sau din bumbac subtire.

Ade eu nu mai citesc...fac schema aia obligatorie si atat....ma rog la Dzeu sa aiba grija sa nu se intample nimic. Eli mai are 3 vaccinuri. Cri la scoala o sa mai faca.
O prietena buna de pe forum e convinsa ca de la un vaccin baietelul are un inceput de autism...si sincer eu o cred. Sper din toata inima sa scapam cu bine de ele.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Si noi facem doar vaccinurile obligatorii. PUpici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Va multumesc mult pt urari in special Elei care v-a spus ca e ziua mea!!!!
Miha stiai ca suntem de aceiasi varsta aproape (tu esti mai mare cu o zi) ca am mai povestit odata!!!Am vazut ca m-ai trecut pe listuta cu data nasterii anul e acelasi ca la tine!!!!
Despre dr intreba Crista si i-a raspuns Elatim despre dr ei.Vin si eu sa confirm ca e un dr tare bun eu nu am nascut cu el dar am fost la 3 controale la el si am fost super incantata de el.S-a purtat exemplar.Mi-ar fi placut sa nasc cu el dar intre timp s-a intors medicul care mi-a urmarit mie sarcina.
Despre vaccinuri eu ce sa zic ...ca si Miha fac doar schema obligatorie si ma rog si eu la D-zeu sa fie bine.Eu sunt impotriva vaccinarii dar ce sa facem traim in Romania si sunt obligatorii.
Cu imbracatu si eu am o mare problema tot timpul il imbrac prea gros pe Andrei ca transpira saracutu.Ieri a avut ciorapei lungi body cu maneca scurta o bluzita subtire si peste o salopetica din aia mai subtire nu cosmonaut din ala gros si tot i-a fost cald.Azi l-am imbracat cu strampi , blugi un body cu maneca scurta si o bluzita subtire si peste o gecuta si o caciulita subtire din bumbac.Sa vedem daca i-o fi cald.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Daca e vro mamica care a nascut recent la Odobescu normal cu epidurala , as dori sa o intreb, cat costa anestezia...trebuie sa cumpar eu trusa ..cat ar trebui sa dau anestezistului?...sunt la prima sarcina si aud tot felul de povesti in jurul meu..poate ma ajuta o proaspata mamica...

30 cu bebe

Mergi la inceput