Gravidute si mamici de Timisoara (27)
Raspunsuri - Pagina 10
ade24 spune:
Roxyn, Cristina - multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Aseara i-am dat chamomilla (homeopat) si mi-a dormit foarte bine. Azi vad ca este mai bine si imi da voie sa ii masez piciorusul. A inceput sa pape bine. Sper sa isi revina. Crizele de plans o apucau cand se intuneca afara. Sper ca azi sa fie mai bine.
Poze noi, din parc:
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp
Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008
crista_up spune:
elatim eu intrebam saptamana trecuta de un medic bun care sa ma poata ajuta...intre timp nu am gasit nimic...dar mai caut..
elatim spune:
Crista ,medicul meu e super ,isi da interesul fff. mult ,are experienta ,chiar daca e tinar ,ma bucur ca l-am gasit si-l recomand din toata inima ;chiar sapt trecuta au nascut 2 colege cu el ,care au fost foarte multumite .Sunt convinsa ca toate fetele isi lauda medicul ,e normal ,daca au fost multumite .Bafta multa !
Elatim si Victor 13.05.2008
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxyn Fetele, am o mare problema. Cum sa-l imbrac pe Vlad acum cand iesim afara. Ieri, pe caldura aia, tot cosmonautul de iarna i l-am dat peste ceva f subtire. Oare ajunge un maieu, body, ciorapei si un trening? Sunt derutata total. Mi-e frica sa nu raceasca dar nici n-as vrea sa-l infofolesc... mamica de Vladut |
eu ii dau body maieu, bluzita subtire si trening. atat (fara caciula si strampi, de fapt la strampi am renuntat de ceva vreme), dar e mai maricica.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxyn spune:
Azi l-am imbracat in body tip tricou, bluzita, strampi, trening si pe cap o caciulita subtire. In carut l-am acoperit pana la brau.
mamica de
Vladut
ade24 spune:
Fetelor cititi si voi ce am gasit despre vaccinuri. Eu am devenit tare confuza.
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4968
mihaser spune:
Roxy si eu o imbrac acum cu body bluza si un pulover. Cu rochita si strampi sau pantaloni cu sosete si o caciulita tricotata sau din bumbac subtire.
Ade eu nu mai citesc...fac schema aia obligatorie si atat....ma rog la Dzeu sa aiba grija sa nu se intample nimic. Eli mai are 3 vaccinuri. Cri la scoala o sa mai faca.
O prietena buna de pe forum e convinsa ca de la un vaccin baietelul are un inceput de autism...si sincer eu o cred. Sper din toata inima sa scapam cu bine de ele.
Va pup!
cristina_nagy spune:
Si noi facem doar vaccinurile obligatorii. PUpici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
dyanira spune:
Va multumesc mult pt urari in special Elei care v-a spus ca e ziua mea!!!!
Miha stiai ca suntem de aceiasi varsta aproape (tu esti mai mare cu o zi) ca am mai povestit odata!!!Am vazut ca m-ai trecut pe listuta cu data nasterii
anul e acelasi ca la tine!!!!
Despre dr intreba Crista si i-a raspuns Elatim despre dr ei.Vin si eu sa confirm ca e un dr tare bun eu nu am nascut cu el dar am fost la 3 controale la el si am fost super incantata de el.S-a purtat exemplar.Mi-ar fi placut sa nasc cu el dar intre timp s-a intors medicul care mi-a urmarit mie sarcina.
Despre vaccinuri eu ce sa zic ...ca si Miha fac doar schema obligatorie si ma rog si eu la D-zeu sa fie bine.Eu sunt impotriva vaccinarii dar ce sa facem traim in Romania si sunt obligatorii.
Cu imbracatu si eu am o mare problema tot timpul il imbrac prea gros pe Andrei ca transpira saracutu.Ieri a avut ciorapei lungi body cu maneca scurta o bluzita subtire si peste o salopetica din aia mai subtire nu cosmonaut din ala gros si tot i-a fost cald.Azi l-am imbracat cu strampi , blugi un body cu maneca scurta si o bluzita subtire si peste o gecuta si o caciulita subtire din bumbac.Sa vedem daca i-o fi cald.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gabryella81 spune:
Daca e vro mamica care a nascut recent la Odobescu normal cu epidurala , as dori sa o intreb, cat costa anestezia...trebuie sa cumpar eu trusa ..cat ar trebui sa dau anestezistului?...sunt la prima sarcina si aud tot felul de povesti in jurul meu..poate ma ajuta o proaspata mamica...
30 cu bebe